הקבוצה שלכם לעונת 18/19

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: שתי הקבוצות שלכם לעונת 18/19

הודעהעל ידי אחדשיודע » 29 יוני 2018, 10:37

toja27 כתב:מה החדשות בגזרת בולדן?

כל ענייני ה-FA ב-NBA אמורים להתחיל כביכול מה-1.7 (מו"מ וסיכומים), וחתימת חוזים החל מה-6.7. לא ברור לגמרי איך הדברים שם יתנהלו אחרי ההתפטרות של בראיין קולנג'לו (שאולי הגיע לסיכום עם בולדן בקיץ הקודם לגבי ההצטרפות שלו לפילי) ממשרת ה-GM, אבל ייתכן שהסיקסרס ירכזו מאמצים תחילה בשמות הגדולים שנמצאים בשוק החופשי. כרגע בולדן מתאמן בארה"ב וסביר להניח שנראה אותו משחק בליגת הקיץ בלאס וגאס (מה-6.7 ועד ה-17.7).
נערך לאחרונה על ידי אחדשיודע בתאריך 29 יוני 2018, 20:25, נערך פעם אחת בסך הכל.
אחדשיודע

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 29 יוני 2018, 12:54

אחדשיודע כתב:

כל ענייני ה-FA ב-NBA אמורים להתחיל כביכול מה-1.7 (מו"מ וסיכומים), וחתימת חוזים החל מה-6.7. לא ברור לגמרי איך הדברים שם יתנהלו אחרי ההתפטרות של בראיין קולנג'לו (שאולי הגיע לסיכום עם בולדן בקיץ הקודם לגבי ההצטרפות שלו לפילי) ממשרת ה-GM, אבל ייתכן שהסיקסרס ירכזו מאמצים תחילה בשמות הגדולים שנמצאים בשוק החופשי. כרגע בולדן מתאמן בארה"ב וסביר להניח שנראה אותו משחק בליגת הקיץ בלאס וגאס (מה-6.7 ועד ה-17.6).

ההיסטוריה אומרת שהוא יגיע לשם. מאמין שיקחו אותו לפני אמיר ג׳ונסון ורישון הולמס שמסיימים חוזה.
פילי לקחה שחקנים לא בשלים כמו לואוואו וקורקמז, ככה שלמה לא בולדן שמגיע מתחרות רצינית יותר?

הבעיה שככל שזה נמרח, הזמן של מכבי לפעול בגזרת הביג מנים מתקצר, והיא עלולה לפספס כמה שחקנים טובים.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי אחדשיודע » 29 יוני 2018, 13:03

החציל האצטקי כתב:
אחדשיודע כתב:

כל ענייני ה-FA ב-NBA אמורים להתחיל כביכול מה-1.7 (מו"מ וסיכומים), וחתימת חוזים החל מה-6.7. לא ברור לגמרי איך הדברים שם יתנהלו אחרי ההתפטרות של בראיין קולנג'לו (שאולי הגיע לסיכום עם בולדן בקיץ הקודם לגבי ההצטרפות שלו לפילי) ממשרת ה-GM, אבל ייתכן שהסיקסרס ירכזו מאמצים תחילה בשמות הגדולים שנמצאים בשוק החופשי. כרגע בולדן מתאמן בארה"ב וסביר להניח שנראה אותו משחק בליגת הקיץ בלאס וגאס (מה-6.7 ועד ה-17.6).

ההיסטוריה אומרת שהוא יגיע לשם. מאמין שיקחו אותו לפני אמיר ג׳ונסון ורישון הולמס שמסיימים חוזה.
פילי לקחה שחקנים לא בשלים כמו לואוואו וקורקמז, ככה שלמה לא בולדן שמגיע מתחרות רצינית יותר?

למה לא? תשובה אפשרית אפשר למצוא בדברים שכתבתי למעלה. ה-GM שלקח את החבר'ה שציינת כבר לא שם. אבל באופן כללי אתה צודק, וזה משהו שתקף לא רק לגבי פילי.
אחדשיודע

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 29 יוני 2018, 13:12

אחדשיודע כתב:
החציל האצטקי כתב:
אחדשיודע כתב:

למה לא? תשובה אפשרית אפשר למצוא בדברים שכתבתי למעלה. ה-GM שלקח את החבר'ה שציינת כבר לא שם. אבל באופן כללי אתה צודק, וזה משהו שתקף לא רק לגבי פילי.

השאלה מתי הם מחליטים אם כן או לא, כי יש להם ביי-אאוט שהם צריכים לשלם כאן, וחוזה שמצריך נטרול.
אני מאמין כמוך שנראה אותו בליגת הקיץ. לצערי, אני חושש שההחלטות לא יילקחו לפני שישחק שם, ואני בכלל לא בטוח שהניצוצות שהראה בקיץ שעבר יהיו משהו שיחזור על עצמו.
מצד שני, כל החוויה הזאת אמורה לקדם אותו כשחקן- כך שגם אם הולך לשם וגם אם לא, מכבי אמורה להרוויח- בין אם זה כסף, ובין אם זה ורסיה משופרת של בולדן (שעדיין חתום במחיר מציאה).
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי toja27 » 29 יוני 2018, 15:58

אחדשיודע כתב:

תודה. אז בעצם עוד לא ברור אם בולדן ימשיך איתנו בעונה הבאה או לא.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי moring1 » 29 יוני 2018, 16:43

החציל האצטקי כתב:
אחדשיודע כתב:

הבעיה שככל שזה נמרח, הזמן של מכבי לפעול בגזרת הביג מנים מתקצר, והיא עלולה לפספס כמה שחקנים טובים.

אם היו במועדון אנשים רציניים, היו מציבים דד ליין לבולדן שיודיע להם אם הוא עוזב או לא. לא הגיוני שיחכו כל הקיץ בשבילו.
moring1

הודעהעל ידי אחדשיודע » 29 יוני 2018, 17:11

מן הסתם אמור להיות דדליין לסעיף היציאה שלו בחוזה, כמו שיש לכל שחקן. לא אמור להיות מאוחר מסוף יולי/תחילת אוגוסט, וסביר שבמכבי ידעו עוד קודם.
אחדשיודע

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 02 יולי 2018, 10:25

http://www.one.co.il/Article/18-19/2,62 ... tml?ref=hp
תוכנית הפיצול יורדת היום מהפרק?
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי גל גל » 02 יולי 2018, 12:58

מכבי באמת בסוף של WIN WIN לגבי בולדן אם יעזוב יקבלו 650 אלף דולר
אם ישאר אז ישאר שחקן טוב וצעיר בעליה בסכום מצחיק אם אני לא טועה משהו סביבות 350 אלף לא ?
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי SirCharles » 02 יולי 2018, 13:22

זה גם יכול ללכת לlose-lose. במידה ופילי לא מעוניינים לקחת אותו השנה (די הגיוני אחרי שהוא לא שיחק כלל בסוף העונה וקולונג'לו עזב את תפקיד הGM) ומכבי גם לא מתלהבים ממנו אז או שהוא יישאר למרות שלא מרוצים ממנו או שהוא ילך לקבוצה אחרת ומכבי לא תקבל חזרה מפילי את הבייאאוט ששילמה לכוכב.
SirCharles

הודעהעל ידי Jack55 » 02 יולי 2018, 21:55

לפי בקשת כרמל נעביר את דיון בניית הקבוצה לתרד הזה :

לדעתי זה צריך וחייב להיות משהו כזה :
1. ווילבקין, *ישראלי*
2. קיין, ריי, דיבה
3. האניקאט, רול, קולשוב
4. ראנדולף, קלויארו, כהן
5. פיוטמן/דיוויס, טיוס, הוואל

או במקום ראנדולף להשאיר את פארגו ולוותר על עוד 1/2 ישראלי .

זה שהבאתי כדוגמה עדיף לדעתי, מאוד מאוזן - קבוצת הגנה טובה מאוד ולא חסר קלעים.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי Rampel » 02 יולי 2018, 22:19

Jack55 כתב:לפי בקשת כרמל נעביר את דיון בניית הקבוצה לתרד הזה :

1. ווילבקין, *ישראלי*
2. קיין, ריי, דיבה
3. האניקאט, רול, קולשוב
4. ראנדולף, קלויארו, כהן

גם סגל מעניין. את מי היית מביא כרכז ישראלי?

Sent from my SM-G955F using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי Jack55 » 02 יולי 2018, 22:21

Rampel כתב:

1. ווילבקין, *ישראלי*
2. קיין, ריי, דיבה
3. האניקאט, רול, קולשוב
4. ראנדולף, קלויארו, כהן

יפתח זיו למשל, יכול לתת אחלה סחורה בליגה לפחות ומנוחה לווילבקין

Sent from my iPhone using Tapatalk
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי Rampel » 02 יולי 2018, 22:30

Jack55 כתב:
Rampel כתב:

1. ווילבקין, *ישראלי*
2. קיין, ריי, דיבה
3. האניקאט, רול, קולשוב
4. ראנדולף, קלויארו, כהן

יפתח זיו למשל, יכול לתת אחלה סחורה בליגה לפחות ומנוחה לווילבקין

Sent from my iPhone using Tapatalk
גם אני חשבתי על זיו. שחקן עם פוטנציאל.

חייב להגיד שהמחשבה הראשונה שהייתה לי בסגל כזה, היא אפשרות יקרה אחרת - טיילור רוצ'סטי.

הבעיה שלי עם רוצ'סטי היא שהוא לא שומר בכלל.. אבל הוא מביא ניסיון יורוליג ויכולות התקפיות שמתאימות לרמה.

סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי שועל » 02 יולי 2018, 23:53

אישית אני חושב שרנדולף אוברפייד.

בסכומים שהוא ידרוש אפשר להביא שחקן טוב יותר.
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי גל גל » 03 יולי 2018, 00:39

שועל כתב:אישית אני חושב שרנדולף אוברפייד.

נגיד והוא רוצה מיליון דולר לעונה

אני לא רואה או לפחות מכיר המון שמות שיכולים להיות ברמה שלו באירופה
היחיד שאני חושב עליו זה אוקארו וויט
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי שועל » 03 יולי 2018, 02:06

גל גל כתב:
שועל כתב:אישית אני חושב שרנדולף אוברפייד.

נגיד והוא רוצה מיליון דולר לעונה

אני לא רואה או לפחות מכיר המון שמות שיכולים להיות ברמה שלו באירופה
היחיד שאני חושב עליו זה אוקארו וויט

אז יש לנו מחלוקת לגבי הרמה שלו.

אני גם לא יודע אם זה מיליון לעונה.
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי er79 » 03 יולי 2018, 07:12

1. ווילבקין, *ישראלי*
2. קיין, ריי, דיבה
3. האניקאט, רול, קולשוב
4. ראנדולף, קלויארו, כהן

עמדה 2 סופר חלשה. ולמרות שאני ברגשות מעורבים לקו אחורי של פארגו את ווילבקין, אני אשכרה מעדיף שלפחות לא יוותרו על פארגו ויסיטו את סקוטי לעמדה 2. גם ככה סקוטי לא הרכז הקלאסי בעיניי ואין בעיה שיפתח מעמדה 2. קו אחורי של קיין ריי ודיבא חלש מאוד. לא שדרגנו פה כלום, להפך, ריי הוא שנמוך לקול
er79

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 03 יולי 2018, 13:57

אני חושב שהקו האחורי שהייתי רוצה לראות כאן כבר די מגובש:
3: ג׳ורדן המילטון, מייקל רול, יובל זוסמן
2: דיאנדרה קיין, קנדריק ריי, ג׳ון דיברתולומאו
1: סקוטי ווילבקין, ג׳רמי פארגו

למכבי חונה מתחת לאף אחד ממספרי ה-3 ההתקפיים הכשרוניים באירופה, ואני בספק אם מישהי ששה להחתים אותו בסכומי כסף גדולים. שחקן שפספס את רכבת הNBA, אבל יש לו עוד המון מה לתת באירופה.
לג׳ורדן המילטון יש את כל החבילה כדי להיות שחקן יורוליג איכותי, וליד שני שומרים איכותיים כמו קיין ו-ווילבקין גם הבעייתיות ההגנתית המסויימת שלו יכולה ״להתחבא״.
הקו האחורי הזה עמוק, איכותי, מגוון ויש בו את כל מה שצריך כדי להתמודד בטופ של היורוליג. התקפה, הגנה, ריבאונד, מוסרים טובים, הרבה נסיון והרבה אפסייד.

מכאן צריך לגשת לבניית הקו הקדמי, שהיא יותר בעייתית.
סאגת בולדן לא יכולה לתקוע את כל הבנייה של הקבוצה, ובלאו הכי ברור שמכבי תצטרך עוד סנטר.
לכן, כרגע, אני הייתי יוצא מנקודת ההנחה (הלא ברורה) שבולדן כן ממשיך, ובמידה והוא עוזב- מחפש לו מחליף שיביא כמה שיותר מהתכונות שהוא מביא למגרש.

קו המחשבה של מכבי צריך לרוץ בשתי חזיתות:
1. מי מתאים לשחק ליד השחקנים בתוך הסגל הקיים- ויוכל לשרת אותם בצורה הכי טובה.
2. מי יכול להתמודד מול המצ׳ אפים הכי חזקים בעמדה 5 באירופה? שחקנים כמו וסלי, לוברן, סראפין, מילוטינוב, היינס, איון, טאבארס ושות׳.

לדעתי- מכבי צריכה כאן שחקן שיכול לשרת אותה בשני צדי המגרש. היא צריכה שחקן שיכול לשים גוף על מפלצת כמו סראפין ולרוץ עם וסלי, ובמקביל להשתמש בו ככלי התקפי משמעותי בקו הקדמי נטול האופציות בצבע שנמצא אצלנו (יש שיגידו גם: נטול הגוף הגדול שמסוגל לסדר חסימות לקלעים).
כלומר: מישהו עם ורסטיליות הגנתית, גוף חזק ואתלטי (לאו דווקא גבוה מאוד), ויכולת לצבור נקודות בפוסט ולסדר חסימות טובות לקלעים ובפיק אנד רול.
העדיפות היא לשחקן שמגיע עם נסיון ולא יפחד לשחק על הבמה של היורוליג, ויצליח להיות עוגן בשני הצדדים- משהו שבולדן לא הצליח להיות במכבי.
מכאן, האופציות כבר הופכות להיות דלות מאוד.

סנטרים זה עסק יקר, ועם כל ההשקעות (או ההשקעות המתוכננות, במקרה שלנו כרגע)- לא ברור כמה כסף יישאר בקופה לעשות רכש גדול ומשמעותי.
אופציה כמו אנתוני רנדולף יורדת מהפרק לדעתי- גם מטעמי מחיר וגם מטעמי התאמה לקבוצה בעמדה 5.
רנדולף לא בדיוק סקרינר או שחקן פנים, כך שהוא לא הבחור שמתאים לשרת את יתר החברים לקבוצה, לפחות בצד ההתקפי. הוא כן ורסטילי הגנתית וכן מביא נסיון למשוואה, אבל גם תג מחיר גבוה בטירוף.
הרבה יותר רלוונטי כ4, ולא כ5.

כריס סינגלטון כן יכל להתאים יותר, אבל הוא אפילו יקר מרנדולף, ומכוון לNBA, לסין או לטופ של אירופה. לא רלוונטי, לצערנו.

שחקנים כמו מילקו בייליצה או ברוק מוטום הם שחקנים עם נטייה לעמדה 4, שחקני חוץ בהווייתם, ובכל מקרה לא שחקני הגנה ראויים לציון.
גם אנטה טומיץ׳ לא בדיוק מפחיד הגנתית, ובכל מקרה נראה שימשיך בברצלונה.
ולדימיר שטימאץ׳ לא בדיוק עונה על הטיקט של ״ורסטילי״ לא בהתקפה ולא בהגנה, ולא מתאים לקבוצה אתלטית. עוד פחות מארט פרחובסקי, שלפחות סיפק רים פרוטקשן במידת מה.

אנחנו נשארים עם שחקנים כמו ג׳יימס אוגוסטין וג׳ייסון תומפסון הקשישים. אחד מעונה טובה יותר ואחד מעונה טובה פחות, אבל בכל מקרה לא שניים שאתה יכול לסמוך עליהם התקפית ברמות הגבוהות.
אצל תומפסון אפשר להגיד שיש קצת יותר פוטנציאל, אבל עדיין- לא השחקן שהייתי מביא לכאן. קצת חלש מדי פיזית, ולא עשה שום דבר שמצדיק מקום כ״עוגן התקפי והגנתי״.
אוגוסטין מבחינתי כבר גמר את הסוס, ודי מדהים שהוא מחזיק ברמות הגבוהות.

אפשר להסתכל על שחקן כמו מקלין שהוא 4 שהוסב ל-5, אבל ברור שהוא לא יתמודד הגנתית עם שחקני טופ יורוליג ב5.
אפשר להסתכל על שחקן כמו לטביוס וויליאמס שהוא אלכס טיוס לעניים, או על החבר שלו מהקו הקדמי בולנסיה- פלייס- שלא מסוגל להזיז רגליים לשום מקום.

מכאן אנחנו נשארים עם אדריאן פיין, תומאס רובינסון ומתיאס לסורט.
במקרה של לסורט- יש התעניינות מצד אולימפיאקוס ואני מאמין שבלאט ייקח את הפרוייקט הזה תחתיו כמחליף של מילוטינוב, שלוקה בפיזיות.
במקרה של פיין- פנאתינייקוס עדיין בעניין, ובכל מקרה עונת הבכורה שלו באירופה היא לא משהו לספר עליו הביתה.

נשארנו עם תומאס רובינסון, שחווה פציעה מרגיזה מאוד ובכל מקרה לא הראה שהוא גו-טו-גאי בפוסט (משהו שכן הראה בעונה האחרונה שלו בקנזס), או עם הימורים על מציאה מהNBA (נניח, אנטה ז׳יז׳יץ׳ אם פתאום ייפלט משם- לא צפוי).
האם רובינסון זה שחקן ששווה ללכת עליו אחרי העונה האחרונה? אני חושב שכן. הוא עונה כמעט על כל הדרישות, ויש לו את הכשרון להתפתח כשחקן התקפה טוב ביורוליג. הוא כבר עכשיו שחקן פיק אנד רול וריבאונד התקפה, אבל אם יצרף קצת אחוזים מהקו וקליעה מחצי מרחק שהיו לו בעבר- הוא יכול להיות שם (מצד שני, זו בערך הסיבה שהוא לא בNBA היום).
מכאן, השאלה היא של מחיר. 1.5 מיליון דולר הוא כבר לא יקבל הקיץ- לא באירופה. אבל כמה נמוך הוא כבר יהיה מוכן לרדת?
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי גל גל » 03 יולי 2018, 15:22

מה אתם חושבים על מוריס אנדור בעמדה מספר 4 ?

בהיבט ההגנתי הוא בטופ של היורוליג
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־29 אורחים