המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
cannon כתב:חבר'ה, פארגו זה תוצר של עונת המלפפונים. אולי יהיה ואולי לא. המועמדות שלו חזקה פחות משל ג'ו יאנג. סקוטי ווילבקין יחתום. אישור מגורם אמין מאוד מאוד (לא בתוך הקבוצה אבל אחד העיתונאים האמינים).
ankram כתב:החציל האצטקי כתב:מעניין הסיפור של בולדן.
אם לא משחק סאמר ליג זה באמת מסבך את הצ׳אנסים שלו להרשים את הסקאוטים בליגה, שיאלצו להתבסס על העונה האחרונה ועל מה שעשה בקיץ שעבר.
האם עשה מספיק? לא בטוח בכלל.
גם אם נשאר במכבי, היא תצטרך לעטוף אותו בשחקני התקפה טובים יותר בעמדה 3 ו5, להבדיל ממה שהיה קורה אם הייתה רצה עם שחקן כמו רנדולף שמביא חבילה התקפית איכותית יותר.
זה לא בהכרח רע. יש לו איכויות דריימונד-גריניות במידת מה. ורסטילי הגנתית (עדיין פריך ומהוסס), מוסר מצויין, ריבאונדר. ברמה ההתקפית הוא פשוט חשוד.
נראה לי אני בין היחידים שמעוניינים שהוא יישאר פה לעוד עונה , לדעתי יהיה הרבה יותר טוב.
ואני שומרת לעצמי תקווה קטנטנה בלב ששניהם יהיו ביחדAdam כתב:אני לא רואה שום סיטואציה בה גם פארגו וגם ווילבקין יחתמו יחדיו...
אני מעדיף את ווילבקין על פני פארגו, אך לא אתפלא אם בסוף אף אחד מהם לא יגיע.
החציל האצטקי כתב:אם מצליחים להשאיר כאן את פארגו כמחליף של ווילבקין, מכבי תעמיד עמדה 1 שלמה ומצויינת. אפשר רק לקוות שזה יקרה.
הבעיה, שכנראה שזה יהיה כרוך במחירים אסטרונומיים, ויבוא על חשבון עמדות אחרות.
cannon כתב:החציל האצטקי כתב:אם מצליחים להשאיר כאן את פארגו כמחליף של ווילבקין, מכבי תעמיד עמדה 1 שלמה ומצויינת. אפשר רק לקוות שזה יקרה.
הבעיה, שכנראה שזה יהיה כרוך במחירים אסטרונומיים, ויבוא על חשבון עמדות אחרות.
עונת פארמר ורוצ'סטי 2.
מה איתם דרך אגב? רוצ'סטי כנראה לא יגיע לירושלים אחרי עידן אורי אלון ומה עם פארמר?
אי אפשר היה להתעלם (מבחינתי לפחות) מהעובדה שהוא מרגיש קצת כאילו הוא בא לפה להעביר את הזמן מנקודה מסויימת של העונהגל גל כתב:הוא שחקן טוב אבל קצת פרווה
אם היה מעלה קצת מאסה ויכל לשחק יותר בפנים זה היה טוב
או לפחות לשפר את הקליעה
Holiday_Armadillo כתב:אי אפשר היה להתעלם (מבחינתי לפחות) מהעובדה שהוא מרגיש קצת כאילו הוא בא לפה להעביר את הזמן מנקודה מסויימת של העונהגל גל כתב:הוא שחקן טוב אבל קצת פרווה
אם היה מעלה קצת מאסה ויכל לשחק יותר בפנים זה היה טוב
או לפחות לשפר את הקליעה
הוא יותר טוב ממה שהוא הראה, הוא פשוט לא הצליח לייצר יציבות
החציל האצטקי כתב:ג׳ונה הראה ניצוצות העונה.
בואו נגיד שאם לא סאגת הNBA שאופפת אותו, בסה״כ היינו יכולים להיות מאוד מרוצים מהילד בן ה21 שנחת פה והשתלב היטב בליגה של הגדולים.
צריך לדעת להכיל את הבעייתיות הזאת וברור שאם נראה אותו ממשיך יגשו לסוגיה הזאת במודעות גבוהה מאוד. כולם ערים לזה. כולם גם ערים לכשרון שלו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־9 אורחים