24 יוני 2018, 19:01
מעריכה את האופטימיות שלך אבל לא מסכימה עם הקונספט (של האופטימיות)גל גל כתב:Holiday_Armadillo כתב:אבל הוא לא יהיה שחקן משלים ככל הנראהגל גל כתב:הספקתי לראות 2 וחצי משחקים שלו פשוט פרסמתי פה את ההכי מרשים מהזמן האחרון
שמע הוא שחקן טוב הוא לא כוכב אבל הוא שחקן משלים שיכול להיות פיט מעולה
מקווה מאוד שנשמע עכשיו שמכבי מחתימה שמות קצת יותר רציניים
בסדר הוא יכול להיות אחלה סטיל , אני חושב שהוא מחליף את תומאס
בכל מקרה הכל תלוי מה מכבי יביאו, זה יכול להתאים וזה יכול לא להתאים, בוא נחכה ונראה , כרגע החתימו שני שחקנים לדעתי ששניהם ביחד לא מקבלים יותר מ 650 אלף דולר
אם יוכלו עכשיו להפציץ עם עוד 3 שחקנים בעמדות 1-3-5 זה יהיה טוב
24 יוני 2018, 19:10
Holiday_Armadillo כתב:מעריכה את האופטימיות שלך אבל לא מסכימה עם הקונספט (של האופטימיות)גל גל כתב:Holiday_Armadillo כתב:אבל הוא לא יהיה שחקן משלים ככל הנראהגל גל כתב:הספקתי לראות 2 וחצי משחקים שלו פשוט פרסמתי פה את ההכי מרשים מהזמן האחרון
בכל מקרה הכל תלוי מה מכבי יביאו, זה יכול להתאים וזה יכול לא להתאים, בוא נחכה ונראה , כרגע החתימו שני שחקנים לדעתי ששניהם ביחד לא מקבלים יותר מ 650 אלף דולר
בעונה האחרונה אמרנו על רול, קיין, תומאס וטיוס (כשהאחרון היה נהדר) ש''זה בסדר, הם יהיו שחקני ספסל נהדרים והם שווים את החוזים הנמוכים בשביל שיוכלו להפציץ''
בפועל כל אחד מהם היה שחקן פותח
חוזה נמוך במכבי לא מצביע על זה ששחקן בא כמחליף לצערי
24 יוני 2018, 19:11
גל גל כתב:Holiday_Armadillo כתב:מעריכה את האופטימיות שלך אבל לא מסכימה עם הקונספט (של האופטימיות)גל גל כתב:Holiday_Armadillo כתב:אבל הוא לא יהיה שחקן משלים ככל הנראהגל גל כתב:הספקתי לראות 2 וחצי משחקים שלו פשוט פרסמתי פה את ההכי מרשים מהזמן האחרון
בעונה האחרונה אמרנו על רול, קיין, תומאס וטיוס (כשהאחרון היה נהדר) ש''זה בסדר, הם יהיו שחקני ספסל נהדרים והם שווים את החוזים הנמוכים בשביל שיוכלו להפציץ''
בפועל כל אחד מהם היה שחקן פותח
חוזה נמוך במכבי לא מצביע על זה ששחקן בא כמחליף לצערי
טוב תראי, עשיתי מנוי אז אני מנסה להיות אופטימי![]()
27 יוני 2018, 11:59
27 יוני 2018, 12:00
Holiday_Armadillo כתב:רול האריך חוזה רשמית
איכס
27 יוני 2018, 12:07
אופציה? לא יודעת, מכבי הודיעו על זה בתור הארכת חוזהMTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:רול האריך חוזה רשמית
איכס
האריך? היה לו מראש חוזה לשנתיים לא?
27 יוני 2018, 12:33
27 יוני 2018, 12:49
Holiday_Armadillo כתב:רול האריך חוזה רשמית
איכס
27 יוני 2018, 14:08
27 יוני 2018, 14:23
jol9 כתב:אני דווקא אוהב אותו ושמח שהוא נשאר.
אני לא ממש שמח מזה שאין לנו מושג האם תהיה קבוצה אחת או שתיים בעונה הבאה.
27 יוני 2018, 14:27
felix_r כתב:jol9 כתב:אני דווקא אוהב אותו ושמח שהוא נשאר.
אני לא ממש שמח מזה שאין לנו מושג האם תהיה קבוצה אחת או שתיים בעונה הבאה.
העונה התנאים בקבוצה היו מאוד לא נוחים עבור רול.
א) הרכז הפותח - ג'קסון - היה חור בהגנה, ולכן החולשה ההגנתית של רול הורגשה כפליים. אפשר לעשות התאמות ולהסתיר בהגנה שחקן אחד, אבל כשזה כבר שני שחקנים ובאותו הקו, זה כבר מאוד קשה לעשות עם זה משהו מועיל.
ב) בגלל מחסור ברכז אמיתי (עד שהגיע פארגו) , רול נאלץ לא פעם להתעסק בריכוז המשחק במקום להתרכז בקליעה.
אם העונה מכבי תחתים רכז טוב, שגם לא מהווה חור בהגנה, נרוויח רול הרבה יותר טוב, כי גם החולשה ההגנתית שלו תורגש פחות, וגם יהיה פנוי יותר לקליעה. כמובן שנסיון יורוליג, שקיבל בעונה החולפת, יעזור גם כן.
27 יוני 2018, 14:30
27 יוני 2018, 14:34
MTA2311 כתב:כמובן שזה בדיוק ההפך והתנאים עבורו היו לא פחות ממושלמים. אפס אלטרנטיבות בעמדה 2, 0 אלטרנטיבות בעמדה 3, מאמן שהאמין בו 100% מהזמן וקבוצה חלשה באופן כללי.
באף קבוצת יורוליג אחרת הוא לא מקבל כל כך הרבה דקות.
27 יוני 2018, 14:38
27 יוני 2018, 14:39
27 יוני 2018, 14:45
MTA2311 כתב:מה שעזר לו להעלות את האחוזים (לא בדקתי אם זה אפילו נכון, או על חשבון מה זה בא) זה העובדה שעברו לשחק רק במסגרת אחת, חלשה הרבה יותר.
כמובן שמה שכתבת על ג'קסון לא קשור לסיטואציה בשום צורה.
עובדתית- הייתה לו אפס תחרות כל העונה. המאמן נתן לו קרדיט בצורה עיוורת. על כל נקודה שלו ביורוליג קלעו עליו 2.
לצערי כל השאר זה דמגוגיה.
27 יוני 2018, 14:49
27 יוני 2018, 14:53
TAYO כתב:MTA2311 כתב:מה שעזר לו להעלות את האחוזים (לא בדקתי אם זה אפילו נכון, או על חשבון מה זה בא) זה העובדה שעברו לשחק רק במסגרת אחת, חלשה הרבה יותר.
כמובן שמה שכתבת על ג'קסון לא קשור לסיטואציה בשום צורה.
עובדתית- הייתה לו אפס תחרות כל העונה. המאמן נתן לו קרדיט בצורה עיוורת. על כל נקודה שלו ביורוליג קלעו עליו 2.
לצערי כל השאר זה דמגוגיה.
הייתה לו תחרות - הוא לא שיחק נגד עצמו. מה שאתה טוען לגבי נקודות למשל זו דמגוגיה בהגדרתה - כשמכבי ניצחה את אפס 94:81 והוא קלע 16, אף שחקן לא קלע עליו 32 נקודות. אלא אם כן אתה מחליט שהוא אחראי לנקודות של 3 גארדים שונים לאורך כל המשחק.
זה סתם ילדותי לזרוק משפטים חסרי אחיזה במציאות רק בשביל להוכיח דעה קדומה שיש לך על השחקן.
27 יוני 2018, 14:57
27 יוני 2018, 15:04
כולם התלהבו על הניצחון ההרואי על ריאל בתחילת העונה ואמרו שהוא איש המשחק כשהמציאות היא שעל כל סל שהוא קלע הוא עשה טעות קטסטרופלית בהגנהגל גל כתב:הוא לא כזה גרוע בהגנה כמו שעשיתם ממנו
הוא תכלס היה שחקן יציב לאורך כל העונה אתה יודע מה תקבל ממנו ומה לא