cannon כתב:מכבי קיבלו הנחה כי היו מוכנים לשלוח את משעור כחלק מהעסקה.
אני כבר לא יודע מתי אתה ואסף מחרטטים אותנו או רציניים. אשמח אם בכל הודעה תציין זאת.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
cannon כתב:מכבי קיבלו הנחה כי היו מוכנים לשלוח את משעור כחלק מהעסקה.
cifkcv כתב:עכשיו הוא מחרטט
תיזהר משפיכה מוקדמתcifkcv כתב:בחיים לא הייתי מגורה כל כך ממשחק מקדים.. נראה לי הגיע הזמן
my man כתב:הנסיון מלמד שאף אחד לא מהימן..
עד שאין הודעה רשמית של המועדון אי אפשר לסמוך על אף אחד..
בשלות כתב:זה נכון, הבייאוט הוא מיליון דולר ואו
https://www.eurohoops.net/en/euroleague ... s-buy-out/
הוא באמת שווה את זה?
ראיתי משחקים שלו בסדרות חצי גמר וגמר, אבל מה יהיה ביורוליג?
cannon כתב:נראה לכם שמכבי תשלם מליון דולר בייאאוט על שחקן שהמשכורת שלו היא בעצמה למעלה ממליון דולר לעונה? על זה אמרו בשכונה פעם "זובי".
מי רוצה עכשיו להתחיל הימורים מה תהיה הודעת ההחתמה הבאה של מכבי?
Holiday_Armadillo כתב:תיזהר משפיכה מוקדמתcifkcv כתב:בחיים לא הייתי מגורה כל כך ממשחק מקדים.. נראה לי הגיע הזמן
cifkcv כתב:Holiday_Armadillo כתב:תיזהר משפיכה מוקדמתcifkcv כתב:בחיים לא הייתי מגורה כל כך ממשחק מקדים.. נראה לי הגיע הזמן
מנסה לדמיין משחקים תחת רמי הדר, זה ממש עוזר לי
ankram כתב:עד כה הוחתמו 2 שחקנים שהשמות שלהם כלל לא עלו פה , פתאום על ווילביקין יודעים הכל ?
אני אומר בולשיט , עם כל הכבוד לאסף וקאנון , אני בטוח שהם אנשים נחמדים מאד , לא זכור לי פגיעה אחת שלהם בשנים האחרונות , כנראה משאלת לב ותו לא.
בכל הקשור לווילביקין , אחלה שחקן , שווה את המליון + , אבל לא שווה מליון בייאאוט.
ankram כתב:עד כה הוחתמו 2 שחקנים שהשמות שלהם כלל לא עלו פה , פתאום על ווילביקין יודעים הכל ?
אני אומר בולשיט , עם כל הכבוד לאסף וקאנון , אני בטוח שהם אנשים נחמדים מאד , לא זכור לי פגיעה אחת שלהם בשנים האחרונות , כנראה משאלת לב ותו לא.
בכל הקשור לווילביקין , אחלה שחקן , שווה את המליון + , אבל לא שווה מליון בייאאוט.
משתמשים הגולשים בפורום זה: JarJarBinx, Shay_uzan ו־17 אורחים