מקאדו 3 כתב:גם אלי סהר טוען שסיכם והביי אאוט הוא 750 אלף שכר 1.2
http://www.israelhayom.co.il/article/568983
שכחו לספר לאלי סהר, שלא עושים נטו מסכום הביי-אאוט

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מקאדו 3 כתב:גם אלי סהר טוען שסיכם והביי אאוט הוא 750 אלף שכר 1.2
http://www.israelhayom.co.il/article/568983
גל גל כתב:הבנאדם הכי אמין ברשמת שאני אישית לפחות זוכר שהיה מאוד פעיל עד לפני שנה
זה JAGENCY מפורום תפוז
מישהו זוכר אותו ? מעניין לאן נעלם
arie85 כתב:אם אלי סהר רושם בכזאת נחרצות אז אפשר להאמין שזה קורה ואפשר כבר להבין איך יראה סגל הזרים של מכבי בעונה הבאה פחות או יותר, אם פאגרו נשאר אז עמדה מספר אחד סגורה, אם גם קיין נשאר אז גם עמדות 2-3 סגורות ואם גם בולדן נשאר אז גם עמדה 4 סגורה ואז מכבי תצטרך להביא רק עוד זר בעמדת הסנטר (יש מצב שפרחובסקי בסוף ישאר?)
בסגל הישראלי ישארו בוודאות שלושה שחקנים ג'ורדי, טיוס וכהן ומכבי תצטרך לפחות עוד ישראלי אחד בכיר בשביל החוק הרוסי.
לסיכום הסגל הזה (גם אם בולדן ופרחובסקי יוחלפו בשחקנים אחרים) די שווה לסגל של העונה שעברה חוץ משדרוג של איכות וכמות הגארדים, מצב שאמור לשמור על האיכות והטריות גם בשליש האחרון של מכבי ביורוליג והפעם כן להצליח לשמור על המקום השמיני ואפילו השביעי שמכבי בילו בו רוב העונה שעברה
גל גל כתב:הבנאדם הכי אמין ברשמת שאני אישית לפחות זוכר שהיה מאוד פעיל עד לפני שנה
זה JAGENCY מפורום תפוז
er79 כתב:גל גל כתב:הבנאדם הכי אמין ברשמת שאני אישית לפחות זוכר שהיה מאוד פעיל עד לפני שנה
זה JAGENCY מפורום תפוז
נכון. מאז הקיץ שעבר נעלמו עקבותיו וחבל. בפעם האחרונה שכתב משהו היה לפני שנתיים.
שמואל1 כתב:er79 כתב:גל גל כתב:הבנאדם הכי אמין ברשמת שאני אישית לפחות זוכר שהיה מאוד פעיל עד לפני שנה
זה JAGENCY מפורום תפוז
נכון. מאז הקיץ שעבר נעלמו עקבותיו וחבל. בפעם האחרונה שכתב משהו היה לפני שנתיים.
היה לפניו גם את הגמד התשיעי
שועל כתב:טוב שיש מישהו שאומר את הדברים שלא היה לי את הלב לכתוב
jay כתב:שועל כתב:טוב שיש מישהו שאומר את הדברים שלא היה לי את הלב לכתוב
יש פה אנשים שאתה (וגם אחרים) לא ריחמת עליהם מעל גבי דפי הפורום, לא ברור לי מה עושה את המקרה הזה מיוחד.. אתה מכיר אותו אישית?
מיותר לציין שהוא שלח לי כמה הודעות, חלקן מחוקות (מעניין מה היה כתוב) והאחרונה מאיימת עליי... אין לו מושג על מי הוא נפל.
0ved1212 כתב:וואלה וynet -ווילביקן לא יגיע
נגד
ספורט 5 וספורט 1 ואסף וילביקן יגיע
למי אתם מאמינים ??
אפשר לשלוח טופס ווינר על זה אחלה הימור
0ved1212 כתב:וואלה וynet -ווילביקן לא יגיע
נגד
למי אתם מאמינים ??
Adam כתב:0ved1212 כתב:וואלה וynet -ווילביקן לא יגיע
נגד
למי אתם מאמינים ??
למה לרשום דברים לא נכונים ומטעים?
הם לא רשמו שהוא לא יגיע.
וואלה ו-YNET מסתמכים על אותו מקור - יורוהופס. ופשוט מצטטים את הכתבה שלהם ש"מכבי סגרה עם דרושאפקה, ווילבקין סיכם באנאדולו".
jay כתב:שועל כתב:טוב שיש מישהו שאומר את הדברים שלא היה לי את הלב לכתוב
והאחרונה מאיימת עליי.
Assaf M כתב:Adam כתב:0ved1212 כתב:וואלה וynet -ווילביקן לא יגיע
נגד
למי אתם מאמינים ??
למה לרשום דברים לא נכונים ומטעים?
הם לא רשמו שהוא לא יגיע.
וואלה ו-YNET מסתמכים על אותו מקור - יורוהופס. ופשוט מצטטים את הכתבה שלהם ש"מכבי סגרה עם דרושאפקה, ווילבקין סיכם באנאדולו".
כולם מסתמכים על יורוהופס. עושים פולו אפ. לצערי, למעט דובי פיק קשה מאוד להוציא מידע ממכבי. המידע היחיד שניתן לקבל הוט דרך צד ג׳(סוכנים בעיקר).
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, felix_r, Google [Bot], Google Adsense [Bot], liran ו־12 אורחים