פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: ת'רד המועמדים (מלפפונים) V2 - אין קבוצה, הכל מת

05 יולי 2018, 13:17

אחדשיודע כתב:
גל גל כתב:
אחדשיודע כתב:
גל גל כתב:
אז בו אני אשאל אותך שוב, מה אתה רוצה ? שיהיה כמו שנה שעברה ? שלא הוציאו שקל ?
גם אני הייתי שמח לחמישייה עם 5 שחקני יורוליג

יודע מה אז בוא נוותר על ווילבקין ואז יהיה פה 5 שחקני יורוקאפ מה אומר ? אתה חושב שהוא לא שווה את הסכום ?

מאיפה אתה יודע מה הוציאו או לא הוציאו? מי אמר שמישהו מהבעלים הולך לפתוח את הכיס בשביל להביא את ווילבקין? יכול להיות שהתקציב נשאר אותו תקציב (ואני מדבר על התקציב הכולל), ומה שמשתנה הוא רק חלוקת העוגה, לא? זה אפילו סביר יותר, בהיכרנו עם הבעלים. אם מביאים את ווילבקין ולא משקיעים בשאר העמדות, לא עשו הרבה. הם התחילו את הקיץ הזה ברגל שמאל עם שתי ההחתמות הראשונות של הזרים (גם אם הם מיועדים זרים משלימים וגם לא), אבל נשפוט כאמור בסוף הקיץ.

כמו שאמרתי ורשמתי קודם, סבלנות
בוא נראה לאן זה הולך ואיך יבנו את הקבוצה

אם מישהו פה צריך סבלנות, זה כל החבר'ה (ואתה ביניהם) שמפציצים פה בהודעות על ווילבקין ומצהירים על חזרתה של מכבי "למגרש של הגדולים".
אני מחכה לראות מה יהיה בסוף, אבל על הדרך שבה הדברים נעשים כבר עכשיו יש לי ביקורת. להחתים שני זרים משלימים לפני שהחתמת את השחקנים המובילים שלך (או לפחות אחד מהם), זו טעות שחוזרים עליה קיץ אחרי קיץ. ואם הם מיועדים להיות שחקני חמישייה (נגיד), אז בכלל אין לי מושג מה הם עושים.

תמצא לי הודעה אחת שרשמתי שמכבי חזרה למגרש של הגדולים.

05 יולי 2018, 13:17

אה, ותיקון טעות - מכבי החתימו 4 זרים משלימים הקיץ (כולל רול וקיין), לא שניים, לפני שהחתימו אפילו שחקן מוביל אחד.

05 יולי 2018, 13:19

אחדשיודע כתב:
גל גל כתב:
אחדשיודע כתב:
גל גל כתב:

יודע מה אז בוא נוותר על ווילבקין ואז יהיה פה 5 שחקני יורוקאפ מה אומר ? אתה חושב שהוא לא שווה את הסכום ?

מאיפה אתה יודע מה הוציאו או לא הוציאו? מי אמר שמישהו מהבעלים הולך לפתוח את הכיס בשביל להביא את ווילבקין? יכול להיות שהתקציב נשאר אותו תקציב (ואני מדבר על התקציב הכולל), ומה שמשתנה הוא רק חלוקת העוגה, לא? זה אפילו סביר יותר, בהיכרנו עם הבעלים. אם מביאים את ווילבקין ולא משקיעים בשאר העמדות, לא עשו הרבה. הם התחילו את הקיץ הזה ברגל שמאל עם שתי ההחתמות הראשונות של הזרים (גם אם הם מיועדים זרים משלימים וגם לא), אבל נשפוט כאמור בסוף הקיץ.

אם מישהו פה צריך סבלנות, זה כל החבר'ה (ואתה ביניהם) שמפציצים פה בהודעות על ווילבקין ומצהירים על חזרתה של מכבי "למגרש של הגדולים".
אני מחכה לראות מה יהיה בסוף, אבל על הדרך שבה הדברים נעשים כבר עכשיו יש לי ביקורת. להחתים שני זרים משלימים לפני שהחתמת את השחקנים המובילים שלך (או לפחות אחד מהם), זו טעות שחוזרים עליה קיץ אחרי קיץ. ואם הם מיועדים להיות שחקני חמישייה (נגיד), אז בכלל אין לי מושג מה הם עושים.

מסכים איתך, זה שששוב במכבי התחילו לבנות את הקבוצה מהשחקנים המשלימים (מה שהפך להיות פה כמו מסורת אצל ההנהלה המפגרת) זה דבר שהורס ותוקע את תהליך בניית הסגל .
בוא נגיד שהחתמת ווילבקין ממש לא תחזיר אותנו למגרש של הגדולים, באותו מצב העונה הזאת יכולה להיות סבירה + ולא יותר מדי (אם 3 הזרים שיביאו לפה הם זרים לא ברמה גבוהה)

ובגלל זה צריך לחכות לסוף הקיץ ואז לשפוט, יש קצת ממה לדאוג כי זה תמיד יהיו הפדרמנים אבל נקווה שהפעם הם יואילו בטובם לעשות שינוי קטנטן ולא לבנות את הקבוצה דרך שחקן אחד אלא לתת לו עזרה בעוד עמדות .

גל גל כתב:
אחדשיודע כתב:
גל גל כתב:
אחדשיודע כתב:
גל גל כתב:

תמצא לי הודעה אחת שרשמתי שמכבי חזרה למגרש של הגדולים.

זה מישהו אחר כתב, אבל אתה ספציפית כתבת דברים לא רחוקים מזה לפני כן.

Jack55 כתב:שוב, ווילבקין זה לא רוצ'סטי, הוא מגיע אחריי העונה הכי טובה בקריירה שלו ולא נראלי שאם יחתום פה אז הוא יתברר כפלופ, לא רואה תרחיש כזה .
מה שכן יכול להיות זה כמו עם ארויו, שהביאו שחקן אחד טוב ושאר הסגל היה חלש, אבל את זה נוכל להחליט רק בסוף הקיץ .

גם רוצ'סטי הגיע אחרי העונה הכי טובה בקרייריה שלו , מלך הסלים של היורוליג להזכירך , ויותר מזה , הוא גם התברר כבעל אזרחות ישראלית.... , מה שקרה אחרי זה , כולם יודעים.
אי אפשר לדעת מה יעלה בגורל של שחקן בקבוצה , אם טיילר נפלנו , ייתכן ועם ווילביקין נרוויח , אי אפשר לדעת , זה תלוי גם במאמן , גם בשחקנים שמקיפים את השחקן.

05 יולי 2018, 13:20

אחדשיודע כתב:אה, ותיקון טעות - מכבי החתימו 4 זרים משלימים הקיץ (כולל רול וקיין), לא שניים, לפני שהחתימו אפילו שחקן מוביל אחד.

קיין עדיין לא חתום למיטב הבנתי והיום הוא כבר שחקן חפשי.

05 יולי 2018, 13:23

ankram כתב:
Jack55 כתב:שוב, ווילבקין זה לא רוצ'סטי, הוא מגיע אחריי העונה הכי טובה בקריירה שלו ולא נראלי שאם יחתום פה אז הוא יתברר כפלופ, לא רואה תרחיש כזה .
מה שכן יכול להיות זה כמו עם ארויו, שהביאו שחקן אחד טוב ושאר הסגל היה חלש, אבל את זה נוכל להחליט רק בסוף הקיץ .

גם רוצ'סטי הגיע אחרי העונה הכי טובה בקרייריה שלו , מלך הסלים של היורוליג להזכירך , ויותר מזה , הוא גם התברר כבעל אזרחות ישראלית.... , מה שקרה אחרי זה , כולם יודעים.
אי אפשר לדעת מה יעלה בגורל של שחקן בקבוצה , אם טיילר נפלנו , ייתכן ועם ווילביקין נרוויח , אי אפשר לדעת , זה תלוי גם במאמן , גם בשחקנים שמקיפים את השחקן.

אני מאה אחוז מסכים איתך, אם מכבי לא יביאו לפה עוד 3 זרים באמת טובים זה לא יעבוד את זה אני יודע אני לא טיפש, אי אפשר לבנות קבוצה דרך שחקן אחד לא משנה מה, תמיד צריך שיהיו לו עוד 2-4 שחקנים חזקים שיעזרו לו .
הדבר היחיד שאמרתי זה שלדעתי אני לא רואה תרחיש שווילבקין יוצא פלופ, אני כן יכול לראות תרחיש של ווילבקין מנסה לסחוב את הקבוצה בגלל ששוב פעם לא בנו את הסגל כמו שצריך .
אבל נחכה להחתמות הבאות ונחליט .

05 יולי 2018, 13:24

ankram כתב:
אחדשיודע כתב:אה, ותיקון טעות - מכבי החתימו 4 זרים משלימים הקיץ (כולל רול וקיין), לא שניים, לפני שהחתימו אפילו שחקן מוביל אחד.

וואלה פרסמו לפניי כמה ימים שהמועדון אמר שהוא ימשיך בוודאות בעונה הבאה

05 יולי 2018, 13:25

מעניין מאוד מה שקורה סביב ווילבקין מאחורי הקלעים. מקווה מאוד שכל הספינים האלה זה לא ענייני ״נלחיץ קצת את הצד השני כדי שישלם יותר״ של סוכנים ומקורבים.

מבחינת ווילבקין לכשיהיה רשמי - מהלך מעניין של מכבי. אז כן, הם סוף סוף מוכנים להוציא סכום משמעותי על שחקן מבוקש מאוד בתחילת הקריירה, אבל בכלל לא בטוח שזה מספיק.
הרי כמעט ודאי שזו תהיה ההחתמה המשמעותית של הקיץ, אך האם אפשר לבנות סביב ווילבקין קבוצה?

הוא לא מהשחקנים שגורמים לאלה שעל ידם להיות טובים יותר, תקנו אותי אם אני טועה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

05 יולי 2018, 13:26

ankram כתב:

אני מסתמך על הידיעה בוואלה מלפני מספר ימים, אבל באמת לא הייתה עדיין הודעה רשמית.

מכבי תל אביב הודיעה לדיאנדרה קיין כי בכוונתה לממש את האופציה עליו לעונה הבאה. לקבוצה היו עוד כשבועיים לקבל החלטה סופית, אולם שביעות הרצון מהאמריקאי הביאה להחלטה מוקדמת יותר. "הוא ישחק במכבי בעונה הבאה", אמרו בקבוצה.

https://sports.walla.co.il/item/3170353

05 יולי 2018, 14:38

פאפאס דחה את הצעת פנאתינייקוס, מומלץ לעשות מחטף...
נושא נעול