המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אתם זוכרים לאארון ג'קסון חסד נעוריםer79 כתב:לא צריך להתרשם מכל זבל עופות שנפלט מה-nba. בקדנציה הקצרה שלו בוולנסיה נכשל. שיילך לסין זאת אחלה ליגה בשבילו ובשביל שחקנים כמו פייר ג'קסון. אם כבר שחקנים מבוזבזים שנפלטים מה-nba וכן יש להם מקום במכבי אך לצערי הם גם בוחרים בסין זה שחקנים כמו אארון ג'קסון.
er79 כתב:לא צריך להתרשם מכל זבל עופות שנפלט מה-nba. בקדנציה הקצרה שלו בוולנסיה נכשל. שיילך לסין זאת אחלה ליגה בשבילו ובשביל שחקנים כמו פייר ג'קסון. אם כבר שחקנים מבוזבזים שנפלטים מה-nba וכן יש להם מקום במכבי אך לצערי הם גם בוחרים בסין זה שחקנים כמו אארון ג'קסון.
Jack55 כתב:er79 כתב:לא צריך להתרשם מכל זבל עופות שנפלט מה-nba. בקדנציה הקצרה שלו בוולנסיה נכשל. שיילך לסין זאת אחלה ליגה בשבילו ובשביל שחקנים כמו פייר ג'קסון. אם כבר שחקנים מבוזבזים שנפלטים מה-nba וכן יש להם מקום במכבי אך לצערי הם גם בוחרים בסין זה שחקנים כמו אארון ג'קסון.
אני בכלל חושב שמכבי צריכה קודם כל צריכה להחתים שחקן פותח בעמדה 3 וסנטר פותח ורק אז להחתים שחקן משלים לווילבקין .
איזה מן צורה זאת, קודם כל תסיימו עם השחקנים הפותחים כי אחריי זה לא יישארו הרבה כאלה בשוק .
er79 כתב:Jack55 כתב:er79 כתב:לא צריך להתרשם מכל זבל עופות שנפלט מה-nba. בקדנציה הקצרה שלו בוולנסיה נכשל. שיילך לסין זאת אחלה ליגה בשבילו ובשביל שחקנים כמו פייר ג'קסון. אם כבר שחקנים מבוזבזים שנפלטים מה-nba וכן יש להם מקום במכבי אך לצערי הם גם בוחרים בסין זה שחקנים כמו אארון ג'קסון.
אני בכלל חושב שמכבי צריכה קודם כל צריכה להחתים שחקן פותח בעמדה 3 וסנטר פותח ורק אז להחתים שחקן משלים לווילבקין .
איזה מן צורה זאת, קודם כל תסיימו עם השחקנים הפותחים כי אחריי זה לא יישארו הרבה כאלה בשוק .
זה אם אתה מייעד את סקוטי לעמדה 1. בעיניי זו טעות וחייבים רכז לידו. פארגו, ג'קסון, טייריס, עם בעיית הגיל שלהם זו אופציה שחייבת להילקח בחשבון. אני הייתי מכוון לאדאמס או דילייני אבל זה לא יקרה.
Jack55 כתב:er79 כתב:Jack55 כתב:er79 כתב:לא צריך להתרשם מכל זבל עופות שנפלט מה-nba. בקדנציה הקצרה שלו בוולנסיה נכשל. שיילך לסין זאת אחלה ליגה בשבילו ובשביל שחקנים כמו פייר ג'קסון. אם כבר שחקנים מבוזבזים שנפלטים מה-nba וכן יש להם מקום במכבי אך לצערי הם גם בוחרים בסין זה שחקנים כמו אארון ג'קסון.
זה אם אתה מייעד את סקוטי לעמדה 1. בעיניי זו טעות וחייבים רכז לידו. פארגו, ג'קסון, טייריס, עם בעיית הגיל שלהם זו אופציה שחייבת להילקח בחשבון. אני הייתי מכוון לאדאמס או דילייני אבל זה לא יקרה.
פארגו כבר שחקן במועדון אז לנסות להשאיר אותו זאת האופציה הכי טובה נכון לעכשיו, גם שחקן מצוין וגם עדיף מאשר לחפש רכז אחר, זה זמן יקר ומכבי עלולים לשלם על זה בגלל שהשחקנים הטובים (מדבר בעיקר על סנטרים) יכולים להיחטף בקלות.
er79 כתב:Jack55 כתב:er79 כתב:Jack55 כתב:er79 כתב:לא צריך להתרשם מכל זבל עופות שנפלט מה-nba. בקדנציה הקצרה שלו בוולנסיה נכשל. שיילך לסין זאת אחלה ליגה בשבילו ובשביל שחקנים כמו פייר ג'קסון. אם כבר שחקנים מבוזבזים שנפלטים מה-nba וכן יש להם מקום במכבי אך לצערי הם גם בוחרים בסין זה שחקנים כמו אארון ג'קסון.
פארגו כבר שחקן במועדון אז לנסות להשאיר אותו זאת האופציה הכי טובה נכון לעכשיו, גם שחקן מצוין וגם עדיף מאשר לחפש רכז אחר, זה זמן יקר ומכבי עלולים לשלם על זה בגלל שהשחקנים הטובים (מדבר בעיקר על סנטרים) יכולים להיחטף בקלות.
אם פארגו וסקוטי יסגרו פה לא תראה סנטר טוב. במקרה הטוב במרכאות שטימץ או לסורט
בסדר, אז דזאי ג'יין וניפגש כבר בברית של עמי ביטון או משהוarie85 כתב:בנוגע לסיכומים של פארגו כולכם טועים, אם בתקשורת רשום שמכבי הציע לו מליון אז זה כמו תמיד בטח 100 אלף פחות אבל מה שבאמת חשוב שהשכר האמיתי מתקבל לפי חודשים והחוזה במכבי הוא לעשרה חודשים בעונה והבין זה הרבה פחות (לדעתי שישה חודשים) ככה שאם הוא משתכר במכבי ב900 אלף דולרים זה 90 אלף דולר בחודש ואם הוא משתכר בסין 1200 דולרים בשישה חודשים בלבד ההפרש הוא כבר ענק
אחדשיודע כתב:Adam כתב:באתר של היורוליג זוסמן ומשעור עדיין רשומים בסגל של מכבי, בעוד קיין דווקא לא. מעניין מה זה אומר.
זה אומר שמכבי רשמה אותם ליורוליג, ואת קיין עדיין לא. לא כזה מסובך.
רשמית החוזה של קיין עדיין לא מומש, אבל אם להסתמך על וואלה - במכבי כבר בישרו לנציגיו שיעשו זאת. נשאר רק להמתין ולראות.
Holiday_Armadillo כתב:עד מתי אמורים לחכות לשחקן בן 32 שמתלבט בין הרמה הגבוהה ביותר (מחוץ ל-nba) תמורת מיליון כי יש לו 200 אלף יותר בליגה החצי-שנתית לשליקת נודלס? לא רוצה, לא צריךcifkcv כתב:איך באייקס? למרות שזה נראה כמו משחקי מו''מ קלאסיים עם פארגו
אני שואלת יותר את אלה שיאשימו את כולם חוץ מפארגו אם הוא יחליט לא לקחת את ההצעה של מכביcifkcv כתב:Holiday_Armadillo כתב:עד מתי אמורים לחכות לשחקן בן 32 שמתלבט בין הרמה הגבוהה ביותר (מחוץ ל-nba) תמורת מיליון כי יש לו 200 אלף יותר בליגה החצי-שנתית לשליקת נודלס? לא רוצה, לא צריךcifkcv כתב:איך באייקס? למרות שזה נראה כמו משחקי מו''מ קלאסיים עם פארגו
את שואלת ומצפה לתשובה הגיונית או לתשובה של ההנהלה? אני יכול לנסות לתת לך את שתיהן.
cifkcv כתב:Holiday_Armadillo כתב:עד מתי אמורים לחכות לשחקן בן 32 שמתלבט בין הרמה הגבוהה ביותר (מחוץ ל-nba) תמורת מיליון כי יש לו 200 אלף יותר בליגה החצי-שנתית לשליקת נודלס? לא רוצה, לא צריךcifkcv כתב:איך באייקס? למרות שזה נראה כמו משחקי מו''מ קלאסיים עם פארגו
את שואלת ומצפה לתשובה הגיונית או לתשובה של ההנהלה? אני יכול לנסות לתת לך את שתיהן.
my man כתב:cifkcv כתב:Holiday_Armadillo כתב:עד מתי אמורים לחכות לשחקן בן 32 שמתלבט בין הרמה הגבוהה ביותר (מחוץ ל-nba) תמורת מיליון כי יש לו 200 אלף יותר בליגה החצי-שנתית לשליקת נודלס? לא רוצה, לא צריךcifkcv כתב:איך באייקס? למרות שזה נראה כמו משחקי מו''מ קלאסיים עם פארגו
חחחחחחח רק עכשיו הבנתי את השם משתמש שלך![]()
Holiday_Armadillo כתב:אני שואלת יותר את אלה שיאשימו את כולם חוץ מפארגו אם הוא יחליט לא לקחת את ההצעה של מכביcifkcv כתב:Holiday_Armadillo כתב:עד מתי אמורים לחכות לשחקן בן 32 שמתלבט בין הרמה הגבוהה ביותר (מחוץ ל-nba) תמורת מיליון כי יש לו 200 אלף יותר בליגה החצי-שנתית לשליקת נודלס? לא רוצה, לא צריךcifkcv כתב:איך באייקס? למרות שזה נראה כמו משחקי מו''מ קלאסיים עם פארגו
my man כתב:cifkcv כתב:Holiday_Armadillo כתב:עד מתי אמורים לחכות לשחקן בן 32 שמתלבט בין הרמה הגבוהה ביותר (מחוץ ל-nba) תמורת מיליון כי יש לו 200 אלף יותר בליגה החצי-שנתית לשליקת נודלס? לא רוצה, לא צריךcifkcv כתב:איך באייקס? למרות שזה נראה כמו משחקי מו''מ קלאסיים עם פארגו
תקרא את שם המשתמש שלו באותיות עבריות על המקלדת...Jack55 כתב:my man כתב:cifkcv כתב:Holiday_Armadillo כתב:עד מתי אמורים לחכות לשחקן בן 32 שמתלבט בין הרמה הגבוהה ביותר (מחוץ ל-nba) תמורת מיליון כי יש לו 200 אלף יותר בליגה החצי-שנתית לשליקת נודלס? לא רוצה, לא צריךcifkcv כתב:איך באייקס? למרות שזה נראה כמו משחקי מו''מ קלאסיים עם פארגו
אני עדיין לא הצלחתי לתפוס, מה המשמעות ?
Jack55 כתב:er79 כתב:Jack55 כתב:er79 כתב:Jack55 כתב:אני בכלל חושב שמכבי צריכה קודם כל צריכה להחתים שחקן פותח בעמדה 3 וסנטר פותח ורק אז להחתים שחקן משלים לווילבקין .
אם פארגו וסקוטי יסגרו פה לא תראה סנטר טוב. במקרה הטוב במרכאות שטימץ או לסורט
תכלס אתה צודק וזאת באמת הבעיה .
אולי עדיף למכבי להביא שחקן כמו באייקס לדוגמה במחיר של 500-550 אלף במקום להוציא על פארגו מיליון .
ככה מכבי יחסכו בסביבות ה500 אלף שעם זה הם יוכלו להביא סנטר ברמה הרבה יותר גבוהה .
אבל הכל צריך להיות מהיר ואין זמן לחכות יותר מדי, חשוב לזכור שמכבי צריכה להביא עוד שחקן פותח לעמדה 3 (אני הייתי שמח למשהו סטייל האניקאט, כל כך יתאים לסגל הזה...)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Rampel כתב:תקרא את שם המשתמש שלו באותיות עבריות על המקלדת...Jack55 כתב:my man כתב:cifkcv כתב:Holiday_Armadillo כתב:עד מתי אמורים לחכות לשחקן בן 32 שמתלבט בין הרמה הגבוהה ביותר (מחוץ ל-nba) תמורת מיליון כי יש לו 200 אלף יותר בליגה החצי-שנתית לשליקת נודלס? לא רוצה, לא צריך
אני עדיין לא הצלחתי לתפוס, מה המשמעות ?
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], עידן ו־13 אורחים