27 יוני 2018, 20:01
Holiday_Armadillo כתב:אוקיי, אז שימצא אחתשועל כתב:Holiday_Armadillo כתב:איזה קבוצה באירופה רוצה את פארגו ב-800 אלף?שועל כתב:Holiday_Armadillo כתב:פארגו לא שווה למכבי את הסכומים שהוא דורש
אם הוא יכול להרוויח את זה בסין (לא יציעו לו את הסכומים שהוא רוצה באירופה) אז בכיף, זכותו להתפרנס, אבל אין מה להגזים עם השכר שלו
הסכומים שהוא דורש סבירים לחלוטין.
זו מכבי שתקועה עם משכורות של שנות ה90
לא מעט קבוצות שמשלמות גם לשחקני הספסל שלהם שטובים פחות ממנו סכומים כאלו או גבוהים יותר.
נושא השכר פה מפומפם מדי. ההנהלה הרגילה אותנו לסטנדרטים נמוכים.
בשנים האחרונות הוא יותר על קו סין-לבנון, פחות גולדן סטייט-ריאל מדריד
כרגע אני רואה קבוצות סיניות מציעות לו סכומים כאלה, לא קבוצות אירופאיות
27 יוני 2018, 20:08
TAYO כתב:Holiday_Armadillo כתב:אוקיי, אז שימצא אחתשועל כתב:Holiday_Armadillo כתב:איזה קבוצה באירופה רוצה את פארגו ב-800 אלף?שועל כתב:הסכומים שהוא דורש סבירים לחלוטין.
זו מכבי שתקועה עם משכורות של שנות ה90
לא מעט קבוצות שמשלמות גם לשחקני הספסל שלהם שטובים פחות ממנו סכומים כאלו או גבוהים יותר.
נושא השכר פה מפומפם מדי. ההנהלה הרגילה אותנו לסטנדרטים נמוכים.
בשנים האחרונות הוא יותר על קו סין-לבנון, פחות גולדן סטייט-ריאל מדריד
כרגע אני רואה קבוצות סיניות מציעות לו סכומים כאלה, לא קבוצות אירופאיות
זה לא משנה בכלל אם יש או אין לו הצעה מאירופה. אם מכבי רוצה אותו היא צריכה לשלם, אם לא אז לא. אם היא חושבת שבסכום שהוא מבקש יש שחקנים טובים יותר, נהדר. כולנו יודעים מה קרה בשנה שעברה.
Sent from my iPhone using Tapatalk
27 יוני 2018, 20:10
27 יוני 2018, 20:11
שועל כתב:אנחנו לא יודעים לאיזו סיטואציה הקריירה שלו נקלעה ומה הרצונות שלו ולמה הוא מעדיף את סין ולא את אירופה.
האם הוא שווה את הסכומים האלו ביחס לאיכויות שלו וביחס למחירים היום? כן. האם קבוצות באירופה היו רוצים שחקן כזה במחיר כזה? אני חושב שהתשובה החד משמעית היא כן.
27 יוני 2018, 20:12
שועל כתב:אנחנו לא יודעים לאיזו סיטואציה הקריירה שלו נקלעה ומה הרצונות שלו ולמה הוא מעדיף את סין ולא את אירופה.
האם הוא שווה את הסכומים האלו ביחס לאיכויות שלו וביחס למחירים היום? כן. האם קבוצות באירופה היו רוצים שחקן כזה במחיר כזה? אני חושב שהתשובה החד משמעית היא כן.
27 יוני 2018, 20:14
Holiday_Armadillo כתב:שועל כתב:אנחנו לא יודעים לאיזו סיטואציה הקריירה שלו נקלעה ומה הרצונות שלו ולמה הוא מעדיף את סין ולא את אירופה.
אם הן רוצות אותו למה הוא מעדיף לשחק בסין? זה לא כאילו הוא חושב שהוא ייבלה שם חצי עונה ואז ייקבל חוזה ב-NBA
כנראה שאותן מזוודות שליאור חשב שמחכות לו באירופה לא ממש מחכות
27 יוני 2018, 20:16
my man כתב:שועל כתב:אנחנו לא יודעים לאיזו סיטואציה הקריירה שלו נקלעה ומה הרצונות שלו ולמה הוא מעדיף את סין ולא את אירופה.
על איזה איכויות אתה מדבר? מה שהציג מול ציונה? או מול העכברושים? או אולי חולון האימתנית?
למה אף קבוצה מאירופה לא רוצה אותו כבר שנתיים?
27 יוני 2018, 20:18
שועל כתב:Holiday_Armadillo כתב:שועל כתב:אנחנו לא יודעים לאיזו סיטואציה הקריירה שלו נקלעה ומה הרצונות שלו ולמה הוא מעדיף את סין ולא את אירופה.
אם הן רוצות אותו למה הוא מעדיף לשחק בסין? זה לא כאילו הוא חושב שהוא ייבלה שם חצי עונה ואז ייקבל חוזה ב-NBA
יכול מאוד להיות שאחרי שהוא שוחרר לאחר עונה אחת במכבי וספסול בצסקא השם שלו באירופה נפגע, ויפגע אם הוא שוב מכבי לא תמשיך איתו. אני חושב שקבוצות רציניות שעוקבות אחריו ורואות את היכולות ממש לא היו פוסלות אותו.
אנחנו לא יודעים את השיקולים שלו ושל הקבוצות, כן יכולים לראות את האיכויות שלו ואת הסכומים שמשולמים לשחקנים כמוהו ואף פחות איכותיים.
27 יוני 2018, 20:19
שועל כתב:my man כתב:שועל כתב:אנחנו לא יודעים לאיזו סיטואציה הקריירה שלו נקלעה ומה הרצונות שלו ולמה הוא מעדיף את סין ולא את אירופה.
על איזה איכויות אתה מדבר? מה שהציג מול ציונה? או מול העכברושים? או אולי חולון האימתנית?
למה אף קבוצה מאירופה לא רוצה אותו כבר שנתיים?
האיכויות שאני תמיד ראיתי אצלו כשחקן.
וכן, גם הדומיננטיות שלו בליגה לאחר שהגיע באמצע עונה הייתה מרשימה. כמה זרים של מכבי הפגינו את זה בשנים האחרונות?
27 יוני 2018, 20:21
27 יוני 2018, 20:21
Holiday_Armadillo כתב:שועל כתב:Holiday_Armadillo כתב:שועל כתב:אנחנו לא יודעים לאיזו סיטואציה הקריירה שלו נקלעה ומה הרצונות שלו ולמה הוא מעדיף את סין ולא את אירופה.
יכול מאוד להיות שאחרי שהוא שוחרר לאחר עונה אחת במכבי וספסול בצסקא השם שלו באירופה נפגע, ויפגע אם הוא שוב מכבי לא תמשיך איתו. אני חושב שקבוצות רציניות שעוקבות אחריו ורואות את היכולות ממש לא היו פוסלות אותו.
אנחנו לא יודעים את השיקולים שלו ושל הקבוצות, כן יכולים לראות את האיכויות שלו ואת הסכומים שמשולמים לשחקנים כמוהו ואף פחות איכותיים.
אתה לא חוזר אחרי כמה שנים בבמה הסינית (הלא קיימת) ומצפה לקבל חוזה של צסק''א-ריאל-פנר בגלל כמה משחקים בליגה הישראלית, כולם יודעים את זה חוץ מפארגו
אין בעיה שהוא מעדיף את הכסף הסיני, אבל לפחות תבין קבוצות באירופה שלא יתנו לך את זה במקום לצאת נגדן בטוויטר
27 יוני 2018, 20:35
אז אם מכבי רוצה את עמית שמחון והוא דורש חצי מיליון היא צריכה לשלם לו? למה? מי ישלם לו את זה אם לא מכבי? אף אחת, וזה כולל את פארגוTAYO כתב:Holiday_Armadillo כתב:שועל כתב:Holiday_Armadillo כתב:שועל כתב:אנחנו לא יודעים לאיזו סיטואציה הקריירה שלו נקלעה ומה הרצונות שלו ולמה הוא מעדיף את סין ולא את אירופה.
אתה לא חוזר אחרי כמה שנים בבמה הסינית (הלא קיימת) ומצפה לקבל חוזה של צסק''א-ריאל-פנר בגלל כמה משחקים בליגה הישראלית, כולם יודעים את זה חוץ מפארגו
אין בעיה שהוא מעדיף את הכסף הסיני, אבל לפחות תבין קבוצות באירופה שלא יתנו לך את זה במקום לצאת נגדן בטוויטר
שוב, מכבי צריכה לשלם מה שצריך למי שהיא רוצה. אם היא רוצה את פארגו אז שתשלם מה שהסינים מוכנים מינוס האפסייד של היורוליג. אם יש לה אופציות זהות במחיר נמוך יותר אז שתקפוץ עליהן. נישאר עם ג׳קסון 2.
27 יוני 2018, 20:40
27 יוני 2018, 20:43
Holiday_Armadillo כתב:אז אם מכבי רוצה את עמית שמחון והוא דורש חצי מיליון היא צריכה לשלם לו? למה? מי ישלם לו את זה אם לא מכבי? אף אחת, וזה כולל את פארגוTAYO כתב:Holiday_Armadillo כתב:שועל כתב:Holiday_Armadillo כתב:אם הן רוצות אותו למה הוא מעדיף לשחק בסין? זה לא כאילו הוא חושב שהוא ייבלה שם חצי עונה ואז ייקבל חוזה ב-NBA
שוב, מכבי צריכה לשלם מה שצריך למי שהיא רוצה. אם היא רוצה את פארגו אז שתשלם מה שהסינים מוכנים מינוס האפסייד של היורוליג. אם יש לה אופציות זהות במחיר נמוך יותר אז שתקפוץ עליהן. נישאר עם ג׳קסון 2.
שייהנה בסין אם זה מה שהוא רוצה
27 יוני 2018, 20:48
27 יוני 2018, 20:48
זה מאוד משנה אם הוא סיני או גרוזיניTAYO כתב:Holiday_Armadillo כתב:אז אם מכבי רוצה את עמית שמחון והוא דורש חצי מיליון היא צריכה לשלם לו? למה? מי ישלם לו את זה אם לא מכבי? אף אחת, וזה כולל את פארגוTAYO כתב:Holiday_Armadillo כתב:שועל כתב:יכול מאוד להיות שאחרי שהוא שוחרר לאחר עונה אחת במכבי וספסול בצסקא השם שלו באירופה נפגע, ויפגע אם הוא שוב מכבי לא תמשיך איתו. אני חושב שקבוצות רציניות שעוקבות אחריו ורואות את היכולות ממש לא היו פוסלות אותו.
אם למכבי יש אופציה יותר טובה משמחון בסכום הזה אז לא. אבל אם היא רוצה את שמחון היא צריכה לשלם כי יש מישהו אחר שישלם אם לא, ומה זה משנה אם הוא סיני או גרוזיני?
27 יוני 2018, 20:49
Holiday_Armadillo כתב:זה מאוד משנה אם הוא סיני או גרוזיניTAYO כתב:Holiday_Armadillo כתב:אז אם מכבי רוצה את עמית שמחון והוא דורש חצי מיליון היא צריכה לשלם לו? למה? מי ישלם לו את זה אם לא מכבי? אף אחת, וזה כולל את פארגוTAYO כתב:Holiday_Armadillo כתב:אתה לא חוזר אחרי כמה שנים בבמה הסינית (הלא קיימת) ומצפה לקבל חוזה של צסק''א-ריאל-פנר בגלל כמה משחקים בליגה הישראלית, כולם יודעים את זה חוץ מפארגו
אם למכבי יש אופציה יותר טובה משמחון בסכום הזה אז לא. אבל אם היא רוצה את שמחון היא צריכה לשלם כי יש מישהו אחר שישלם אם לא, ומה זה משנה אם הוא סיני או גרוזיני?
אתה לא צריך להתחרות עם ליגה שהיא פיקציה חובבנית עם תמיכה מדינית מאחוריה כשכל המטרה שלה זה קרקס
27 יוני 2018, 20:51
אם הם בוחרים ללכת לשם זאת החלטה שלהםTAYO כתב:Holiday_Armadillo כתב:זה מאוד משנה אם הוא סיני או גרוזיניTAYO כתב:Holiday_Armadillo כתב:אז אם מכבי רוצה את עמית שמחון והוא דורש חצי מיליון היא צריכה לשלם לו? למה? מי ישלם לו את זה אם לא מכבי? אף אחת, וזה כולל את פארגוTAYO כתב:שוב, מכבי צריכה לשלם מה שצריך למי שהיא רוצה. אם היא רוצה את פארגו אז שתשלם מה שהסינים מוכנים מינוס האפסייד של היורוליג. אם יש לה אופציות זהות במחיר נמוך יותר אז שתקפוץ עליהן. נישאר עם ג׳קסון 2.
אתה לא צריך להתחרות עם ליגה שהיא פיקציה חובבנית עם תמיכה מדינית מאחוריה כשכל המטרה שלה זה קרקס
סבבה אז תעמיד פנים שהיא לא קיימת ושהשחקנים שרצית והלכו לשם לא באמת קיימים.
27 יוני 2018, 20:53
MTA2311 כתב:לרצות שחקן זה לא דבר אבסולוטי. אתה תמיד, בהכרח, רוצה שחקן רק במחיר מסויים. במחיר גבוה יותר אתה כבר לא רוצה אותו. ככה זה עובד.
27 יוני 2018, 20:55