המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
ספאנוליס כתב:הייתי שמח לראות פה את נאנלי בעמדה 3 לעונה הבאה. יהפוך את מכבי לקבוצת שלשות קטלנית ויישתלב יפה ליד סקוטי ופארגו בתור אופצייה התקפית מעמדות הכנף. מקווה שלא יילך לנ.ב.א.
תומאס רובינסון נראה כרגע כמו אחת האופציות היותר טובות שלנו לעמדה 5. אפשר להביא אותו במחיר זול יחסית.
במידה ובולדן נשאר הייתי שמח אם יביאו את שניהם ויסגרו את הסגל
MTA2311 כתב:מקאדו 3 כתב:אני לא מת על רנדולף וגם לא על רובינסון שחקנים של 2.10 בלי משחק פנים מוציאים אותי מדעתי , מעדיף שחקן 5 קלאסי יותר עם משחק פנים טוב , גם רובינסון וגם רנדולף הם 4 נטו ממה שאאיתי .
אני מבין מה אתה אומר, גם אני הייתי פריק של חיות צבע עד לא מזמן והיה לי קשה מאוד להשתחרר מהתפיסה הזאת. אי אפשר להתעלם אבל מזה שהענף מתפתח בכיוונים אחרים לגמרי.
refael כתב:ראנדולף הוא לא סנטר!! כמו שקיין ורול הם לא 3.
הם שחקנים בעמדות 4 ו2 שיכולים לתפקד לפרק זמן קצר בעמדות האלה.
cifkcv כתב:נאנלי הוא אופצייה מעניינת, גם סייז וגם קליעה, הבעיה שהוא קצת לוקה בריבאונד.
מקאדו 3 כתב:ועוד משהו , תמיד שמכבי הצליחה היה לה סנטר קלאסי ודומיננטי אם זה האפמן סופו וויציץ ואפשר ללכת עד ארל וויליאמס וקווין מגי
תמיד שמכבי היתה עם חצאי סנטרים כאלה היא לא ממש הצליחה ובד'כ היתה גרועה .
גל גל כתב:מקאדו 3 כתב:ועוד משהו , תמיד שמכבי הצליחה היה לה סנטר קלאסי ודומיננטי אם זה האפמן סופו וויציץ ואפשר ללכת עד ארל וויליאמס וקווין מגי
תכלס זה לא אומר כלום
יש אלף שיטות אימון ומשחק שכל אחת שונה מהשניה
אם זה מתחבר אז זה מתחבר
מקאדו 3 כתב:גל גל כתב:מקאדו 3 כתב:ועוד משהו , תמיד שמכבי הצליחה היה לה סנטר קלאסי ודומיננטי אם זה האפמן סופו וויציץ ואפשר ללכת עד ארל וויליאמס וקווין מגי
תכלס זה לא אומר כלום
אם זה מתחבר אז זה מתחבר
זה אף פעם לא התחבר למכבי בלי סנטר רציני אף פעם וזה לא נראה לי במקרה , אני גם לא זוכר באירופה הרבה קבוצות שהלכו עד הסוף בלי סנטר רציני .
מה שמדהים זה שאפילו בהיילייטס שלו לא מצאתי מהלך פוסט אחד אמיתי , הכל הטבעות במתפרצות או כדורים שקיבל מאסיסטים מתחת לסל .
מקאדו 3 כתב:גל גל כתב:מקאדו 3 כתב:ועוד משהו , תמיד שמכבי הצליחה היה לה סנטר קלאסי ודומיננטי אם זה האפמן סופו וויציץ ואפשר ללכת עד ארל וויליאמס וקווין מגי
תכלס זה לא אומר כלום
אם זה מתחבר אז זה מתחבר
זה אף פעם לא התחבר למכבי בלי סנטר רציני אף פעם וזה לא נראה לי במקרה , אני גם לא זוכר באירופה הרבה קבוצות שהלכו עד הסוף בלי סנטר רציני .
מה שמדהים זה שאפילו בהיילייטס שלו לא מצאתי מהלך פוסט אחד אמיתי , הכל הטבעות במתפרצות או כדורים שקיבל מאסיסטים מתחת לסל .
גל גל כתב:מקאדו 3 כתב:גל גל כתב:מקאדו 3 כתב:ועוד משהו , תמיד שמכבי הצליחה היה לה סנטר קלאסי ודומיננטי אם זה האפמן סופו וויציץ ואפשר ללכת עד ארל וויליאמס וקווין מגי
תכלס זה לא אומר כלום
אם זה מתחבר אז זה מתחבר
פנר ? וסלי ואודו לא שחקני פוסט אפ
אולימפיאקוס ? עם בירץ
קובאן ? עם ראנדולף וסינגלטון
זה מה שאני מצליח לחשוב כרגע
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], עידן ו־11 אורחים