jol9 כתב:אפרופו... ככ הרבה סמיילים חדשים היה אפשר לייצר.
החל מהרצל, דרך מסי מרכין ראש, אולי כמה זרים שעברו פה... אולי ליאור אליהו
זורק עונשין... באמת לא חסר
איך בדיוק אמורים ליצור סמיילי של ליאור זורק עונשין? לא עדיף אמוג'י של לבנה וזהו?
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:אפרופו... ככ הרבה סמיילים חדשים היה אפשר לייצר.
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:אפרופו... ככ הרבה סמיילים חדשים היה אפשר לייצר.
איך בדיוק אמורים ליצור סמיילי של ליאור זורק עונשין? לא עדיף אמוג'י של לבנה וזהו?
RomanR כתב:הכתומים ישלמו דמי השבחה של יותר מ100 אלף שקל.
איגוד הכדורסל ונבחרות ישראל צפויים לחתום בספטמבר הקרוב על חוזה רב-שנתי לחמש שנים על הסכם שיתוף פעולה מקצועי עם איגוד הכדורסל הרוסי
במסגרת ההסכם, הנבחרות הצעירות צפויות לקיים משחקי אימון על אדמת ישראל ורוסיה, ומאמנים שונים ימריאו/ינחתו להשתלמויות שונות במטרה להחליף רשימות מקצועיות, וללמוד מהתוכניות של הרוסים לפיתוח והכנת מאמנים ושחקנים לדרגים הגבוהים ועוד'.
החציל האצטקי כתב:רואים את המשחק שמשודר כרגע באקווריום?
אתה מוזמן לבוא את השמחה הזאת גם בפברואר 2019, זאת תחושת הקלה שתלווה אותנו עוד לא מעט זמןmoring1 כתב:אמנם באיחור אבל בכל זאת אני מרגיש צורך לבטא את שמחתי מעזיבת שגב. נגר בלי מודעות עצמית שרק הזיק.
moring1 כתב:אמנם באיחור אבל בכל זאת אני מרגיש צורך לבטא את שמחתי מעזיבת שגב. נגר בלי מודעות עצמית שרק הזיק.
הגנה היא הבעיה הכי קטנה של שגבfelix_r כתב:moring1 כתב:אמנם באיחור אבל בכל זאת אני מרגיש צורך לבטא את שמחתי מעזיבת שגב. נגר בלי מודעות עצמית שרק הזיק.
הגיעו ימות המשיך! אלי סהר עכשיו במחצית המשחק של הנבחרת, דיבר על עזיבתו של שגב ולא ליכלך על מכבי! לא יאומן כי יסופר. אמר ששגב צריך לשפר את משחק ההגנה שלו אם הוא רוצה להתקדם.
שמואל1 כתב:הגנה היא הבעיה הכי קטנה של שגבfelix_r כתב:moring1 כתב:אמנם באיחור אבל בכל זאת אני מרגיש צורך לבטא את שמחתי מעזיבת שגב. נגר בלי מודעות עצמית שרק הזיק.
הגיעו ימות המשיך! אלי סהר עכשיו במחצית המשחק של הנבחרת, דיבר על עזיבתו של שגב ולא ליכלך על מכבי! לא יאומן כי יסופר. אמר ששגב צריך לשפר את משחק ההגנה שלו אם הוא רוצה להתקדם.
אמארה סיכםcannon כתב:טיישון תומאס חתם בירושלים. אמארה סטודמאייר יחזור לשם בהנחה ולא ישיג חוזה בליגה הטובה בעולם.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], שמוליק ו־21 אורחים