08 אפריל 2012, 01:41
NY boy כתב:כי הוא היה חרא שחקן מכללות. אנחנו מדברים על שחקנים שהצליחו במכללות, היו להם קריירה טובה מאד במכללות. לגודמן הייתה קריירה בתיכון, במכללה הוא היה גרוע, וזה עוד במכללה חלשה מאד (טוסון אני חושב).
08 אפריל 2012, 07:34
Holiday_Armadillo כתב:NY boy כתב:הציטוט הוא לא קצת מנופח, הוא ציטוט הזויי של אנשים חסרי מושג (או שאולי דובי פיק המציא את זה, אני לא יופתע). אי אפשר להגיד ש"מדובר בשחקן הקולג'ים היהודי הכי טוב מאז שפר", כשבין שפר לרוזן עברו כמו שאמרתי ג'ון שאייר (אלוף מכללות וחמישייה ראשונה במכללות) דייויד בלו ודן גרונפלד (שחקנים מצוינים באחד הקונפרנסים החזקים במכללות), שגם היו פרוספקטים רציניים לNBA (בניגוד לרוזן).
הציטוט היה קצת מנופח אם היה אומר שהוא יכול להיות השחקן הכי טוב מאז שפר לבוא לאירופה מהמכללה. כשהוא אומר שהוא שחקן הקולג'ים הכי טוב מאז שפר, ושוכח בדרך את שאייר, בלו וגרונפלד שחקני מכללות טובים בהרבה ממנו. זה מראה שאו שהוא כנראה המציא את זה, או שמי שאמר את זה כנראה צריך מקצוע חדש...
ועדיין מכל השחקנים שהזכרת שוב ושוב לא הצלחת את תמיר גודמןג'ורדן היהודי והג'ינג'י!
ד''א,חמק מעיניי כולם שהוא ליכלך על מכבי לפני איזה שבוע-שבועיים?
08 אפריל 2012, 09:20
חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:NY boy כתב:הציטוט הוא לא קצת מנופח, הוא ציטוט הזויי של אנשים חסרי מושג (או שאולי דובי פיק המציא את זה, אני לא יופתע). אי אפשר להגיד ש"מדובר בשחקן הקולג'ים היהודי הכי טוב מאז שפר", כשבין שפר לרוזן עברו כמו שאמרתי ג'ון שאייר (אלוף מכללות וחמישייה ראשונה במכללות) דייויד בלו ודן גרונפלד (שחקנים מצוינים באחד הקונפרנסים החזקים במכללות), שגם היו פרוספקטים רציניים לNBA (בניגוד לרוזן).
הציטוט היה קצת מנופח אם היה אומר שהוא יכול להיות השחקן הכי טוב מאז שפר לבוא לאירופה מהמכללה. כשהוא אומר שהוא שחקן הקולג'ים הכי טוב מאז שפר, ושוכח בדרך את שאייר, בלו וגרונפלד שחקני מכללות טובים בהרבה ממנו. זה מראה שאו שהוא כנראה המציא את זה, או שמי שאמר את זה כנראה צריך מקצוע חדש...
ועדיין מכל השחקנים שהזכרת שוב ושוב לא הצלחת את תמיר גודמןג'ורדן היהודי והג'ינג'י!
מה כבר יש לו ללכלך על מכבי??
כמה זמן כבר הוא היה קשור למועדון??
אפרופו ראיונות, קראתם את הראיון הזוגי של כספי ופארקר בידיעות של הסופ"ש?
לא ידעתי שבכספי טבוע כזה מכביזם...
08 אפריל 2012, 14:11
חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:NY boy כתב:הציטוט הוא לא קצת מנופח, הוא ציטוט הזויי של אנשים חסרי מושג (או שאולי דובי פיק המציא את זה, אני לא יופתע). אי אפשר להגיד ש"מדובר בשחקן הקולג'ים היהודי הכי טוב מאז שפר", כשבין שפר לרוזן עברו כמו שאמרתי ג'ון שאייר (אלוף מכללות וחמישייה ראשונה במכללות) דייויד בלו ודן גרונפלד (שחקנים מצוינים באחד הקונפרנסים החזקים במכללות), שגם היו פרוספקטים רציניים לNBA (בניגוד לרוזן).
08 אפריל 2012, 14:59
Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:NY boy כתב:הציטוט הוא לא קצת מנופח, הוא ציטוט הזויי של אנשים חסרי מושג (או שאולי דובי פיק המציא את זה, אני לא יופתע). אי אפשר להגיד ש"מדובר בשחקן הקולג'ים היהודי הכי טוב מאז שפר", כשבין שפר לרוזן עברו כמו שאמרתי ג'ון שאייר (אלוף מכללות וחמישייה ראשונה במכללות) דייויד בלו ודן גרונפלד (שחקנים מצוינים באחד הקונפרנסים החזקים במכללות), שגם היו פרוספקטים רציניים לNBA (בניגוד לרוזן).
הוא ניסה לתרץ למה הוא לא במכבי אז הוא אמר את המשפט הכי מפגר שיש..''במכבי יש הפרדה בין ותיקים וחדשים ובגלל זה לא משנה כמה קשה תעבוד וכמה טוב תהיה עדיין לא בטוח שתשחק..ב-NBA זה לא ככה, אם אתה טוב אתה משחק''..ממש!!!! ב-NBA אין שום היררכיה!! אין שחקנים שמותר להם לזרוק 45 זריקות במשחק רק בגלל השכר שהם מקבלים!!
08 אפריל 2012, 16:47
08 אפריל 2012, 19:05
08 אפריל 2012, 19:23
Holiday_Armadillo כתב:פול דיוויס היום 19 דקות,11 נקודות,4 ריבאונדים,5 עבירות
הטשמאייר 2 נקודות ו-9 ריבאונדים נגד בארסה
קווינסי דובי עם 15 נקודות ושני ריבאונדים
דאונס עם 16 נקודות ו-5 ריבאונדים
דולמן עם 15 נקודות,7 ריבאונדים ו-4 אסיסטים
זה מה שמדאיג אותי בהטשמאייר..הנדריקס היה נותן את רוב המשחקים הטובים שלו דווקא נגד הקבוצות החזקות..
08 אפריל 2012, 19:33
08 אפריל 2012, 19:34
זה מה שמדאיג אותי בהטשמאייר..הנדריקס היה נותן את רוב המשחקים הטובים שלו דווקא נגד הקבוצות החזקות..
08 אפריל 2012, 19:35
felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:פול דיוויס היום 19 דקות,11 נקודות,4 ריבאונדים,5 עבירות
אז למה הוא לא נתן אף משחק טוב בחמשת המשחקים נגד קבוצה חזקה בשם פאנאתינייקוס?
08 אפריל 2012, 19:37
Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:פול דיוויס היום 19 דקות,11 נקודות,4 ריבאונדים,5 עבירות
אז למה הוא לא נתן אף משחק טוב בחמשת המשחקים נגד קבוצה חזקה בשם פאנאתינייקוס?
דיברתי על הקבוצות הספרדיות כשהוא היה בליגה הספרדית..
08 אפריל 2012, 21:00
09 אפריל 2012, 08:17
asafb96 כתב:לא יודע למה, אני פשוט לא מתלהב בכלל מהטשמייר. ממש לא נראה לי כמו שחקן שיכול להגיע לרמה של הנדריקס, בטח לא של סופו בשיאו
אולי הוא יהיה סנטר מחליף נחמד. למרות שאישית כסנטר מחליף אני מעדיף שחקן כמו פישר, שיביא קצת הגנה ויפתח את הצבע לאליהו ומאצ'בן (אם יהיה בכלל במכבי...)
09 אפריל 2012, 12:58
Holiday_Armadillo כתב:פרקינס עם עוד משחק בינוני מינוס..
24 דקות
6 נקודות
2 מ-7 ל-2
0 מ-4 מחוץ לקשת
2 מ-4 מהקו
6 ריבאונדים
4 אסיסטים
כשיתפרסמו הנתונים ביורובאסקט אז גם נוכל לדעת כמה איבודים..
09 אפריל 2012, 18:11
10 אפריל 2012, 06:53
10 אפריל 2012, 07:33
rc4991 כתב:מה אתם אומרים על אנדונג?יכול להיות אחלה סנטר מחליף
השאלה אם הוא לא עולה הרבה
10 אפריל 2012, 08:05
yellowaura כתב:rc4991 כתב:מה אתם אומרים על אנדונג?יכול להיות אחלה סנטר מחליף
השאלה אם הוא לא עולה הרבה
הוא היה מצוין השנה בכמה משחקים. מאוד מוערך בברצלונה. אם מביאים אותו זה במחיר של סנטר פותח במכבי.
10 אפריל 2012, 08:48