29 יוני 2018, 07:35
אני מקווה שאני מדברת בשם מכבי כשאני אומרת - לא!!!!!!TAYO כתב:ג׳ימר פרידט (בן 29) הוצע למכבי (ולעוד קבוצות יורוליג). יהיה פנוי למו״מ באוגוסט במידה ולא יצליח להשיג חוזה בנבא. ג׳ימר שיחק בסין בשנתיים האחרונות. הוא נחשב לשחקן התקפה מאד מגוון...
https://twitter.com/trrumorseu/status/1 ... 0294837248
Sent from my iPhone using Tapatalk
29 יוני 2018, 07:45
Holiday_Armadillo כתב:אני מקווה שאני מדברת בשם מכבי כשאני אומרת - לא!!!!!!TAYO כתב:ג׳ימר פרידט (בן 29) הוצע למכבי (ולעוד קבוצות יורוליג). יהיה פנוי למו״מ באוגוסט במידה ולא יצליח להשיג חוזה בנבא. ג׳ימר שיחק בסין בשנתיים האחרונות. הוא נחשב לשחקן התקפה מאד מגוון...
29 יוני 2018, 07:46
בפערTAYO כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני מקווה שאני מדברת בשם מכבי כשאני אומרת - לא!!!!!!TAYO כתב:ג׳ימר פרידט (בן 29) הוצע למכבי (ולעוד קבוצות יורוליג). יהיה פנוי למו״מ באוגוסט במידה ולא יצליח להשיג חוזה בנבא. ג׳ימר שיחק בסין בשנתיים האחרונות. הוא נחשב לשחקן התקפה מאד מגוון...
מייק ג׳יימס יותר טוב?
29 יוני 2018, 08:16
Holiday_Armadillo כתב:בפערTAYO כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני מקווה שאני מדברת בשם מכבי כשאני אומרת - לא!!!!!!TAYO כתב:ג׳ימר פרידט (בן 29) הוצע למכבי (ולעוד קבוצות יורוליג). יהיה פנוי למו״מ באוגוסט במידה ולא יצליח להשיג חוזה בנבא. ג׳ימר שיחק בסין בשנתיים האחרונות. הוא נחשב לשחקן התקפה מאד מגוון...
מייק ג׳יימס יותר טוב?
אבל האמירה הייתה יותר על ג'ימר ולא ביחס לשחקנים אחרים
29 יוני 2018, 08:18
הוא פיקציית שלשות מהקולג' שנבחר גבוה ע''י קבוצת פארסות בדראפט (סקרמנטו) ולא הצליח לתרגם מי יודע מה את המשחק לרמות הגבוהותTAYO כתב:Holiday_Armadillo כתב:בפערTAYO כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני מקווה שאני מדברת בשם מכבי כשאני אומרת - לא!!!!!!TAYO כתב:ג׳ימר פרידט (בן 29) הוצע למכבי (ולעוד קבוצות יורוליג). יהיה פנוי למו״מ באוגוסט במידה ולא יצליח להשיג חוזה בנבא. ג׳ימר שיחק בסין בשנתיים האחרונות. הוא נחשב לשחקן התקפה מאד מגוון...
מייק ג׳יימס יותר טוב?
באמת? לא מכיר את ג׳ימר לעומק... מה החולשות?
29 יוני 2018, 08:20
Holiday_Armadillo כתב:הוא פיקציית שלשות מהקולג' שנבחר גבוה ע''י קבוצת פארסות בדראפט (סקרמנטו) ולא הצליח לתרגם מי יודע מה את המשחק לרמות הגבוהותTAYO כתב:Holiday_Armadillo כתב:בפערTAYO כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני מקווה שאני מדברת בשם מכבי כשאני אומרת - לא!!!!!!
מייק ג׳יימס יותר טוב?
29 יוני 2018, 08:26
ג'יימס דווקא היה לא רע השנה, נתן כמה משחקים טובים מאודTAYO כתב:Holiday_Armadillo כתב:הוא פיקציית שלשות מהקולג' שנבחר גבוה ע''י קבוצת פארסות בדראפט (סקרמנטו) ולא הצליח לתרגם מי יודע מה את המשחק לרמות הגבוהותTAYO כתב:Holiday_Armadillo כתב:בפערTAYO כתב:
מייק ג׳יימס יותר טוב?
אבל הוא לא ניסה אף פעם לשחק באירופה...? ג׳יימס ניסה ולא הרשים גם כן בנבא...
29 יוני 2018, 08:34
Holiday_Armadillo כתב:ג'יימס דווקא היה לא רע השנה, נתן כמה משחקים טובים מאודTAYO כתב:Holiday_Armadillo כתב:הוא פיקציית שלשות מהקולג' שנבחר גבוה ע''י קבוצת פארסות בדראפט (סקרמנטו) ולא הצליח לתרגם מי יודע מה את המשחק לרמות הגבוהותTAYO כתב:Holiday_Armadillo כתב:בפער
29 יוני 2018, 08:35
שוב, מבחינתי הדיון פה הוא לא על ג'יימס (אני גם לא חושבת שהוא יגיע אבל זה לא קשור)TAYO כתב:Holiday_Armadillo כתב:ג'יימס דווקא היה לא רע השנה, נתן כמה משחקים טובים מאודTAYO כתב:Holiday_Armadillo כתב:הוא פיקציית שלשות מהקולג' שנבחר גבוה ע''י קבוצת פארסות בדראפט (סקרמנטו) ולא הצליח לתרגם מי יודע מה את המשחק לרמות הגבוהותTAYO כתב:באמת? לא מכיר את ג׳ימר לעומק... מה החולשות?
אני קצת חושש מהאופי של ג׳יימס... אין בו טיפה צניעות ואני חושש שהוא מרגיש שאירופה היא רק תחנה
29 יוני 2018, 08:36
Holiday_Armadillo כתב:שוב, מבחינתי הדיון פה הוא לא על ג'יימס (אני גם לא חושבת שהוא יגיע אבל זה לא קשור)TAYO כתב:Holiday_Armadillo כתב:ג'יימס דווקא היה לא רע השנה, נתן כמה משחקים טובים מאודTAYO כתב:Holiday_Armadillo כתב:הוא פיקציית שלשות מהקולג' שנבחר גבוה ע''י קבוצת פארסות בדראפט (סקרמנטו) ולא הצליח לתרגם מי יודע מה את המשחק לרמות הגבוהות
אני קצת חושש מהאופי של ג׳יימס... אין בו טיפה צניעות ואני חושש שהוא מרגיש שאירופה היא רק תחנה
29 יוני 2018, 08:37
אתה טועה, אבל זה בסדר, מותר לךTAYO כתב:Holiday_Armadillo כתב:שוב, מבחינתי הדיון פה הוא לא על ג'יימס (אני גם לא חושבת שהוא יגיע אבל זה לא קשור)TAYO כתב:Holiday_Armadillo כתב:ג'יימס דווקא היה לא רע השנה, נתן כמה משחקים טובים מאודTAYO כתב:אבל הוא לא ניסה אף פעם לשחק באירופה...? ג׳יימס ניסה ולא הרשים גם כן בנבא...
נכון. בחזרה לג׳ימר... לדעתי שווה צ׳אנס
29 יוני 2018, 09:07
Holiday_Armadillo כתב:אתה טועה, אבל זה בסדר, מותר לךTAYO כתב:Holiday_Armadillo כתב:שוב, מבחינתי הדיון פה הוא לא על ג'יימס (אני גם לא חושבת שהוא יגיע אבל זה לא קשור)TAYO כתב:Holiday_Armadillo כתב:ג'יימס דווקא היה לא רע השנה, נתן כמה משחקים טובים מאוד
29 יוני 2018, 11:22
TAYO כתב:Holiday_Armadillo כתב:אתה טועה, אבל זה בסדר, מותר לךTAYO כתב:Holiday_Armadillo כתב:שוב, מבחינתי הדיון פה הוא לא על ג'יימס (אני גם לא חושבת שהוא יגיע אבל זה לא קשור)TAYO כתב:אני קצת חושש מהאופי של ג׳יימס... אין בו טיפה צניעות ואני חושש שהוא מרגיש שאירופה היא רק תחנה
כנראה שלעולם לא נדע באמת
29 יוני 2018, 11:25
29 יוני 2018, 11:48
felix_r כתב:טיילר אניס, שנחתך מהלייקרס, ימשיך ב NBA , או יגיע לאירופה?
29 יוני 2018, 12:11
TAYO כתב:הזכרתי אותו באחד הפוסטים הקודמים שלי, אני חושב שגם בקיץ שעבר הוא פלירטט עם אירופה אבל בסוף השיג מקום בנבא.
29 יוני 2018, 12:19
אחדשיודע כתב:TAYO כתב:הזכרתי אותו באחד הפוסטים הקודמים שלי, אני חושב שגם בקיץ שעבר הוא פלירטט עם אירופה אבל בסוף השיג מקום בנבא.
אם אתה מדבר על שחקן שהזכרת בת'רד הסקאוטינג, אז זה אח שלו.
והוא לא פלירטט עם אירופה בקיץ הקודם, הוא פשוט סגר יחסית מאוחר, כמו רוב השחקנים המשלימים בליגה (קצת הפוך ממה שקורה במכבי).
29 יוני 2018, 12:27
29 יוני 2018, 12:29
TAYO כתב:אחדשיודע כתב:TAYO כתב:הזכרתי אותו באחד הפוסטים הקודמים שלי, אני חושב שגם בקיץ שעבר הוא פלירטט עם אירופה אבל בסוף השיג מקום בנבא.
והוא לא פלירטט עם אירופה בקיץ הקודם, הוא פשוט סגר יחסית מאוחר, כמו רוב השחקנים המשלימים בליגה (קצת הפוך ממה שקורה במכבי).
אירופה פלירטטה איתו לפחות:
https://sports.walla.co.il/item/3079182
29 יוני 2018, 12:45
אחדשיודע כתב:TAYO כתב:אחדשיודע כתב:TAYO כתב:הזכרתי אותו באחד הפוסטים הקודמים שלי, אני חושב שגם בקיץ שעבר הוא פלירטט עם אירופה אבל בסוף השיג מקום בנבא.
אירופה פלירטטה איתו לפחות:
https://sports.walla.co.il/item/3079182
זה כן. קבוצות באירופה מגששות לא מעט אצל שחקנים במעמד שלו.