02 יולי 2018, 14:50
אל תגנוב לשמואל את העבודהankram כתב:MM3 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אם אתם צריכים לשים כסף - ווילבקין חותם או לא?
אני הייתי שמה כסף על קריסה (צפויה) של העסקה
מי אם לא דני פדרמן הכישלון יצליח להפיל עסקה שסוכמה על הפיצוי . היו לנו כבר יותר מדי ״סיכומים״ בשנים האחרונות שהתחרבנו.
בוא נאמר , שאם דני מצליח כן להנחית פה את ווילביקין , זאת סנסציה , נוכח הרפרטואר שלו.
02 יולי 2018, 14:51
02 יולי 2018, 14:52
Holiday_Armadillo כתב:אל תגנוב לשמואל את העבודהankram כתב:MM3 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אם אתם צריכים לשים כסף - ווילבקין חותם או לא?
מי אם לא דני פדרמן הכישלון יצליח להפיל עסקה שסוכמה על הפיצוי . היו לנו כבר יותר מדי ״סיכומים״ בשנים האחרונות שהתחרבנו.
בוא נאמר , שאם דני מצליח כן להנחית פה את ווילביקין , זאת סנסציה , נוכח הרפרטואר שלו.
02 יולי 2018, 14:54
אני חושבת שכולם יסכימו שגם ''סנסציה'' זה חלק מהרפרטוארankram כתב:Holiday_Armadillo כתב:אל תגנוב לשמואל את העבודהankram כתב:MM3 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אם אתם צריכים לשים כסף - ווילבקין חותם או לא?
לא אמרתי רעידת אדמה.
02 יולי 2018, 14:56
Holiday_Armadillo כתב:אני חושבת שכולם יסכימו שגם ''סנסציה'' זה חלק מהרפרטוארankram כתב:Holiday_Armadillo כתב:אל תגנוב לשמואל את העבודהankram כתב:MM3 כתב:מי אם לא דני פדרמן הכישלון יצליח להפיל עסקה שסוכמה על הפיצוי . היו לנו כבר יותר מדי ״סיכומים״ בשנים האחרונות שהתחרבנו.
לא אמרתי רעידת אדמה.
02 יולי 2018, 14:57
ankram כתב:לדעתי מכבי תלך בכל הכוח על ווילביקין , אבל בכל הכוח , כדי להשכיח(ולו במעט) את הפיאסקו של מכבי א' וב'.
אם הפיצול נגנז וגם ווילביקין לא חותם (או שם גדול אחר) , זאת מכבי סופר קשה למועדון , מכה שתוביל אותו לחצי מהמנויים.
02 יולי 2018, 14:58
my man כתב:ankram כתב:לדעתי מכבי תלך בכל הכוח על ווילביקין , אבל בכל הכוח , כדי להשכיח(ולו במעט) את הפיאסקו של מכבי א' וב'.
אם הפיצול נגנז וגם ווילביקין לא חותם (או שם גדול אחר) , זאת מכבי סופר קשה למועדון , מכה שתוביל אותו לחצי מהמנויים.
קודם כל "מכבי סופר קשה למועדון" זה טוב..
דבר שני..
לדעתי רוב המנויים נמכרו כבר..
02 יולי 2018, 15:03
ankram כתב:my man כתב:ankram כתב:לדעתי מכבי תלך בכל הכוח על ווילביקין , אבל בכל הכוח , כדי להשכיח(ולו במעט) את הפיאסקו של מכבי א' וב'.
דבר שני..
צודק , צ"ל מכה.
02 יולי 2018, 15:17
my man כתב:ankram כתב:my man כתב:ankram כתב:לדעתי מכבי תלך בכל הכוח על ווילביקין , אבל בכל הכוח , כדי להשכיח(ולו במעט) את הפיאסקו של מכבי א' וב'.
דבר שני..
צודק , צ"ל מכה.
ברור הבנתי את זה..
מה אתה חושב לגבי המנויים?
02 יולי 2018, 15:24
02 יולי 2018, 15:25
אחדשיודע כתב:אם להסתמך על מכירת המנויים שלהם באתר, נשארו בערך 1500 מנויים "חדשים" למכירה.
02 יולי 2018, 15:27
02 יולי 2018, 15:36
02 יולי 2018, 16:07
02 יולי 2018, 16:08
02 יולי 2018, 16:10
MTA2311 כתב:אין מה לבנות על המנויים. לגדל מוח זה לא כל כך פשוט.
02 יולי 2018, 16:12
בשלות כתב:רועי כהן : פארגו מתקרב למכבי עוד פעם, אמור לבוא ביחד עם וולבקין
02 יולי 2018, 16:14
MM3 כתב:בשלות כתב:רועי כהן : פארגו מתקרב למכבי עוד פעם, אמור לבוא ביחד עם וולבקין
אם פארגו חותם זה על חשבון ווילבקין .. קשה לי להאמין שיחתימו את שניהם . אני ממש לא יהיה עצוב אם זה יקרה . רק צריך לקוות שאם זה יקרה שזה לא גוזר עלינו שחקנים רעים מאוד בשאר העמדות החסרות.
02 יולי 2018, 16:26
02 יולי 2018, 16:37