המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Adam כתב:פשוט הזוי כל הסיפור הזה. לא ברור מה הייתה הסיבה שלו להתנהג ככה...
כולם מספרים שהיה מדובר בשחקן שמח וחייכן שאהב את החיים, וכסף כנראה לא היה בעיה בשבילו. לא מובן מה הלך כאן.
עצוב ממש.
Holiday_Armadillo כתב:Adam כתב:פשוט הזוי כל הסיפור הזה. לא ברור מה הייתה הסיבה שלו להתנהג ככה...
כולם מספרים שהיה מדובר בשחקן שמח וחייכן שאהב את החיים, וכסף כנראה לא היה בעיה בשבילו. לא מובן מה הלך כאן.
עצוב ממש.
מניחה שבסוף זה יתנקז לבריאות הנפש
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:Adam כתב:פשוט הזוי כל הסיפור הזה. לא ברור מה הייתה הסיבה שלו להתנהג ככה...
עצוב ממש.
וסמים
אני מאוד אופתע אם לא. מה עם כל המקרים שלו שבהלם. יש לו בעיות נפשיות ואף אחד לא ידע? נשמע מוזר..Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:Adam כתב:פשוט הזוי כל הסיפור הזה. לא ברור מה הייתה הסיבה שלו להתנהג ככה...
עצוב ממש.
וסמים
דווקא חושבת שלא
גל גל כתב:תארו לכם שדבר כזה קורה באמצע עונה ?
Rampel כתב:אני מאוד אופתע אם לא. מה עם כל המקרים שלו שבהלם. יש לו בעיות נפשיות ואף אחד לא ידע? נשמע מוזר..Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:Adam כתב:פשוט הזוי כל הסיפור הזה. לא ברור מה הייתה הסיבה שלו להתנהג ככה...
עצוב ממש.
וסמים
דווקא חושבת שלא
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:Adam כתב:פשוט הזוי כל הסיפור הזה. לא ברור מה הייתה הסיבה שלו להתנהג ככה...
עצוב ממש.
וסמים
דווקא חושבת שלא
מי אמר שאף אחד לא ידע? זה שהאוהדים או העיתונאים לא ידעו לא אומר שלא היהRampel כתב:אני מאוד אופתע אם לא. מה עם כל המקרים שלו שבהלם. יש לו בעיות נפשיות ואף אחד לא ידע? נשמע מוזר..Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:Adam כתב:פשוט הזוי כל הסיפור הזה. לא ברור מה הייתה הסיבה שלו להתנהג ככה...
עצוב ממש.
וסמים
דווקא חושבת שלא
Holiday_Armadillo כתב:מי אמר שאף אחד לא ידע? זה שהאוהדים או העיתונאים לא ידעו לא אומר שלא היהRampel כתב:אני מאוד אופתע אם לא. מה עם כל המקרים שלו שבהלם. יש לו בעיות נפשיות ואף אחד לא ידע? נשמע מוזר..Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מניחה שבסוף זה יתנקז לבריאות הנפש
וסמים
דווקא חושבת שלא
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:Adam כתב:פשוט הזוי כל הסיפור הזה. לא ברור מה הייתה הסיבה שלו להתנהג ככה...
עצוב ממש.
וסמים
דווקא חושבת שלא
מה הקשר שהוא עושה בדיקות סמים? מספיק לקחת משהו הזייתי פעם אחת אתמול ודבר כזה יכול לקרות.Adam כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:Adam כתב:פשוט הזוי כל הסיפור הזה. לא ברור מה הייתה הסיבה שלו להתנהג ככה...
עצוב ממש.
וסמים
דווקא חושבת שלא
גם אני חושב שלא.
שחקנים ברמה שלו עושים בדיקות סמים כל כמה חודשים, והוא מעולם לא נתפס.
כנראה שיש כאן מחלה נפשית כלשהי או הסתבכות עם מאפיה אפילו אם נפעיל קצת יותר את הדמיון..
cannon כתב:אפס, בסקוניה ו... מכבי מוזכרות כעוקבות בענין אחרי מצבו של שיין לארקין. לדעתי לא אמיתי בהקשר של מכבי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־11 אורחים