המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:האמת שמוזר לי שווילבקין אצלנו ולא הלך אחרי בלאט
או יותר נכון שבלאט לא לקח אותו איתו
אם אנחנו שילמנו את הבייאאוט אולי' לא יכלו לשלם אותו? מוזר..מדאיג?
הסיבות האחרות זה מה שמדאיג אותיmy man כתב:Holiday_Armadillo כתב:האמת שמוזר לי שווילבקין אצלנו ולא הלך אחרי בלאט
לכי תדעי זה יכול להיות בגלל כל כך הרבה סיבות..
Holiday_Armadillo כתב:האמת שמוזר לי שווילבקין אצלנו ולא הלך אחרי בלאט
Holiday_Armadillo כתב:הסיבות האחרות זה מה שמדאיג אותיmy man כתב:Holiday_Armadillo כתב:האמת שמוזר לי שווילבקין אצלנו ולא הלך אחרי בלאט
לכי תדעי זה יכול להיות בגלל כל כך הרבה סיבות..
my man כתב:וכן..אולי בלאט יודע משהו שאנחנו לא..
גם יכול להיות אבל אני לא חושב שזו צריכה להיות סיבה לדאגה..
yarin150 כתב:גם רוצסטי עשה עונה נהדרת ביורוליג והיה mvp של היורוליג לפני שהגיע למכבי .
ואל תגידו לי שוולבקין שומר ורוצסטי לא כי נכון רוצסטי לא שומר בכלל ,אבל וולבקין לא מסוגל לשמור על מישהו יותר מ 1.88 וגם זה ברמה בינונית .
שני שחקנים שבעונת השיא שלהם לא היה לידם אף כוכבים והקבוצה היתה שלהם .
שני שחקנים שחיים בעיקר מזריקות מהשלוש ואם אין לידם שחקנים שמרווחים להם אז הם מתקשים .
לא יודע בכלל
החציל האצטקי כתב:yarin150 כתב:גם רוצסטי עשה עונה נהדרת ביורוליג והיה mvp של היורוליג לפני שהגיע למכבי .
ואל תגידו לי שוולבקין שומר ורוצסטי לא כי נכון רוצסטי לא שומר בכלל ,אבל וולבקין לא מסוגל לשמור על מישהו יותר מ 1.88 וגם זה ברמה בינונית .
שני שחקנים שחיים בעיקר מזריקות מהשלוש ואם אין לידם שחקנים שמרווחים להם אז הם מתקשים .
לא יודע בכלל
לרוצ'סטי מעולם לא הייתה בעיה ברמה ההתקפית. גם במכבי הוא היה שחקן התקפה טוב.
אבל ווילבקין נראה כמו גרסה משופרת שלו. אתלטי יותר, שומר הרבה יותר טוב. זריז יותר, מסוגל לייצר זריקות ממגוון רחב יותר של מצבים.
התקווה היא שבמכבי באמת יביאו שחקנים שיעזרו לו. שיביאו רכז שיאזן אותו. שילמדו את הלקחים מעונת רוצ'סטי.
החציל האצטקי כתב:yarin150 כתב:גם רוצסטי עשה עונה נהדרת ביורוליג והיה mvp של היורוליג לפני שהגיע למכבי .
לא יודע בכלל
לרוצ'סטי מעולם לא הייתה בעיה ברמה ההתקפית. גם במכבי הוא היה שחקן התקפה טוב.
אבל ווילבקין נראה כמו גרסה משופרת שלו. אתלטי יותר, שומר הרבה יותר טוב. זריז יותר, מסוגל לייצר זריקות ממגוון רחב יותר של מצבים.
התקווה היא שבמכבי באמת יביאו שחקנים שיעזרו לו. שיביאו רכז שיאזן אותו. שילמדו את הלקחים מעונת רוצ'סטי.
Holiday_Armadillo כתב:רוצ'סטי מעולם לא היה ה-MVP של היורוליג
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], JarJarBinx, Shay_uzan ו־20 אורחים