המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
0ved1212 כתב:מה קורה עם הפיצול וה vtb הנשיא שלהם לא היה אמור לנחות אתמול בישראל אין שום אזכור על זה ???
Jack55 כתב:toja27 כתב:החציל האצטקי כתב:צפיתי עכשיו במשחק השיא של קלויארו מול פנרבחצ׳ה בחצי גמר הפלייאוף הטורקי, כדי להבין מה בדיוק מצאו בשחקן הזה, שתמיד נראה לי כמו עוד גולם בינוני.
מה נגיד? אין פה איזו הברקת ענק.
רוב המשחק עומד במצ׳ אפ מול ניקולו מלי שגבוה ממנו בחצי ראש. מלי, אם נפרגן לו, הוא 2.07 מ׳ לגיטימי. קאלוירו, שרשום פה ושם כ-2.05 מ׳, הרבה יותר קרוב ל2.00-2.01.
נראה נמוך מג׳יג׳י דאטומה ובערך באותו גובה של ג׳יימס נאנלי. גם ברמה הפיזית, לא ראיתי פה שום דבר מיוחד. לא כוח, לא אתלטיות, לא זריזות ולא ידיים ארוכות. אפילו לא כתפיים רחבות. ממש כלום.
כן ראיתי ממנו איכויות התקפיות. נראה כמו קלעי שלוש מדוייק מאוד (כולל טווח לא רע), מוסר טוב, ובסה״כ מבין את הקונספט של תנועה ללא כדור, מיקומים ומסירות ליצירת מצבים נוחים בהתקפה.
גם ברמת הכדרור נראה שבסה״כ די נוח לו. נראה שמסוגל לקחת שחקן איטי ממנו עם הפנים לסל, למרות שאף אחד מהשחקנים בפנרבחצ׳ה (ביורוליג?) לא ממש היה כזה.
לא ראיתי כלום עם הגב לסל, אבל לא נראה שזה הפורטה שלו. גם במשחק הפיק אנד רול/פיק אנד פאפ- החסימה שלו לא קיימת. לא פיזי או גדול מספיק בשביל לייצר מרווח.
הגנתית הבחור קטסטרופה. לא זריז, לא אגרסיבי ברוטציות ההגנתיות וכופה חילופים מיותרים. לקח כמה ריבאונדים במאבקים בסיסיים אבל בעיקר בעזרת מיקום טוב, בלי להתלכלך יותר מדי.
בניתוח שלי אני רואה פה שחקן בעמדה 3 ולא בעמדה 4. קלעי, שיכול להניע כדור טוב, ויכול לגרד איזה ריבאונד פה ושם. נניח, משהו כמו ניקיטה קורבנוב.
העניין שקורבנוב הוא שחקן פיזי יותר וזריז יותר, ונותן תרומה הגנתית מאוד משמעותית.
שורה תחתונה, אני לא מבין למה לצרף שחקן שלא שומר על כלום, ובגיל 29 מצפים ממנו להתאקלם ביורוליג, כשאין לו עמדה אמיתית, והוא בסה״כ לא יתן לך יתרון בשום מצ׳ אפ.
אה.
אני יודע. אולי בגלל שהסוכן שלו זה בן פנסק. אותו ״שחקן״ שהחתים כאן כבר את קנדריק ריי.
יש לך קישור למשחק שראית מול פנר' חציל? יהיה נחמד לדעת במי מדובר.
Jack55 כתב:toja27 כתב:החציל האצטקי כתב:צפיתי עכשיו במשחק השיא של קלויארו מול פנרבחצ׳ה בחצי גמר הפלייאוף הטורקי, כדי להבין מה בדיוק מצאו בשחקן הזה, שתמיד נראה לי כמו עוד גולם בינוני.
מה נגיד? אין פה איזו הברקת ענק.
רוב המשחק עומד במצ׳ אפ מול ניקולו מלי שגבוה ממנו בחצי ראש. מלי, אם נפרגן לו, הוא 2.07 מ׳ לגיטימי. קאלוירו, שרשום פה ושם כ-2.05 מ׳, הרבה יותר קרוב ל2.00-2.01.
נראה נמוך מג׳יג׳י דאטומה ובערך באותו גובה של ג׳יימס נאנלי. גם ברמה הפיזית, לא ראיתי פה שום דבר מיוחד. לא כוח, לא אתלטיות, לא זריזות ולא ידיים ארוכות. אפילו לא כתפיים רחבות. ממש כלום.
כן ראיתי ממנו איכויות התקפיות. נראה כמו קלעי שלוש מדוייק מאוד (כולל טווח לא רע), מוסר טוב, ובסה״כ מבין את הקונספט של תנועה ללא כדור, מיקומים ומסירות ליצירת מצבים נוחים בהתקפה.
גם ברמת הכדרור נראה שבסה״כ די נוח לו. נראה שמסוגל לקחת שחקן איטי ממנו עם הפנים לסל, למרות שאף אחד מהשחקנים בפנרבחצ׳ה (ביורוליג?) לא ממש היה כזה.
לא ראיתי כלום עם הגב לסל, אבל לא נראה שזה הפורטה שלו. גם במשחק הפיק אנד רול/פיק אנד פאפ- החסימה שלו לא קיימת. לא פיזי או גדול מספיק בשביל לייצר מרווח.
הגנתית הבחור קטסטרופה. לא זריז, לא אגרסיבי ברוטציות ההגנתיות וכופה חילופים מיותרים. לקח כמה ריבאונדים במאבקים בסיסיים אבל בעיקר בעזרת מיקום טוב, בלי להתלכלך יותר מדי.
בניתוח שלי אני רואה פה שחקן בעמדה 3 ולא בעמדה 4. קלעי, שיכול להניע כדור טוב, ויכול לגרד איזה ריבאונד פה ושם. נניח, משהו כמו ניקיטה קורבנוב.
העניין שקורבנוב הוא שחקן פיזי יותר וזריז יותר, ונותן תרומה הגנתית מאוד משמעותית.
שורה תחתונה, אני לא מבין למה לצרף שחקן שלא שומר על כלום, ובגיל 29 מצפים ממנו להתאקלם ביורוליג, כשאין לו עמדה אמיתית, והוא בסה״כ לא יתן לך יתרון בשום מצ׳ אפ.
אה.
אני יודע. אולי בגלל שהסוכן שלו זה בן פנסק. אותו ״שחקן״ שהחתים כאן כבר את קנדריק ריי.
יש לך קישור למשחק שראית מול פנר' חציל? יהיה נחמד לדעת במי מדובר.
TAYO כתב:0ved1212 כתב:מה קורה עם הפיצול וה vtb הנשיא שלהם לא היה אמור לנחות אתמול בישראל אין שום אזכור על זה ???
הבנתי שכל נושא הפיצול נדחה למועד מאוחר יותר... לא ברור מה התכנית של מכבי אם בכלל יש כזו. אולי פשוט מחליטים לא להחליט ולזרום עם קבוצה אחת בלי להודיע רשמית... ולגבי ההחתמות, לתת לעשירות לסיים את בניית הסגל ואז לקחת מה שנשאר על הרצפה מוצר בזול.
Sent from my iPhone using Tapatalk
גל גל כתב:יהיה לנו את הקו הקדמי של גלטאסריי
אם יביאו את רנדולף ודיוויס אני יהיה מרוצה פחות מזה לא מרוצה
MM3 כתב:גל גל כתב:יהיה לנו את הקו הקדמי של גלטאסריי
גורם בתוך המועדון אמר לי שאתה תהיה לא מרוצה ..
MM3 כתב:גל גל כתב:יהיה לנו את הקו הקדמי של גלטאסריי
גורם בתוך המועדון אמר לי שאתה תהיה לא מרוצה ..
MTA2311 כתב:קיצר, טיבור פלייס זאת החתמה קלאסית למכבי. זול, יחסית נחשב ל"שם". לא יפתיע אותי בכלל אם זאת תהיה גניבת הדעת לקיץ הנוכחי.
cannon כתב:מייק ג׳יימס מאשר בטוויטר שקיבל הצעות רק ממילאנו וממכבי. הקטע המצחיק שמייקל רול הגיב שם ושאל אותו אם מתאחדים שוב... בינתיים לא היתה תשובה
גל גל כתב:מניח שמכבי הציעו לו משהו סביב המיליון
בכל מקרה אני מאוד מאוד בספק איך היכולת שלו לתפקד בתור רכז מוביל
חושב שחיזוק של מקנזי מור שיכול לשחק יחד איתו בעמדה 3 ולהוסיף הרבה אורך והגנה מתאים מאוד , מה גם שהוא יכול לרכז
בנוסף אולי עוד רכז ישראלי זיו\שוכמן
אני רואה את זה עובד מעולה
משהו כזה
מייק גיימס, זיו
קיין,ריי,דיבה
מקנזי מור,רול,קולשוב
קלואירו,כהן
ראנדולף ,טיוס,הוואל
כשראנדולף והאוול יכולים לשחק בעמדה 4 וגם ב 5
דוגרי ? מכבי לא צריכים להשקיע יותר מידי בסגל כזה מבחינה כספית
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־25 אורחים