המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שועל כתב:הבעיה שלי זה הרבה פחות הנפילות המנטליות מהיכולות הבסיסיות. גם ''התקופה הטובה'' שלו הייתה יחסית אליו ולקבוצה, והייתה בתקופה שהקבוצה רצה טוב התקפית, בזמן שהוא חי משאריות בלבד בהתקפה ומפיק הגנתי שהסתיים מהר מאוד
שועל כתב:צריך גם לזכור שאם הוא נשאר זה אומר שעמדה 4 סגורה, האם הייתי רוצה שטיוס יהיה הסנטר המרכזי שלי? לא. אבל גם בלי קשר טיוס שחקן הרבה יותר טוב.
שועל כתב:אין השוואה. בולדן גם נטול אתלטיות, התנועה שלו בלי הכדור לא קיימת, ויש לטיוס אפילו מוב או שניים יותר ממנו.
בנוסף, הוא 4. עולם אחר.
החציל האצטקי כתב:שועל כתב:צריך גם לזכור שאם הוא נשאר זה אומר שעמדה 4 סגורה, האם הייתי רוצה שטיוס יהיה הסנטר המרכזי שלי? לא. אבל גם בלי קשר טיוס שחקן הרבה יותר טוב.
מה הקשר בין בולדן ל-5?
צריך 4 וצריך 5. בולדן או מחליף לבולדן כ4 פותח, וסנטר. גם 3.
שועל כתב:החציל האצטקי כתב:שועל כתב:צריך גם לזכור שאם הוא נשאר זה אומר שעמדה 4 סגורה, האם הייתי רוצה שטיוס יהיה הסנטר המרכזי שלי? לא. אבל גם בלי קשר טיוס שחקן הרבה יותר טוב.
מה הקשר בין בולדן ל-5?
איפה כתבתי שיש קשר?
ממליץ על קורס מזורז באוריינות
Holiday_Armadillo כתב:שועל כתב:אין השוואה. בולדן גם נטול אתלטיות, התנועה שלו בלי הכדור לא קיימת, ויש לטיוס אפילו מוב או שניים יותר ממנו.
בנוסף, הוא 4. עולם אחר.
אם הוא 4 ונטול אתלטיות (לא מסכימה עם השני אגב) זה אומר שלא צריך לעבוד בשביל היתרונות שלו?
חוץ מזה שטיוס בן 30 ופיתח כמה מובים בשנים האחרונות שלא היו לו בגילו של בולדן
גם לאזמה הנגר הגיע לפה בגיל 27, 5 שנים יותר ממה שבולדן עכשיו
הוא ילד והוא בטח לא התוצר המוגמר של עצמו
החציל האצטקי כתב:שועל כתב:החציל האצטקי כתב:שועל כתב:צריך גם לזכור שאם הוא נשאר זה אומר שעמדה 4 סגורה, האם הייתי רוצה שטיוס יהיה הסנטר המרכזי שלי? לא. אבל גם בלי קשר טיוס שחקן הרבה יותר טוב.
מה הקשר בין בולדן ל-5?
איפה כתבתי שיש קשר?
לא עקבתי. סורי.
יש לך המלצות למישהו שיוכל לטפל בבעיות שלי?
שועל כתב:החציל האצטקי כתב:שועל כתב:החציל האצטקי כתב:שועל כתב:צריך גם לזכור שאם הוא נשאר זה אומר שעמדה 4 סגורה, האם הייתי רוצה שטיוס יהיה הסנטר המרכזי שלי? לא. אבל גם בלי קשר טיוס שחקן הרבה יותר טוב.
מה הקשר בין בולדן ל-5?
איפה כתבתי שיש קשר?
לא עקבתי. סורי.
יש לך המלצות למישהו שיוכל לטפל בבעיות שלי?
מתנצל על המשפט המיותר
שועל כתב:Holiday_Armadillo כתב:שועל כתב:אין השוואה. בולדן גם נטול אתלטיות, התנועה שלו בלי הכדור לא קיימת, ויש לטיוס אפילו מוב או שניים יותר ממנו.
בנוסף, הוא 4. עולם אחר.
אם הוא 4 ונטול אתלטיות (לא מסכימה עם השני אגב) זה אומר שלא צריך לעבוד בשביל היתרונות שלו?
כי טיוס ולאזמה מביאים איתם יתרון אתלטי מובהק. בולדן לא. לכן זו השוואה לא במקום בעיניי.
ומעמדה 4 את מצפה לדברים אחרים לגמרי התקפית, בטח בכדורסל של היום.
יכול להיות שיפתח ויכול להיות שלו. אני לא רואה אצלו שום בסיס ולא רואה סיבה לחשוב שהוא יפתח. טיוס גם בקדנציה הראשונה עשה דברים יפים, וכומבן הביא יתרון אתלטי מטורף.
Holiday_Armadillo כתב:שועל כתב:Holiday_Armadillo כתב:שועל כתב:אין השוואה. בולדן גם נטול אתלטיות, התנועה שלו בלי הכדור לא קיימת, ויש לטיוס אפילו מוב או שניים יותר ממנו.
בנוסף, הוא 4. עולם אחר.
כי טיוס ולאזמה מביאים איתם יתרון אתלטי מובהק. בולדן לא. לכן זו השוואה לא במקום בעיניי.
יכול להיות שיפתח ויכול להיות שלו. אני לא רואה אצלו שום בסיס ולא רואה סיבה לחשוב שהוא יפתח. טיוס גם בקדנציה הראשונה עשה דברים יפים, וכומבן הביא יתרון אתלטי מטורף.
וגם טיוס הגיע הנה 5 שנים מעל בולדן
לא קל לילד בן 21 (עכשיו 22) להגיע למדינה זרה עם מועדון שמשחק ביורוליג וישר להתברג
ועדיין הוא נתן כמה חודשים טובים מאוד
חוץ מזה שמה שאין לבולדן באתלטיות (שוב, אתה החלטת שאין לו אתלטיות, זה פשוט לא נכון) הוא מפצה עליו במוטת ידיים אדירה
הוא רק צריך להיות 100% פה מבחינה מנטלית, לעבוד על המשחק שלו והעונה הבאה שלו כבר אמורה להיות הרבה יותר טובה, הנתונים שם
Rampel כתב:Holiday_Armadillo כתב:שועל כתב:Holiday_Armadillo כתב:שועל כתב:אין השוואה. בולדן גם נטול אתלטיות, התנועה שלו בלי הכדור לא קיימת, ויש לטיוס אפילו מוב או שניים יותר ממנו.
בנוסף, הוא 4. עולם אחר.
לא קל לילד בן 21 (עכשיו 22) להגיע למדינה זרה עם מועדון שמשחק ביורוליג וישר להתברג
חוץ מזה שמה שאין לבולדן באתלטיות (שוב, אתה החלטת שאין לו אתלטיות, זה פשוט לא נכון) הוא מפצה עליו במוטת ידיים אדירה
הוא רק צריך להיות 100% פה מבחינה מנטלית, לעבוד על המשחק שלו והעונה הבאה שלו כבר אמורה להיות הרבה יותר טובה, הנתונים שם
את צודקת בתיאוריה. אבל הפרקטיקה אומרת שהוא לא שם ברמה המנטלית ולהגיד שהכאפה שהוא צפוי לקבל בעוד כמה ימים מפילי תסדר לו את הראש נשמע לי עוד פחות ריאלי.
אני חושב שלקבל אותו אחרי ניפוץ האשליה יהיה יותר גרוע מאשר כשהוא התעסק בה על חשבון הקבוצה.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
לא אמרתי שלא, אני רק אומר שזה חתיכת תיק.Holiday_Armadillo כתב:Rampel כתב:Holiday_Armadillo כתב:שועל כתב:Holiday_Armadillo כתב:
את צודקת בתיאוריה. אבל הפרקטיקה אומרת שהוא לא שם ברמה המנטלית ולהגיד שהכאפה שהוא צפוי לקבל בעוד כמה ימים מפילי תסדר לו את הראש נשמע לי עוד פחות ריאלי.
אני חושב שלקבל אותו אחרי ניפוץ האשליה יהיה יותר גרוע מאשר כשהוא התעסק בה על חשבון הקבוצה.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
אם לא ייקחו אותו לאף קבוצה ב-NBA אין לך עם מה לעבוד חוץ מהתאוריה
מכבי לא תשחרר אותו אחרי שהיא שילמה עליו 400 אלף דולר בייאאוט
toja27 כתב:בולדן גם אחד שלא דורש את הכדור יותר מדי, לא אכפת לו להתעסק בכל מה שמסביב ולזרוק שלושה פה ושם, וכשבקבוצה שלך היו את ג'קסון קול כרכזים ולהוסיף לזה את תומאס, תמצא אותו לא מעורב יותר מדי במשחק ההתקפה.
arie85 כתב:toja27 כתב:בולדן גם אחד שלא דורש את הכדור יותר מדי, לא אכפת לו להתעסק בכל מה שמסביב ולזרוק שלושה פה ושם, וכשבקבוצה שלך היו את ג'קסון קול כרכזים ולהוסיף לזה את תומאס, תמצא אותו לא מעורב יותר מדי במשחק ההתקפה.
לעומת זאת הוא היה מלך הרבאונדים של מכבי ביורוליג, יותר מטיוס והוא בעונה ראשונה ברמות הגבוהות
משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, Google [Bot], שמוליק ו־17 אורחים