08 יולי 2018, 12:38
אני כבר רואה את התירוצים של מכבי איך כל התוכניות שלהם נהרסו...cannon כתב:לפי דיווחים מארה"ב, האניקאט היה עם הצעה ממכבי לעונה הבאה...
08 יולי 2018, 12:45
שמואל1 כתב:אני כבר רואה את התירוצים של מכבי איך כל התוכניות שלהם נהרסו...cannon כתב:לפי דיווחים מארה"ב, האניקאט היה עם הצעה ממכבי לעונה הבאה...
08 יולי 2018, 12:48
עזוב את המשבצת של קלויארו. לא נכון להשוות אותו לתומאס. גם אם אני זורם איתך, בעמדה 3 יש את רול, קלויארו וזוסמן - שאף אחד מהם לא שחקן הגנה מרשים (זוסמן כרגע גם לא שחקן מרשים, נקודה). קיין ב-3 זו תפירה והיא בעיקר הגנתית.toja27 כתב:moring1 כתב:toja27 כתב:Rampel כתב:אז עמדה 3 שלך מורכבת ממייקל רול ויובל זוסמן.. טוב, אפשר ללכת לים, מזל שעוד קיץ.toja27 כתב:אם קלוירו באמת מגיע על משבצת של תומאס( לא יודע אם זה אכן התכנון) ועתידו של בולדן עדיין לא ברור ויש סיכוי שישאר במכבי, אז לא נשאר הרבה חוץ מוולבקין האמת. עוד גארד אחד שנראה שעובדים על זה ו 5 אחד שעל זה עוד לא שמענו מילה.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
למה? קלוויארו, רול וקיין שניהם יכולים לשחק ב 3, וזוסמן במידה ונשאר.
קיין ורול יכולים לשחק גם ב 2 ביחד עם ריי ועוד גארד שאמור להגיע( גם אם רכז , יהיו מקרים שוולבקין והוא ישחקו ביחד ב1 ו 2)
זה מספיק בשביל לסגור את 2 העמדות.
קיין קולורבי ורול? עמדה 3 הכי חלשה באירופה אם זה יקרה.
ממתי קיין משחק בעמדה 3? הוא קלעי נוראי. רול הוא 2 קלאסי , קולורבי לא ברמה ואני מתקשה להאמין שבונים עליו לחמישייה. ראיתי כמה משחקים מלאים שלו, גרוע מאוד מאוד. הרמה של ליגת אלופות עלובה, וגם שם הוא לא היה טוב. בכנות, אני לא מבין מאיפה הפליצו אותו. באותה מידה יכלו לקחת איזה פורוורד מקבוצת אמצע טבלה בליגת ווינר. תשמע אני בהלם שבכלל כתבת את זה..חוסר הבנה בסיסי של טוב ורע.
אני מדבר על ההערכה של עוד כמה שחקנים צפויה מכבי להחתים עד תחילת העונה, בכלל לא התייחסתי לרמה שלהם.
אני אחזור, אם קלוירו מגיע על משבצת של תומאס( אם, יכול להיות שמגיע ל 4 בלבד ואז יש צורך לחפש כנראה 3 נוסף) משמע הוא הולך לשחק על עמדות 3- 4. בנוסף, רול וקיין שניהם הולכים לאייש את עמדת 3 ואת עמדה 2( להחלטת ספאחיה מי לאן) לפחות אחד מהם הולך על בטוח לשחק ב 3 כי בעמדה 2 ישחק גארד אחר- ריי או גארד נוסף שיחתום בנוסף לוולבקין על פי השמועות ( דרך אגב , קיין קלעי נוראי ולא יכול לשחק ב 3 אז מה לטענתך נשים אותו אז ב 2? לא הבנתי). עמדה 2-3 סגורות. גם עמדה 1 סגורה עם וולבקין( אם וכאשר) וגארד נוסף שמכבי מחפשים ( או ריי, שוב תלוי את מי מביאים ואיפה ספאחיה יחליט למקם את ריי). בנוסף, יצאתי מנקודת הנחה שעתידו של בולדן לא ברור, אי אפשר כרגע להחתים 4 נוסף ולכן נכון לעכשיו עמדה 4 סגורה עם בולדן, קלוירו ( לסירוגין) וכהן. מה שנשאר זה להחתים גארד נוסף ו 5 נוסף, שוב לפחות עד שעתידו של בולדן יתבהר. ובנוסף לכל זה תוסיף את דיבה וזוסמן( נשאר?).
08 יולי 2018, 16:30
08 יולי 2018, 16:43
08 יולי 2018, 17:41
Jack55 כתב:הנה משהו מעניין :
מכבי וחימקי מעוניינות באנתוני ראנדולף - https://www.eurobasket.com/VTB-United-L ... om-Maccabi
עכשיו זה מתחיל להישמע קצת יותר טוב, ראנדולף יכול להיות תוספת מושלמת לקו הקדמי שלנו
08 יולי 2018, 17:52
08 יולי 2018, 17:57
החציל האצטקי כתב:קלאסי לחימקי. יש להם את הכסף והוא ישדרג אותם משמעותית. מתאים מאוד ליד אנתוני גיל.
08 יולי 2018, 17:57
08 יולי 2018, 18:03
cifkcv כתב:רנדולף הוא לא יותר 4 מ5?
08 יולי 2018, 18:04
08 יולי 2018, 18:07
cifkcv כתב:ממש הייתי רוצה אותו במכבי בתור 4 ואת פלייס ב5. מפחיד להיכנס לצבע כזה.
חציל מה אמור להיות השכר של פלייס\טומיץ?
08 יולי 2018, 18:12
cifkcv כתב:ממש הייתי רוצה אותו במכבי בתור 4 ואת פלייס ב5. מפחיד להיכנס לצבע כזה.
08 יולי 2018, 18:14
08 יולי 2018, 18:21
החציל האצטקי כתב:cifkcv כתב:ממש הייתי רוצה אותו במכבי בתור 4 ואת פלייס ב5. מפחיד להיכנס לצבע כזה.
סביר להניח שפלייס ירוויח קצת פחות ממיליון דולר, וטומיץ׳ יעלה קצת יותר.
אני אגב לא אוהב את הציוות הזה, וגם לא מת על רנדולף כ-5. ברמה ההגנתית הוא לא מספיק אסרטיבי כדי להחזיק את הצבע, וברור שהוא חלש פיזית.
08 יולי 2018, 18:27
cifkcv כתב:אז מי ה5 שמתאים ליד רנדולף לדעתך?
08 יולי 2018, 19:04
08 יולי 2018, 19:17
moring1 כתב:וואו אתם חיים בסרט שאחרי ווילבקין מכבי תחתים את רנדולף. אתם לא מבינים שבעוד כמה שנים בגלל בעלים קמצנים נמצא את עצמנו ביורוקאפ..בהתאם לרמה של הקבוצה שבונים. לא ישמרו למכבי חסד נעורים לנצח. הקבוצה של עונה הבאה הולכת להיות עם "כוכב" אחד ונגרים סביבו, לא למדו לקח. מילא נגרים לפחות היו מביאים לוחמים, הביאו לנו קולורבי בשקל תשעים...כשאין לנו שחקנים פותחים בעמדות 4 ו-3. מילא קולורבי בשקל תשעים, יש מאמן שלא יודע לנהל משחק, ואין לו טביעת אצבע בקבוצה. איום ונורא מה שהולך.
08 יולי 2018, 19:52
החציל האצטקי כתב:cifkcv כתב:ממש הייתי רוצה אותו במכבי בתור 4 ואת פלייס ב5. מפחיד להיכנס לצבע כזה.
סביר להניח שפלייס ירוויח קצת פחות ממיליון דולר, וטומיץ׳ יעלה קצת יותר.
אני אגב לא אוהב את הציוות הזה, וגם לא מת על רנדולף כ-5. ברמה ההגנתית הוא לא מספיק אסרטיבי כדי להחזיק את הצבע, וברור שהוא חלש פיזית.
08 יולי 2018, 20:40
felix_r כתב:moring1 כתב:וואו אתם חיים בסרט שאחרי ווילבקין מכבי תחתים את רנדולף. אתם לא מבינים שבעוד כמה שנים בגלל בעלים קמצנים נמצא את עצמנו ביורוקאפ..בהתאם לרמה של הקבוצה שבונים. לא ישמרו למכבי חסד נעורים לנצח. הקבוצה של עונה הבאה הולכת להיות עם "כוכב" אחד ונגרים סביבו, לא למדו לקח. מילא נגרים לפחות היו מביאים לוחמים, הביאו לנו קולורבי בשקל תשעים...כשאין לנו שחקנים פותחים בעמדות 4 ו-3. מילא קולורבי בשקל תשעים, יש מאמן שלא יודע לנהל משחק, ואין לו טביעת אצבע בקבוצה. איום ונורא מה שהולך.
תודה לך שבכל יום אתה מטריח את עצמך ומבזבז מזמנך על מנת להסביר לנו הטיפשים את עובדות החיים. לא מבין איך היינו מסתדרים בלעדיך.