המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מקאדו 3 כתב:את האמת עד שהוא לא נהיה פה מועמד לפני כמה ימים לא ידעתי שהוא כזה שחקן גדול , דיברו על וונאמייקר וג'יימס אבל לא עליו ...
לא חשבו ששחקן כזה בכלל יסתכל על מכבי.מקאדו 3 כתב:את האמת עד שהוא לא נהיה פה מועמד לפני כמה ימים לא ידעתי שהוא כזה שחקן גדול , דיברו על וונאמייקר וג'יימס אבל לא עליו ...
שמואל1 כתב:לא חשבו ששחקן כזה בכלל יסתכל על מכבי.מקאדו 3 כתב:את האמת עד שהוא לא נהיה פה מועמד לפני כמה ימים לא ידעתי שהוא כזה שחקן גדול , דיברו על וונאמייקר וג'יימס אבל לא עליו ...
שמואל1 כתב:לא חשבו ששחקן כזה בכלל יסתכל על מכבי.מקאדו 3 כתב:את האמת עד שהוא לא נהיה פה מועמד לפני כמה ימים לא ידעתי שהוא כזה שחקן גדול , דיברו על וונאמייקר וג'יימס אבל לא עליו ...
0ved1212 כתב:איפה אסף שיגיד לנו מה קורה ??
moring1 כתב:0ved1212 כתב:איפה אסף שיגיד לנו מה קורה ??
טומן את ראשו בחול אחרי רצף דיווחים שקריים.
cannon כתב:ואם אסף צודק אז זה שהאשים אותו שהוא שקרן חותך ועף מפה?
מקאדו 3 כתב:moring1 כתב:0ved1212 כתב:איפה אסף שיגיד לנו מה קורה ??
לאמבין מה אתם רוצים ממנו , אני לא בטוח שאפילו במכבי יודעים בדיוק מי ומתי בדיוק יחתום , היו לאסף כמה פגיעות יפות בשנים האחרונות ואם הוא טועה לפעמים אזמה ? גם הכתבים המובילים טועים .
ולכן החליטו שהוא מספיק טוב לרכז הפותח וויתרו על ווילבקין?cannon כתב:לי אין כרגע שום דבר לחדש. מניח שאם לאסף היה מה לחדש הוא היה כותב. אני כן יודע שמכבי מאוד אהבו את ההופעה של קנדריק ריי הלילה.
cannon כתב:לי אין כרגע שום דבר לחדש. מניח שאם לאסף היה מה לחדש הוא היה כותב. אני כן יודע שמכבי מאוד אהבו את ההופעה של קנדריק ריי הלילה.
מקאדו 3 כתב:moring1 כתב:0ved1212 כתב:איפה אסף שיגיד לנו מה קורה ??
לאמבין מה אתם רוצים ממנו , אני לא בטוח שאפילו במכבי יודעים בדיוק מי ומתי בדיוק יחתום , היו לאסף כמה פגיעות יפות בשנים האחרונות ואם הוא טועה לפעמים אזמה ? גם הכתבים המובילים טועים .
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־6 אורחים