04 יולי 2018, 11:44
felix_r כתב:MM3 כתב:er79 כתב:מי צריך את שטימץ ולמה ספחיה ככ אוהב אותו? מיותר
לא ראית שורד כהן כתבה שסטימאץ מועמד למכבי ושהמקור שלה הוא פליקס מפורום צהבת ? על פניו להחתים את סטימאץ זה שווה ערך ללהחתים את פרחובסקי . מקווה שהולכים על שחקן בסגנון שונה.
בהחלט יכול להיות, שאני הוא המקור לידיעה, כי רק ורד כהן ואני כותבים את שמו של השחקן כמו שצריך - שטימץ
04 יולי 2018, 11:47
04 יולי 2018, 11:49
04 יולי 2018, 11:51
Holiday_Armadillo כתב:בוואינט טוענים שמכבי הציעו לפארגו מיליון ויש לו הצעה מסין
עכשיו עזבו את זה שזה אבסורד מטורף שהציעו לו מיליון (ואני מאלה שמאוד רוצים שיישאר), הוא מתלבט על 200 אלף אם לשחק ברמות הכי גבוהות בגילו או בסין? עושה אפילו פחות חשק שיישאר
04 יולי 2018, 11:52
עכשיו עזבו את זה שזה אבסורד מטורף שהציעו לו מיליון (ואני מאלה שמאוד רוצים שיישאר), הוא מתלבט על 200 אלף אם לשחק ברמות הכי גבוהות בגילו או בסין? עושה אפילו פחות חשק שיישאר
04 יולי 2018, 11:54
זה נכון מאוד ותמיד אומרים פה שאף אחד לא היה מוותר על סכומים כאלה, אבל אנחנו גם לא מקבלים סכומים כאלה ביומיום, שחקני כדורסל ברמתו של פארגו כןTAYO כתב:Holiday_Armadillo כתב:בוואינט טוענים שמכבי הציעו לפארגו מיליון ויש לו הצעה מסין
אני בשביל עוד 200 אלף דולר מוכן לעבוד גם במכון עיסוי למצורעים.
Sent from my iPhone using Tapatalk
04 יולי 2018, 11:55
Holiday_Armadillo כתב:זה נכון מאוד ותמיד אומרים פה שאף אחד לא היה מוותר על סכומים כאלה, אבל אנחנו גם לא מקבלים סכומים כאלה ביומיום, שחקני כדורסל ברמתו של פארגו כןTAYO כתב:Holiday_Armadillo כתב:בוואינט טוענים שמכבי הציעו לפארגו מיליון ויש לו הצעה מסין
הכל יחסי, בגלל זה גם בייאאוט של 200 אלף יורו, ש-200 אלף יורו זה סכום גדול לכל בן אדם שפוי, זה נחשב פרוטות ברמות הגבוהות של הספורט
04 יולי 2018, 11:55
TAYO כתב:Holiday_Armadillo כתב:בוואינט טוענים שמכבי הציעו לפארגו מיליון ויש לו הצעה מסין
04 יולי 2018, 11:57
TAYO כתב:Holiday_Armadillo כתב:זה נכון מאוד ותמיד אומרים פה שאף אחד לא היה מוותר על סכומים כאלה, אבל אנחנו גם לא מקבלים סכומים כאלה ביומיום, שחקני כדורסל ברמתו של פארגו כןTAYO כתב:Holiday_Armadillo כתב:בוואינט טוענים שמכבי הציעו לפארגו מיליון ויש לו הצעה מסין
הכל יחסי, בגלל זה גם בייאאוט של 200 אלף יורו, ש-200 אלף יורו זה סכום גדול לכל בן אדם שפוי, זה נחשב פרוטות ברמות הגבוהות של הספורט
צודקת, סתם רציתי לציין.
04 יולי 2018, 12:00
Ran222 כתב:TAYO כתב:Rampel כתב:קארוסו נתן משחק פושר עד סביר הלילה, של 8 נקודות (3 מ-6 ל-2, 0 מ-2 ל-3), 4 אסיסטים ו-2 ריבאונדים, אליהם הוסיף 3 חטיפות, חסימה ומצד שני 6 איבודים (מה שלא מתאים לו בדרך כלל).moring1 כתב:מי המועמד הבא? קארוסו ירד מהפרק?
בכל אופן, מכבי מכוונת לקו אחורי שכולל את ווילבקין ופארגו, מה שהופך את האחוזים הלא גבוהים גם כך שנראה פה את קארוסו לאפסיים. אבל נהייה הרבה יותר חכמים אחרי ה-Summer League.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
קארוסו סיים בדיוק קמפיין עם נבחרת ארה"ב במוקדמות הגביע העולמי... הוא טס מקובה למיאמי, משם ללוס אנג'לס ואז לסקרמנטו... ישר למשחק בליגת הקיץ... 6 איבודים זה נס. לחשוב כמה איבודים היו לנוריס קול במצב כזה...
ומצד שני היית מצפה שהוא יהיה בכושר משחק יותר טוב משאר השחקנים וזה יבוא לידי ביטוי על המגרש. לא צריך לחפש נסיבות מקלות בכח...
סורי, לא מבין את המיני-הייפ שנוצר כאן סביבו. ההגדרה "סתם שחקן" תפורה עליו, עד שלא יוכיח אחרת ברמת המקצוענים.
04 יולי 2018, 12:05
04 יולי 2018, 12:05
04 יולי 2018, 12:07
04 יולי 2018, 12:14
04 יולי 2018, 12:14
04 יולי 2018, 12:16
MTA2311 כתב:אז מכבי מציעה ביי אאוט של מיליון על ווילבקין+ משכורת של מיליון וחצי לפחות+ מיליון דולר לפארגו.
נשמע אמין ואופייני סך הכל.
04 יולי 2018, 12:19
Holiday_Armadillo כתב:TAYO כתב:Holiday_Armadillo כתב:זה נכון מאוד ותמיד אומרים פה שאף אחד לא היה מוותר על סכומים כאלה, אבל אנחנו גם לא מקבלים סכומים כאלה ביומיום, שחקני כדורסל ברמתו של פארגו כןTAYO כתב:Holiday_Armadillo כתב:בוואינט טוענים שמכבי הציעו לפארגו מיליון ויש לו הצעה מסין
צודקת, סתם רציתי לציין.
ציון מיותר, כולנו פה היינו עובדים במכון עיסוי למצורעים שכולל happy ending
04 יולי 2018, 12:19
04 יולי 2018, 12:20
04 יולי 2018, 12:21
יותר מדי מידע? אם מביאים לי 200 אלף דולר אני מוציאה שלט חוצות שמפרסם את המכון שלי, שכולם יידעוTAYO כתב:Holiday_Armadillo כתב:TAYO כתב:Holiday_Armadillo כתב:זה נכון מאוד ותמיד אומרים פה שאף אחד לא היה מוותר על סכומים כאלה, אבל אנחנו גם לא מקבלים סכומים כאלה ביומיום, שחקני כדורסל ברמתו של פארגו כןTAYO כתב:אני בשביל עוד 200 אלף דולר מוכן לעבוד גם במכון עיסוי למצורעים.
צודקת, סתם רציתי לציין.
ציון מיותר, כולנו פה היינו עובדים במכון עיסוי למצורעים שכולל happy ending
והציון שלי מיותר??? too much information!
מעבר לזה שכרגע נתת ביטוי מיוחד למושג "להישאר עם הז**ן ביד"