פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: ג'רמי פארגו חתם במכבי ת

11 יולי 2018, 14:32

סהכ אחוזים לא רעים עד כה

11 יולי 2018, 16:14

דרך אגב המחיר הוא 750, בכל האתרים ראיתי ככה .
יותר סביר ממיליון

12 יולי 2018, 20:56

מקווה מאוד שאתבדה אבל זה לא הולך להראות טוב ברמות הגבוהות

12 יולי 2018, 21:17

jay כתב:מקווה מאוד שאתבדה אבל זה לא הולך להראות טוב ברמות הגבוהות

לא יודע, מבחינת כדורסל נטו( נעזוב את הגישה שזה סיפור אחר), עד עכשיו פארגו מיעט לאכזב. מקווה שוולבקין יוריד ממנו את הלחץ כמו שהיה בפעם האחרונה.

Re: ג'רמי פארגו חתם במכבי ת"א

12 יולי 2018, 22:06

זו שאלה של התפקיד המיועד. אם הוא ישחק 30 דקות ויצפו שהוא יסחוב את הקבוצה, אז כן.. זה לא יראה טוב.

12 יולי 2018, 22:26

ככה אני מדמיין אותו כשיש כאלה שחקנים סביבו..

12 יולי 2018, 23:49

על הנייר, עיקר העומס אמור ליפול על וולבקין, צעיר יותר, בעלייה ויש ממנו יותר ציפיות. פארגו אמור לסייע לו בקטע הזה. בפועל לא יודע מה יקרה.

12 אוקטובר 2018, 14:44

מי שייעדרו מהמשחק הם ג׳רמי פארגו, שנפצע באימון המסכם ביוון בגבו ועלול להיעדר מספר שבועות

https://www.one.co.il/Article/18-19/2,6 ... 22197.html

אוי ואבוי לנו, אם הוא יפספס את צסקא אני עוד יכול לחיות עם זה אבל נגד בונדוצ'וסט הוא חייב לשחק .
אני מקווה שזה סתם ולא באמת כזה רציני .

12 אוקטובר 2018, 14:51

אוי ואבוי מקווה שזה לא נכון

12 אוקטובר 2018, 15:04

זו דווקא יכולה להיות הזדמנות לקבע את ווילבקין כשחקן המוביל בקבוצה, וכשפארגו יחזור הוא יצטרך למצוא נישה אחרת. זאת אולי ההזדמנות היחידה לגרום לשילוב הזה לעבוד, כי על הנייר זה לא נראה מבטיח.

12 אוקטובר 2018, 15:07

הבעיה היא שחיקה של וילבקין , מה כל משחק 35 דקות ? יש משחק בשבת שלישי וחמישי

גם ריי פצוע וזו בעיה

12 אוקטובר 2018, 15:08

גל גל כתב:הבעיה היא שחיקה של וילבקין , מה כל משחק 35 דקות ? יש משחק בשבת שלישי וחמישי

גם ריי פצוע וזו בעיה

זוסמן רצה לשחק רכז, לא?

12 אוקטובר 2018, 15:11

הוא רצה, אני לא חושב שהוא יכול

הוא יכול להיות אולי מוביל כדור שני או שלישי

אבל הוא לא רכז לדעתי. שזוסמן יהיה על המגרש אז גם וילבקין

12 אוקטובר 2018, 15:17

גל גל כתב:הבעיה היא שחיקה של וילבקין , מה כל משחק 35 דקות ? יש משחק בשבת שלישי וחמישי

גם ריי פצוע וזו בעיה

שינוח בליגה

12 אוקטובר 2018, 15:21

את בונדצ'וסט מכבי עוד יכולה לנצח ללא פארגו עם משחק טוב של ווילבקין וכמו שאור אמר אולי השבוע וחצי הזה ימשיך להכניס את ווילבקין לעניינים ויגרום גם לספאחיה להבין שהוא זה שצריך לקבל את התפקיד המרכזי ולהוביל .

אבל עוד שבועיים יש לנו משחק מול אולימפיאקוס בחוץ ואחריו ברצלונה בחוץ, לשניהם אנחנו חייבים שפארגו יהיה כשיר כי בכל מקרה כמו שאמרתי לצסקא היינו מפסידים גם עם פארגו ואת בונדוצ'וסט אנחנו מסוגלים לנצח גם ללא פארגו, ככה שאם אני מסתכל על זה שוב לשבוע הקרוב הוא לא מאוד קריטי לעומת השבוע שאחריי שלשם הוא יהיה סופר קריטי .

12 אוקטובר 2018, 15:24

גם ריי פצוע וזו בעיה

ריי לדעתי יחזור כבר למשחק של צסקא ואם לא אז לבונדצ'וסט כמעט בוודאות .
כבר אמרתי שאילת בשבת היא סוג של יריבה בהזמנה כי היא לא תהווה עלינו איום רציני וכבר בסוף המחצית הראשונה אפשר סוג של לסגור סיפור עם יתרון דו ספרתי ובמחצית השנייה לשחק כמעט כולה עם הישראלים ולתת לסקוטי והכוכבים לנוח .

בנוגע לזוסמן, אני חושב שלאור המצב שגם ריי וגם פארגו יהיו חסרים בשבת הוא צריך להוביל לא מעט התקפות במשחק נגד אילת, וזאת תהייה אחלה הכנה בשבילו לקראת צסקא בבית ששם אם פארגו בסופו של דבר באמת לא ישחק מכבי יצטרכו כמה דקות שלו כמוביל כדור .

12 אוקטובר 2018, 15:48

ווילבקין לא צריך לשחק בליגה בכלל בסיטואציה הנוכחית..
מצידי שטיוס ירכז מול אילת..

12 אוקטובר 2018, 16:18

Jack55 כתב:
מי שייעדרו מהמשחק הם ג׳רמי פארגו, שנפצע באימון המסכם ביוון בגבו ועלול להיעדר מספר שבועות

https://www.one.co.il/Article/18-19/2,6 ... 22197.html

אוי ואבוי לנו, אם הוא יפספס את צסקא אני עוד יכול לחיות עם זה אבל נגד בונדוצ'וסט הוא חייב לשחק .
אני מקווה שזה סתם ולא באמת כזה רציני .

בלי פארגו אפשר לסיים את העונה כבר עכשיו.

12 אוקטובר 2018, 16:33

MTA2311 כתב:זו דווקא יכולה להיות הזדמנות לקבע את ווילבקין כשחקן המוביל בקבוצה, וכשפארגו יחזור הוא יצטרך למצוא נישה אחרת. זאת אולי ההזדמנות היחידה לגרום לשילוב הזה לעבוד, כי על הנייר זה לא נראה מבטיח.

גם אני רואה את הדברים בכיוונים האלו.

12 אוקטובר 2018, 17:04

החציל האצטקי כתב:

גם ריי פצוע וזו בעיה

זוסמן רצה לשחק רכז, לא?
אין ספק שאם יש משחקים שבהם אפשר לתת לזוס לנסות להוביל כדור זה בליגה, אבל אנחנו נראה את ג'ונדי מרכז הרבה לפני שנראה את זוסמן. לדעתי זה אחלה שהוא רוצה לרכז, כולנו רוצים הרבה דברים ובדיוק כמו כולם, זוסמן צריך להתרכז במה שהוא טוב בו כדי להפיק מעצמו את המיטב ולא במה שהוא רוצה.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk
פרסם תגובה