למקור שלי יש נוצות והוא יודע לחזור אחרי מיליםjol9 כתב:Mmm כתב:moring1 מה המקור שלך?
אנחנו לא יכולים לחשוף מקורות.
אני יכול רק להגיד שלמקור שלי יש אף בצבע שחור, זנב והיא שוקלת שני קילו.
get it? see what i did there?
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
למקור שלי יש נוצות והוא יודע לחזור אחרי מיליםjol9 כתב:Mmm כתב:moring1 מה המקור שלך?
felix_r כתב:יש מצב שאתם צריכים פסיכולוגית ילדים!
Holiday_Armadillo כתב:למקור שלי יש נוצות והוא יודע לחזור אחרי מיליםjol9 כתב:Mmm כתב:moring1 מה המקור שלך?
get it? see what i did there?
TAYO כתב:יש אישור על העיסקה עם ווילבקין. יעבור בדיקות רפואיות ויוכרז.
Sent from my iPhone using Tapatalk
moring1 כתב:TAYO כתב:יש אישור על העיסקה עם ווילבקין. יעבור בדיקות רפואיות ויוכרז.
Sent from my iPhone using Tapatalk
כן כתבתי גם מתי זה יקרה.
Adam כתב:חברים חאלס עם הטרולים האלה. זה הצחיק בהתחלה ועכשיו זה כבר מציק..
ברגע שמכבי יכריזו זה יהיה רשמי, עד אז בבקשה להפסיק עם "ההכרזות" האלה.
felix_r כתב:אני זוכר איך חיכינו כל הקיץ לוויל סולומון, בסוף הוא לא בא וקיבלנו את קרלוס ארויו
החציל האצטקי כתב:SirCharles כתב:אנשים פה שכחו לגמרי את הציוות הנוראי של פארמר ורוצסטי?
בהתקפה ציוות כזה יכול לעבוד כי ווילבקין לא חייב את הכדור ביד וקולע מצוין, אבל בהגנה?
ווילבקין הוא ממש לא שומר מצוין, הוא סביר, לא יותר מזה והוא יכול לשמור בעיקר על רכזים. גם הוא וגם פארגו מגרדים את ה-1.90 מ' מלמטה ושניהם לא מהירים במיוחד או אתלטיים גדולים.
אי אפשר להשוות לפארגו פרקינס של לפני 8 שנים. פרקינס היה בולדוג אתלטי ופארגו היה בגרסה הצעירה והמהירה שלו.
זה ציוות טוב, עם פוטנציאל להיות טוב מאוד.
הם לא יצטרכו לשחק יחד לדקות משמעותיות אם יביאו לכאן 3 ברמה גבוהה, שזה משהו הכרחי.
שניהם שומרים סבירים לכל הפחות, ובוודאי טובים יותר מרוצ׳סטי ופארמר שפשוט לא שמרו בכלל.
פארגו מאוד פיזי למרות שהוא דרדס. יש לו איזה 15 קילו עודפים על ווילבקין. תמיד ידע לעשות עבודה טובה נגד שחקנים עם סייז עודף בפוסט, למשל.
שים אותם ליד שומר טוב כמו קיין בעמדה 2 ועוד 3 שהוא לא רכיכה (כלומר: לא מייקל רול או יובל זוסמן) ויש לך קו אחורי שמסוגל לתת הגנה טובה ואגרסיבית.
תחפה עם שני ביג מנים שמסוגלים להזיז רגליים, לשים גוף ולתת רים פרוטקשן ויש לך אחלה קבוצת הגנה.
BIG sofo כתב:למה נותנים כאן מקום לכל הטרולים?
גם אני יכול לעשות 1+1 ולהגיד שהוא חתם...גם ככה זה לא ישנה כלום.
מילא הם היו מפרסמים לפני כל האתרים. כל אחד יכול לקרוא את כל האתרים ולרשום שהוא חתם.
רק ברגע שמכבי תפרסם זאת תהיה חתימה רשמית.
עד אז הכל יכול להיות. גם ג'ון מקריי היה סגור כאן עונה שעברה ובגלל שלא היה עט אז הוא חתם בבאסקוניה...
my man כתב:וואי וואי מה שהולך עם הפורום ביומיים האחרונים..
Mmm כתב:מתי ההכרזה?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־20 אורחים