המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yzafrir כתב:משהו שהדהים אותי זה שבאולימפיאקוס , השחקן הכי יקר אחרי ספאנוליס (שמרוויח 2.4 מליון יורו נטו לעונה) הוא פאפאדופולוס הזקן עם 450K יורו נטו לעונה , ועדיין הקבוצה הזאת העפילה לפיינלפור בלי יתרון הביתיות .
יש שם כמה שחקנים שבחיים לא הייתי מנחש שזה השכר שלהם....
felix_r כתב:דחואן קולינס מז'לגיריס הושע ל 3 חודשים בגלל עישון מריחואנה
felix_r כתב:דחואן קולינס מז'לגיריס הושע ל 3 חודשים בגלל עישון מריחואנה
jol9 כתב:הקליינט שלי נבחר לחמישייה השניה של יול"ב, כאשר הוא מוביל את המפעל באסיסטים, עם 5.5 אסיסטים למשחק (!!).
אני לא ראיתי איך הוא מוסר את האסיסטים שלו, אבל גם ליול"ב מדובר במספר מכובד מאוד.
yzafrir כתב:jol9 כתב:הקליינט שלי נבחר לחמישייה השניה של יול"ב, כאשר הוא מוביל את המפעל באסיסטים, עם 5.5 אסיסטים למשחק (!!).
אני לא ראיתי איך הוא מוסר את האסיסטים שלו, אבל גם ליול"ב מדובר במספר מכובד מאוד.
דיברת איתו לגבי עונה הבאה ?
where is the love? כתב:yzafrir כתב:jol9 כתב:הקליינט שלי נבחר לחמישייה השניה של יול"ב, כאשר הוא מוביל את המפעל באסיסטים, עם 5.5 אסיסטים למשחק (!!).
אני חייב לדעת מי השחקן?
ואגב באולימפיאקוס יש שחקנים מצויינים וגם אני מופתע שלא מרוויחים הרבה, האם אתם בטוחים שדורסי והיינס ואנטיץ מרויחים פחות ?
yzafrir כתב:jol9 כתב:הקליינט שלי נבחר לחמישייה השניה של יול"ב, כאשר הוא מוביל את המפעל באסיסטים, עם 5.5 אסיסטים למשחק (!!).
jol9 כתב:yzafrir כתב:jol9 כתב:הקליינט שלי נבחר לחמישייה השניה של יול"ב, כאשר הוא מוביל את המפעל באסיסטים, עם 5.5 אסיסטים למשחק (!!).
אני לא יכול לחשוף את פרטי השיחה, אבל אני אתן לכם סקופ - יש סיכוי של 50% שהוא יהיה במכבי - או שהוא יהיה או שהוא לא יהיה...
איפה האהבה... איך הלב? מחזיק מעמד?
felix_r כתב:jol9 כתב:yzafrir כתב:jol9 כתב:הקליינט שלי נבחר לחמישייה השניה של יול"ב, כאשר הוא מוביל את המפעל באסיסטים, עם 5.5 אסיסטים למשחק (!!).
אני לא יכול לחשוף את פרטי השיחה, אבל אני אתן לכם סקופ - יש סיכוי של 50% שהוא יהיה במכבי - או שהוא יהיה או שהוא לא יהיה...
כן, זה בערך אותו הסיכוי כמו לפגוש דינוזאור חי בקניון עזריאלי. 50%. או שתפגוש או שלא
jol9 כתב:yzafrir כתב:jol9 כתב:הקליינט שלי נבחר לחמישייה השניה של יול"ב, כאשר הוא מוביל את המפעל באסיסטים, עם 5.5 אסיסטים למשחק (!!).
Maccabikid כתב:jol9 כתב:yzafrir כתב:jol9 כתב:הקליינט שלי נבחר לחמישייה השניה של יול"ב, כאשר הוא מוביל את המפעל באסיסטים, עם 5.5 אסיסטים למשחק (!!).
איזה דרך מקורית לחישוב אחוזים..
החציל האצטקי כתב:פטריק בברלי גרף את הMVP של היורוקאפ.
חתיכת שחקן לרמות האלה, והאמת, סיכוי לא רע שגם יקח אותם ליורוליג.
גל גל כתב:החציל האצטקי כתב:פטריק בברלי גרף את הMVP של היורוקאפ.
חתיכת שחקן לרמות האלה, והאמת, סיכוי לא רע שגם יקח אותם ליורוליג.
יש לו חוזה לעונה הבאה?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], מקאדו 3, עידן ו־35 אורחים