גל גל כתב:עמדה מספר 1 של פארגו ווילבקין זה אחת העמדות הטובות באירופה המון כישרון המון ניסיון והרבה הרבה ביצים !
וזו בדיוק הסיבה שזה לא יקרה
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
גל גל כתב:עמדה מספר 1 של פארגו ווילבקין זה אחת העמדות הטובות באירופה המון כישרון המון ניסיון והרבה הרבה ביצים !
cifkcv כתב:Mmm כתב:כבר לא יודע למה להאמין ....
זה שהם דיברו בטינדר לא היה נראה לך חשוד?
Jack55 כתב:toja27 כתב:אז מה קורה בעצם בסגל? בולדן לפי ההערכות ישאר? אם כן אז עמדה 4 סגורה איתו והאיטלקי החדש. צריכים זר אחד לעמדה 5 ומה רכז מחליף במידה וולבקין ישאר? אני לא לגמרי מבין , ריי אמור לתפקד בתור 2? הבחור קטן מימדים לעמדה 2 וזה יוצר קו אחורי ננסי משהו.
תראה, נכון לעכשיו אלה השחקנים שבוודאות יהיו במכבי בעונה הבאה :
1 - X, X
2 - קיין, ריי, דיבה
3 - X, רול, X
4 - X, קלויארו, כהן
5 - X, טיוס
נגיד שפארגו ווילבקין גם יצטרפו לחבורה הזאת, אז גם עמדה 2 וגם עמדה 1 סגורות ואתה יושב על 6 זרים (פארגו ווילבקין רול קיין קלויארו וריי)
במצב הזה חסר לך בוודאות שחקן פותח לעמדה 3 ועוד סנטר פותח, בנוגע לעוד שחקן בעמדה 4 אני לא יודע אם מכבי יביאו, יכול להיות שהעמדה תהייה קלויארו וכהן ושקלויארו יפתח ביורוליג (כמו שהעונה היה בולדן וכהן).
ואז במצב הזה אתה תהייה עם 8 זרים ונצטרך השלמה של עוד 2/3 ישראלים והסגל אמור להיות סגור .
אולי להביא את הוואל שיחזק את הקו הקדמי + עוד ישראלי לעמדה 3 .
למכבי אין תקציב בשביל להחזיק חמישיית יורוליג. צריך להתפשר באחת העמדות. בכדורסל המודרני, עמדה 4 שהופכת יותר ויותר לסטרץ' יכולה להסתדר עם הסגל הזה (שיש בו 4 שחקנים שיכולים לשחק בה), בטח ובטח לאור העובדה שאתה לא יכול לשחק בלי שחקנים מקומיים (מה לעשות שהשחקן המקומי לא קרוב להיות ראוי לראות דקות פרקט ביורוליג ושבאופן לא מפתיע המתאזרחים האיכותיים יחסית הם בעמדות הפנים).שועל כתב:עמדה 4 חלשה, עמדות 4-5 דלילות מדי, וודאי בהתחשב בכמות הכישרון.
לא מספיק טוב, קולושוב לא הוכיח שהוא שייך לרמה הזו.
צודקת. טעות שלי.Holiday_Armadillo כתב:זה הזמן להזכיר שזה ת'רד המועמדים
יש עוד בערך 3 ת'רדים לדבר על בניית קבוצה ואיך רוצים שהיא תיראה
זה סתם ספאם עכשיו
Rampel כתב:צודקת. טעות שלי.Holiday_Armadillo כתב:זה הזמן להזכיר שזה ת'רד המועמדים
זה סתם ספאם עכשיו
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Holiday_Armadillo כתב:Rampel כתב:צודקת. טעות שלי.Holiday_Armadillo כתב:זה הזמן להזכיר שזה ת'רד המועמדים
זה סתם ספאם עכשיו
בפעם הבאה אני אומרת לאמא שלך
Rampel כתב:Holiday_Armadillo כתב:Rampel כתב:צודקת. טעות שלי.Holiday_Armadillo כתב:זה הזמן להזכיר שזה ת'רד המועמדים
זה סתם ספאם עכשיו
בפעם הבאה אני אומרת לאמא שלך
כבר דיווחתי בעצמי. נחשי מי הולך לישון רעב היום..
TAYO כתב:שוב דיווח שווילבקין סגר כבר באפס.
http://www.ballersabroad.com/news/scott ... ndolu-efes
Adam כתב:רצות שמועות שווילבקין אמור לחתום במכבי היום...
משום מה יש לי הרגשה ממש לא טובה, ואני צופה לזה שפיק יעלה פתאום איזה ציוץ שהעסקה התפוצצה, ואז כמה ימים אחר"כ יכתוב כתבה של "אז מה היה לנו מאחורי הקלעים?"
קיצור באסה.
TAYO כתב:Adam כתב:רצות שמועות שווילבקין אמור לחתום במכבי היום...
משום מה יש לי הרגשה ממש לא טובה, ואני צופה לזה שפיק יעלה פתאום איזה ציוץ שהעסקה התפוצצה, ואז כמה ימים אחר"כ יכתוב כתבה של "אז מה היה לנו מאחורי הקלעים?"
קיצור באסה.
אני מבין את ההתלהבות מווילבקין, אבל אני אישית הכי הייתי רוצה לראות כאן את קארוזו.
Assaf M כתב:כולם מוכנים לחתימה של הסקוטי?
Assaf M כתב:כולם מוכנים לחתימה של הסקוטי?
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot] ו־43 אורחים