07 יולי 2018, 21:40
Rampel כתב:מה הקשר שהוא עושה בדיקות סמים? מספיק לקחת משהו הזייתי פעם אחת אתמול ודבר כזה יכול לקרות.Adam כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מניחה שבסוף זה יתנקז לבריאות הנפש
וסמים
דווקא חושבת שלא
גם אני חושב שלא.
שחקנים ברמה שלו עושים בדיקות סמים כל כמה חודשים, והוא מעולם לא נתפס.
כנראה שיש כאן מחלה נפשית כלשהי או הסתבכות עם מאפיה אפילו אם נפעיל קצת יותר את הדמיון..
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
07 יולי 2018, 21:42
לך תדע מה עובר על בן אדם.. אני מתאר לעצמי שנהייה יותר חכמים בעוד כמה ימים.Adam כתב:Rampel כתב:מה הקשר שהוא עושה בדיקות סמים? מספיק לקחת משהו הזייתי פעם אחת אתמול ודבר כזה יכול לקרות.Adam כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:וסמים
דווקא חושבת שלא
גם אני חושב שלא.
כנראה שיש כאן מחלה נפשית כלשהי או הסתבכות עם מאפיה אפילו אם נפעיל קצת יותר את הדמיון..
ברור שיש קשר. זה מראה על בן אדם שסמים זה לא דרך חיים אצלו, הוא לא נרקומן או משהו בסגנון.
אתה חושב אלף פעם לפני אם "לנסות" דבר חד פעמי כמו איזה סם או חומר לא ידוע כשאתה כדורסלן ברמות הגבוהות. זה יכול לגמור לך את הקריירה.
בגלל זה ההסתברות שהוא לקח סם כלשהו מאוד נמוכה, כי יש לו הרבה יותר מה להפסיד מאשר כל אדם אחר..
07 יולי 2018, 21:45
Adam כתב:Rampel כתב:מה הקשר שהוא עושה בדיקות סמים? מספיק לקחת משהו הזייתי פעם אחת אתמול ודבר כזה יכול לקרות.Adam כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:וסמים
דווקא חושבת שלא
גם אני חושב שלא.
ברור שיש קשר. זה מראה על בן אדם שסמים זה לא דרך חיים אצלו, הוא לא נרקומן או משהו בסגנון.
אתה חושב אלף פעם לפני אם "לנסות" דבר חד פעמי כמו איזה סם או חומר לא ידוע כשאתה כדורסלן ברמות הגבוהות. זה יכול לגמור לך את הקריירה.
בגלל זה ההסתברות שהוא לקח סם כלשהו מאוד נמוכה, כי יש לו הרבה יותר מה להפסיד מאשר כל אדם אחר..
07 יולי 2018, 21:45
07 יולי 2018, 21:47
לא צריך להפתיע פה אף אחדMTA2311 כתב:הכותרת בוואן מביאה עצבים.
0 רגישות, 0 טאקט. הכל זה גליצ'ים מבחינתם.
07 יולי 2018, 22:21
08 יולי 2018, 11:03
08 יולי 2018, 14:16
08 יולי 2018, 14:31
החציל האצטקי כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/Article.409.288212.html
הוא באמת היה על הכוונת של מכבי. מדהים כמה שזה עצוב.
08 יולי 2018, 14:34
החציל האצטקי כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/Article.409.288212.html
הוא באמת היה על הכוונת של מכבי. מדהים כמה שזה עצוב.
08 יולי 2018, 15:04
08 יולי 2018, 15:50
שועל כתב:Adam כתב:Rampel כתב:מה הקשר שהוא עושה בדיקות סמים? מספיק לקחת משהו הזייתי פעם אחת אתמול ודבר כזה יכול לקרות.Adam כתב:Holiday_Armadillo כתב:דווקא חושבת שלא
גם אני חושב שלא.
מה שאתה אומר לא מתחבר למציאות בשטח.
08 יולי 2018, 15:58
קורי קאר בריאיון היום טען שאמא שלו אמרה לו שהוא עבר התמוטטות עצבים והיה במצב ''ממש לא בסדר''Adam כתב:שועל כתב:Adam כתב:Rampel כתב:מה הקשר שהוא עושה בדיקות סמים? מספיק לקחת משהו הזייתי פעם אחת אתמול ודבר כזה יכול לקרות.Adam כתב:גם אני חושב שלא.
מה שאתה אומר לא מתחבר למציאות בשטח.
על סמך מה לא מתחבר? כי קבעת שהמציאות היא שהוא לקח סמים?
למה כשבן אדם מתאבד זה חייב להיות בגלל סמים?
אני חושב שזה לא היה סמים. אתה מוזמן לחשוב אחרת, לא אכפת לי.
קרוב משפחה שלו טוען שהוא חזר מרוסיה מאוד עצוב ובדיכאון, ייתכן כי באמת הוא היה במצב נפשי מעורער בלי אף גרגיר של סם בגופו.
08 יולי 2018, 16:04
08 יולי 2018, 16:19
''לא מכבד'' נראה לי קצת התייפיפותAdam כתב:תאוריה קצת הזויה:
לפי הסוכן שלו, היה לו הצעה ממכבי והוא היה אמור לחתום בה או להישאר בחימקי, ולפי קורי קאר הוא רצה לעבור למכבי לארץ הקודש.
הוא סבל מאוד ברוסיה כי לא דיברו שם אנגלית והוא היה שם לבד - ייתכן כי הרוסים לא שחררו אותו והוא פשוט נשבר מזה.
שוב, תאוריה קצת הזויה וההסתברות לזה ממש נמוכה.
בכל מקרה, נראה לי לא מכבד להמשיך לדבר על הסיפור הטרגי הזה, אז אני מפסיק לדון על כך מהצד שלי מעכשיו.
08 יולי 2018, 16:29
08 יולי 2018, 16:50
08 יולי 2018, 19:26
08 יולי 2018, 19:33
08 יולי 2018, 19:45