המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Adam כתב:לא שמכבי תביא אותו (כי היא שונאת אירופאים), אבל עכשיו ששוחרר מאולימפיאקוס - איך Kim Tillie?
felix_r כתב:Adam כתב:לא שמכבי תביא אותו (כי היא שונאת אירופאים), אבל עכשיו ששוחרר מאולימפיאקוס - איך Kim Tillie?
מכבי ממש לא שונאת אירופים, אבל טילי לא שווה.
3.8 נקודות , 2.4 כ"ח למשחק ביורוליג...

Adam כתב:felix_r כתב:Adam כתב:לא שמכבי תביא אותו (כי היא שונאת אירופאים), אבל עכשיו ששוחרר מאולימפיאקוס - איך Kim Tillie?
מכבי ממש לא שונאת אירופים, אבל טילי לא שווה.
3.8 נקודות , 2.4 כ"ח למשחק ביורוליג...
מי היה האירופאי האחרון ששיחק במכבי מתחילת העונה והיה שחקן לגיטימי ובאיזו שנה חוץ מסופו? ולא - בנדר וזיזיץ' לא נחשבים.
זה לא סוד שמכבי חיה על סגנון משחקן אמריקאי אתלטי מאוד - בעיקר ראן אנד בלאגן.
ומשום מה זכרתי שטיליי היה טוב בבאסקוניה, אבל עכשיו ראיתי את הסטטיסטיקה שלו והוא היה סביר מינוס /:
Holiday_Armadillo כתב:בערך אבל לא ממש
Houston has waived guard Aaron Jackson, who is expected to pursue new deal in China
אחדשיודע כתב:סיכמת יפה.
היה גם את פרחובסקי בעונה שעברה.
וקיין ההונגרי
Holiday_Armadillo כתב:בערך אבל לא ממש
Houston has waived guard Aaron Jackson, who is expected to pursue new deal in China
בדרך חזרה לבייג'ינג דאקס לפי יורוהופס.

Adam כתב:אני חושב שמכבי הולכת על אמריקאים לא בגלל הדרישות של האירופאים מצד ליגות אחרות, אלא יותר בגלל ניקוי מס לאמריקאים שיש כאן בארץ... ובגלל זה הם יותר זולים.

Holiday_Armadillo כתב:ההבדל הוא החוקים בליגות האירופאיות, זה מה שמשפיע בעיקר על הזרים שיכולים להגיע למכבי במחירים שלה
אני לא רואה כלום, אני באתי לזרוק הערה יומית כי האפליקציה נתנה לי התראה ואני הולכת הביתהאחדשיודע כתב:כי לא לכולם זה ברור. את רואה בעצמך.

Holiday_Armadillo כתב:לא מבינה למה צריך להסביר בכלל
דיי ידע כללי העניין

בסדר אבל לפחות לא התפרצתי כמוהAdam כתב:Holiday_Armadillo כתב:לא מבינה למה צריך להסביר בכלל
דיי ידע כללי העניין
לא ראיתי התנשאות כזאת מאז שרה נתניהו עם התואר שלה..
בכל מקרה, תודה על המידע.

Holiday_Armadillo כתב:בסדר אבל לפחות לא התפרצתי כמוהAdam כתב:Holiday_Armadillo כתב:לא מבינה למה צריך להסביר בכלל
דיי ידע כללי העניין
לא ראיתי התנשאות כזאת מאז שרה נתניהו עם התואר שלה..
בכל מקרה, תודה על המידע.
יש לאן לשאוף

Adam כתב:מישהו יודע מה קורה עם קווין פנגוס? נשאר בז'לגיריס? היו שמועות על ברצלונה גם..
On July 18, 2018, just after Lithuanian Basketball League finals, Pangos signed with FC Barcelona on a two years, three milion euros contract.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra ו־21 אורחים