#לומדים_מטעויותRan222 כתב:לפחות השנה מכבי התחילו עם החתמות של שחקני המפתח, ורק בהמשך יחתימו מסביבם את השחקנים המשלימים.
יאללה אפשר להתחיל לזרוק שמות של רול פליירס שיעטפו את קלויארו ומתאימים לשחק לצידו
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
#לומדים_מטעויותRan222 כתב:לפחות השנה מכבי התחילו עם החתמות של שחקני המפתח, ורק בהמשך יחתימו מסביבם את השחקנים המשלימים.
יאללה אפשר להתחיל לזרוק שמות של רול פליירס שיעטפו את קלויארו ומתאימים לשחק לצידו
er79 כתב:מה עובר על המועדון המזורגג הזה בראש?
ShiriV כתב:יש סרטונים שלו שנדע במי מדובר?
זה לא תירוץcannon כתב:אם היה חותם אדריאן מוארמן הייתם מרוצים? זה שחקן בסגנון דומה שרצו מאוד בולנסיה. מכבי מתחרה על שחקנים מול קבוצות כמו ולנסיה, מלאגה ויטוריה ונמצאת מעל באיירן וז׳לגיריס בתקציב אבל ברור שמתחת לריאל, ברצלונה, הרוסיות, היווניות והטורקיות הבכירות. זה מה יש. נקווה שיפציצןבזרים האחרים. ההמשכיות לא פחות חשובה ולפחות לא מחליפים את כל הקבוצה כמו בשנה שעברה וגם זה משהו.
Holiday_Armadillo כתב:זה לא תירוץcannon כתב:אם היה חותם אדריאן מוארמן הייתם מרוצים? זה שחקן בסגנון דומה שרצו מאוד בולנסיה. מכבי מתחרה על שחקנים מול קבוצות כמו ולנסיה, מלאגה ויטוריה ונמצאת מעל באיירן וז׳לגיריס בתקציב אבל ברור שמתחת לריאל, ברצלונה, הרוסיות, היווניות והטורקיות הבכירות. זה מה יש. נקווה שיפציצןבזרים האחרים. ההמשכיות לא פחות חשובה ולפחות לא מחליפים את כל הקבוצה כמו בשנה שעברה וגם זה משהו.
להגיד ''הוא דומה למוארמן'' זה כמו להגיד ''רול מזכיר את אידסון''
כל אלה ש''מזכירים'' זה דרך יפה להגיד ''שניהם עם אותו צבע עור ומשחקים באותה עמדה''
אין לנו צורך במחליפים פרווה, זה מעולם לא הוכיח את עצמו
ד''א, זה שמתמודדים עם תקציבים יותר גבוהים בכלל בכלל לא צריך להיות עניין האוהדים
אין לכם כסף לשים? תמכרו למי שיש
שמעתי אותו אומר שהבעלים לא מוציאים כסף מהכיס ואז את רקנאטי אומר שהבעלים מפסידים כסףשמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:זה לא תירוץcannon כתב:אם היה חותם אדריאן מוארמן הייתם מרוצים? זה שחקן בסגנון דומה שרצו מאוד בולנסיה. מכבי מתחרה על שחקנים מול קבוצות כמו ולנסיה, מלאגה ויטוריה ונמצאת מעל באיירן וז׳לגיריס בתקציב אבל ברור שמתחת לריאל, ברצלונה, הרוסיות, היווניות והטורקיות הבכירות. זה מה יש. נקווה שיפציצןבזרים האחרים. ההמשכיות לא פחות חשובה ולפחות לא מחליפים את כל הקבוצה כמו בשנה שעברה וגם זה משהו.
כל אלה ש''מזכירים'' זה דרך יפה להגיד ''שניהם עם אותו צבע עור ומשחקים באותה עמדה''
לא שמעת את דיוויד פדרמן? אין רוכשים.
Holiday_Armadillo כתב:שמעתי אותו אומר שהבעלים לא מוציאים כסף מהכיס ואז את רקנאטי אומר שהבעלים מפסידים כסףשמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:זה לא תירוץcannon כתב:אם היה חותם אדריאן מוארמן הייתם מרוצים? זה שחקן בסגנון דומה שרצו מאוד בולנסיה. מכבי מתחרה על שחקנים מול קבוצות כמו ולנסיה, מלאגה ויטוריה ונמצאת מעל באיירן וז׳לגיריס בתקציב אבל ברור שמתחת לריאל, ברצלונה, הרוסיות, היווניות והטורקיות הבכירות. זה מה יש. נקווה שיפציצןבזרים האחרים. ההמשכיות לא פחות חשובה ולפחות לא מחליפים את כל הקבוצה כמו בשנה שעברה וגם זה משהו.
לא שמעת את דיוויד פדרמן? אין רוכשים.
אז אני אחכה לעוד בעלים שיגידו משהו הפוך ואז אני אעשה ממוצע
לא מבינה למה זה ירידה, רונאלדו ומסי משחקים בליגת האלופות, שמעת על יורוליג בכדורגל?*שועל כתב:ואני חשבתי שירושלים היא זו שיורדת לליגת האלופות
לא בדיוקTAYO כתב:לא בטוח שזה סגל שמסוגל להתמודד ביורוקאפ אפילו. הולך להיות מביך ביורוליג, אבל לפחות ייגמר מהר.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Holiday_Armadillo כתב:לא בדיוקTAYO כתב:לא בטוח שזה סגל שמסוגל להתמודד ביורוקאפ אפילו. הולך להיות מביך ביורוליג, אבל לפחות ייגמר מהר.
פעם יכולת לעוף בשלב הבתים, עכשיו יש לך את כל המשחקים כפול 2 לא משנה מה
TAYO כתב:Holiday_Armadillo כתב:לא בדיוקTAYO כתב:לא בטוח שזה סגל שמסוגל להתמודד ביורוקאפ אפילו. הולך להיות מביך ביורוליג, אבל לפחות ייגמר מהר.
פעם יכולת לעוף בשלב הבתים, עכשיו יש לך את כל המשחקים כפול 2 לא משנה מה
בדרך כלל אני משריין את ימי חמישי בערב למשחקי מכבי וככל שהעונה מתקדמת אני הופך גמיש בתכניות ליום הזה בשבוע. זה שמכבי תמשיך להתבזות מול עשרה אוהדים במשחקי בית בשלהי ינואר, זו בעיה של מי שבישל את הדייסה הזו. אני לא מתכוון לבזבז על זה זמן.
ankram כתב:
שועל כתב:ShiriV כתב:יש סרטונים שלו שנדע במי מדובר?
לא ממש, כמה שזה נשמע עצוב
משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, felix_r, Google [Bot] ו־24 אורחים