Jack55 כתב:נשמע ג'ייק כהן אחד לאחד רק עם ניסיון באירופה
thats it
זה נשמע כמו הורסיה הפחות מוצלחת של ניק קיינר מדלי, שהיה אתלט וחזק יותר והצליח בקבוצות טובות יותר.
כדורסל בסוף מנצחים עם שחקנים טובים. לא עם אסופת זרים ברמה של הביצים שלי.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Jack55 כתב:נשמע ג'ייק כהן אחד לאחד רק עם ניסיון באירופה
thats it
SirCharles כתב:שועל כתב:SirCharles כתב:טוב אז צפיתי קצת באנג'לו קלויארו הזה והעפתי מבט על הסטטיסטיקות שלו ב6 העונות שלו באירופה.
הוא מזכיר קצת את דסטין דולמן. חכם, אחוזים גבוהים מה2, קלע 3 טוב (בעיקר השתפר בשתי העונות האחרונות עם 41% לפני שנה ו44% העונה) ריבאונדר לא רע, מוסר נחמד, חוטף מצוין (2 חט' למשחק בליגה הספרדית במדי אוברדוריו) לא חוסם מי יודע מה, מה שנקרא משחק מתחת לטבעות, לא מאבד הרבה כדורים. למרות הקליעה הטובה מבחוץ הוא לא מפציץ משם בלי הכרה אלא מנצל את העובדה שמגינים יוצאים אליו לתקוף את הטבעת.
התקדם מהליגה הבולגרית (12.4 נק' 6.9 כ"ח 2 אס' 1.3 חט') אל הגרמנית, שם עבר ממיטלדויטשר הקטנה (14.3, 6.8, 2.2, 1.1) אל בון (12, 4.3, 1.5, 1.3) ואז הופיע לראשונה ביורוקאפ (10.6, 4.7, 1.4, 1.3). לאחר מכן השתדרג לליגה הספרדית (11.6, 5.7, 1.2, 2), אח"כ עבר לדמיר הטורקית (11.9, 6.5, 1.6, 1.1 בליגה ו-11.9, 5.4, 2.6, 1.6 ביורופקאפ) וממנה השתדרג בעונה החולפת לבאנוויט (13.1, 5.9, 1.9, 1.3 ו46% מ3 בליגה ו-11.8, 5.6, 1.7, 1.2 ו40% מ3 בליגת האלופות).
כבר בן 29 אז לא נראה כמו פוטנציאל מי יודע מה אבל כנראה בונים על זה שיהיה שחקן סולידי כמו רול.
נקודה למחשבה אופטימית היא העובדה שבשתי ליגות הוא עבר מקבוצות קטנות לגדולות יותר. קודם בליגה הגרמנית והעונה באנוויט שהיתה הפינאליסטית בטורקיה החתימה אותו.
אבל כבר יש לנו רול.
אני באמת מקווה שלא ניסית בהודעה הזו להצדיק את ההחתמה שלו. גם אם ניסית, לא הצלחת
השוויתי לרול בגלל המסלול הדומה שהם עברו באירופה (מעבר מליגות קטנות לגדולות ומקבוצות קטנות ליותר נחשבות) והתכונות הדומות (מפצים על מחסור באתלטיות עם משחק חכם וקליעה טובה) אבל האחד הוא גארד והשני פורוורד. חוץ מזה אני מעדיף שני מייקל רול בקבוצה - סולידים וחכמים, מאשר שני נוריס קול - מוכשרים וטפשים.
TAYO כתב:אנתוני רדנדולף לא ימשיך בריאל מדריד... עניין של שעות עד שנשמע שמכבי הציעה לו הצעה שאי אפשר לא לסרב לה...
TAYO כתב:אנתוני רדנדולף לא ימשיך בריאל מדריד... עניין של שעות עד שנשמע שמכבי הציעה לו הצעה שאי אפשר לא לסרב לה...
החציל האצטקי כתב:צפיתי עכשיו במשחק השיא של קלויארו מול פנרבחצ׳ה בחצי גמר הפלייאוף הטורקי, כדי להבין מה בדיוק מצאו בשחקן הזה, שתמיד נראה לי כמו עוד גולם בינוני.
מה נגיד? אין פה איזו הברקת ענק.
רוב המשחק עומד במצ׳ אפ מול ניקולו מלי שגבוה ממנו בחצי ראש. מלי, אם נפרגן לו, הוא 2.07 מ׳ לגיטימי. קאלוירו, שרשום פה ושם כ-2.05 מ׳, הרבה יותר קרוב ל2.00-2.01.
נראה נמוך מג׳יג׳י דאטומה ובערך באותו גובה של ג׳יימס נאנלי. גם ברמה הפיזית, לא ראיתי פה שום דבר מיוחד. לא כוח, לא אתלטיות, לא זריזות ולא ידיים ארוכות. אפילו לא כתפיים רחבות. ממש כלום.
כן ראיתי ממנו איכויות התקפיות. נראה כמו קלעי שלוש מדוייק מאוד (כולל טווח לא רע), מוסר טוב, ובסה״כ מבין את הקונספט של תנועה ללא כדור, מיקומים ומסירות ליצירת מצבים נוחים בהתקפה.
גם ברמת הכדרור נראה שבסה״כ די נוח לו. נראה שמסוגל לקחת שחקן איטי ממנו עם הפנים לסל, למרות שאף אחד מהשחקנים בפנרבחצ׳ה (ביורוליג?) לא ממש היה כזה.
לא ראיתי כלום עם הגב לסל, אבל לא נראה שזה הפורטה שלו. גם במשחק הפיק אנד רול/פיק אנד פאפ- החסימה שלו לא קיימת. לא פיזי או גדול מספיק בשביל לייצר מרווח.
הגנתית הבחור קטסטרופה. לא זריז, לא אגרסיבי ברוטציות ההגנתיות וכופה חילופים מיותרים. לקח כמה ריבאונדים במאבקים בסיסיים אבל בעיקר בעזרת מיקום טוב, בלי להתלכלך יותר מדי.
בניתוח שלי אני רואה פה שחקן בעמדה 3 ולא בעמדה 4. קלעי, שיכול להניע כדור טוב, ויכול לגרד איזה ריבאונד פה ושם. נניח, משהו כמו ניקיטה קורבנוב.
העניין שקורבנוב הוא שחקן פיזי יותר וזריז יותר, ונותן תרומה הגנתית מאוד משמעותית.
שורה תחתונה, אני לא מבין למה לצרף שחקן שלא שומר על כלום, ובגיל 29 מצפים ממנו להתאקלם ביורוליג, כשאין לו עמדה אמיתית, והוא בסה״כ לא יתן לך יתרון בשום מצ׳ אפ.
אה.
אני יודע. אולי בגלל שהסוכן שלו זה בן פנסק. אותו ״שחקן״ שהחתים כאן כבר את קנדריק ריי.
MM3 כתב:אני נאחז בזה שעוד לא יצאה הודעה רשמית של מכבי .. אולי יהיה עוד נס (ע״ע ארז מרקוביץ)
מרקוביץ' זה לא ממש היה נסMM3 כתב:אני נאחז בזה שעוד לא יצאה הודעה רשמית של מכבי .. אולי יהיה עוד נס (ע״ע ארז מרקוביץ)
Holiday_Armadillo כתב:מרקוביץ' זה לא ממש היה נסMM3 כתב:אני נאחז בזה שעוד לא יצאה הודעה רשמית של מכבי .. אולי יהיה עוד נס (ע״ע ארז מרקוביץ)
במקום לקבל אותו לשנה בגרושים נתקעת עם גרין במיליון דולר לשלוש שנים
cannon כתב:אפשר להביא גם אותו וגם את ג'יימס נאנלי. יחד עם טיוס יהיה לנו את מכבי אשדוד של לפני כמה שנים.
החציל האצטקי כתב:צפיתי עכשיו במשחק השיא של קלויארו מול פנרבחצ׳ה בחצי גמר הפלייאוף הטורקי, כדי להבין מה בדיוק מצאו בשחקן הזה, שתמיד נראה לי כמו עוד גולם בינוני.
רוב המשחק עומד במצ׳ אפ מול ניקולו מלי שגבוה ממנו בחצי ראש. מלי, אם נפרגן לו, הוא 2.07 מ׳ לגיטימי. קאלוירו, שרשום פה ושם כ-2.05 מ׳, הרבה יותר קרוב ל2.00-2.01.
נראה נמוך מג׳יג׳י דאטומה ובערך באותו גובה של ג׳יימס נאנלי. גם ברמה הפיזית, לא ראיתי פה שום דבר מיוחד. לא כוח, לא אתלטיות, לא זריזות ולא ידיים ארוכות. אפילו לא כתפיים רחבות. ממש כלום.
כן ראיתי ממנו איכויות התקפיות. נראה כמו קלעי שלוש מדוייק מאוד (כולל טווח לא רע), מוסר טוב, ובסה״כ מבין את הקונספט של תנועה ללא כדור, מיקומים ומסירות ליצירת מצבים נוחים בהתקפה.
גם ברמת הכדרור נראה שבסה״כ די נוח לו. נראה שמסוגל לקחת שחקן איטי ממנו עם הפנים לסל, למרות שאף אחד מהשחקנים בפנרבחצ׳ה (ביורוליג?) לא ממש היה כזה.
לא ראיתי כלום עם הגב לסל, אבל לא נראה שזה הפורטה שלו. גם במשחק הפיק אנד רול/פיק אנד פאפ- החסימה שלו לא קיימת. לא פיזי או גדול מספיק בשביל לייצר מרווח.
הגנתית הבחור קטסטרופה. לא זריז, לא אגרסיבי ברוטציות ההגנתיות וכופה חילופים מיותרים. לקח כמה ריבאונדים במאבקים בסיסיים אבל בעיקר בעזרת מיקום טוב, בלי להתלכלך יותר מדי.
בניתוח שלי אני רואה פה שחקן בעמדה 3 ולא בעמדה 4. קלעי, שיכול להניע כדור טוב, ויכול לגרד איזה ריבאונד פה ושם. נניח, משהו כמו ניקיטה קורבנוב.
העניין שקורבנוב הוא שחקן פיזי יותר וזריז יותר, ונותן תרומה הגנתית מאוד משמעותית.
שורה תחתונה, אני לא מבין למה לצרף שחקן שלא שומר על כלום, ובגיל 29 מצפים ממנו להתאקלם ביורוליג, כשאין לו עמדה אמיתית, והוא בסה״כ לא יתן לך יתרון בשום מצ׳ אפ.
אה.
אני יודע. אולי בגלל שהסוכן שלו זה בן פנסק. אותו ״שחקן״ שהחתים כאן כבר את קנדריק ריי.
toja27 כתב:החציל האצטקי כתב:צפיתי עכשיו במשחק השיא של קלויארו מול פנרבחצ׳ה בחצי גמר הפלייאוף הטורקי, כדי להבין מה בדיוק מצאו בשחקן הזה, שתמיד נראה לי כמו עוד גולם בינוני.
אה.
יש לך קישור למשחק שראית מול פנר' חציל? יהיה נחמד לדעת במי מדובר.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508 ו־9 אורחים