המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:Adam כתב:מישהו יודע מה קורה עם קווין פנגוס? נשאר בז'לגיריס? היו שמועות על ברצלונה גם..On July 18, 2018, just after Lithuanian Basketball League finals, Pangos signed with FC Barcelona on a two years, three milion euros contract.
https://en.wikipedia.org/wiki/Kevin_Pangos

Adam כתב:felix_r כתב:Adam כתב:מישהו יודע מה קורה עם קווין פנגוס? נשאר בז'לגיריס? היו שמועות על ברצלונה גם..On July 18, 2018, just after Lithuanian Basketball League finals, Pangos signed with FC Barcelona on a two years, three milion euros contract.
https://en.wikipedia.org/wiki/Kevin_Pangos
לא ידעתי שאנשים מהעתיד עורכים דפים בוויקיפדיה.
arie85 כתב:cannon כתב:ריי מקאלום חתם בדארושפאקה ויחליף את סקוטי[/quote
]
זה לא ההוא שתפר אותנו בהיכל שנה שעברה עם אפס?
אתה מדבר על אריק מקולוםarie85 כתב:cannon כתב:ריי מקאלום חתם בדארושפאקה ויחליף את סקוטי[/quote
]
זה לא ההוא שתפר אותנו בהיכל שנה שעברה עם אפס?

Ex-NBA shooter Dorell Wright, after a solid debut in the Euroleague, is finalizing terms of an agreement to sign with Lokomotiv Kuban, according to source
er79 כתב:צסקא ישחררו את ווסטרמן ויחתימו את האקט. מקווה מאוד שמכבי לא תתפתה להסתפק בווסטרמן בעמדת הרכז כי הוא יהודי
מקובי כתב:er79 כתב:צסקא ישחררו את ווסטרמן ויחתימו את האקט. מקווה מאוד שמכבי לא תתפתה להסתפק בווסטרמן בעמדת הרכז כי הוא יהודי
השאלה מה עלויות.
כרכז מחליף הוא סבבה נראה לי.
נראה לי שהוא מתכוון שווסטרמן יהיה המחליף של ווילבקין.er79 כתב:מקובי כתב:er79 כתב:צסקא ישחררו את ווסטרמן ויחתימו את האקט. מקווה מאוד שמכבי לא תתפתה להסתפק בווסטרמן בעמדת הרכז כי הוא יהודי
השאלה מה עלויות.
השאלה אם יישאר כסף. הוא לא זול כמו יפתח זיו למשל. והוא פריבילגיה להיות נער פוסטר. אם מכבי יביאו אותו יהיה להם כסף להביא רכז כמו פארגו? לא בטוח

Rampel כתב:נראה לי שהוא מתכוון שווסטרמן יהיה המחליף של ווילבקין.er79 כתב:מקובי כתב:er79 כתב:צסקא ישחררו את ווסטרמן ויחתימו את האקט. מקווה מאוד שמכבי לא תתפתה להסתפק בווסטרמן בעמדת הרכז כי הוא יהודי
השאלה מה עלויות.
השאלה אם יישאר כסף. הוא לא זול כמו יפתח זיו למשל. והוא פריבילגיה להיות נער פוסטר. אם מכבי יביאו אותו יהיה להם כסף להביא רכז כמו פארגו? לא בטוח
לא ברור לי למה אנשים סופרים פה את ווילבקין כיותר 2. הוא קלעי מצוין, אבל הוא גם יודע לרכז, מוסר טוב (4.8 אסיסטים בממוצע עונה שעברה) ובכלל, זה שחקן שאוהב את הכדור בידיים, אם לא נותנים לו להיות דומיננטי, הוא סביר ולא יותר מזה. אני מתאר לעצמי שהמאבק עליו הוא בגלל היכולות שהוא הפגין כעושה משחק.
דווקא נראה לי ששילוב שלו עם ווסטרמן יכול להיות מאוד מעניין. הם יכולים לשחק אחד ליד השני.
עם כמות הזרים שיש בקו האחורי והכנפיים, אנחנו עומדים למצוא את עצמנו עם קו קדמי מאוד קצר, כשאני לוקח בחשבון את 2 הזרים שבונים לעמדות האלו. ווסטרמן בקטע הזה יכול לסגור פינה כמתאזרח ויכול להיות שהוא יהיה זול יותר מפארגו.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra ו־23 אורחים