toja27 כתב:ankram כתב:felix_r כתב:זה לא חייב להיות במקום. אפשר שניהם
ההתרכזות בעמדה 3 לדעתי מיותרת , הבעייה של מכבי היא בקו הגבוהים , ואם אנחנו ריאלים , רוב שאר התקציב יילך לשם , לא יישאר כסף לריברס.
ככה גם היה בעונת פארמר וטיילר , רוב הכסף הלך על פארמר , טיילר,סמית' , ובגבוהים הבאנו כמה בדיחות לא מצליחות שאף אחד מהם לדעתי לא הצליח אפילו להשאיר חותם חיוור לאחר מכבי , ועם כל זה פתאום גילינו שאין 2......
חייבים להתרכז בגבוהים , ולדעתי לא לעבור את כמות הזרים המקסימלית , קרי 8.
אני מסכים איתך שהגבוה הנוסף ב 5 ( במידה ובולדן נשאר , זה מה שנשאר להחתים בעמדה הזו) הוא כנראה התוספת הקריטית, אבל אני מסתכל על זה עכשיו קצת מכיוון אחר: בעצם לא מעט מהזמן את עמדה 3 יאאשו כנראה רול וקיין. למה אני חושב ככה? כי פארגו וולבקין כנראה הולכים לשחק לא מעט ביחד בעמדות 1-2, כנראה יהיה אותו סידור כמו גקסון- קול. ועוד התוספת של ריי וקצת דיבה משאיר פחות זמן לרול וקיין בעמדות הגארדים ( חוץ מהתאמות מיוחדות למשחקים ספיציפיים) . לכן עמדה 3 באיזשהו מקום כבר די תפוסה. ההחתמה בעמדה 5 כנראה תהיה קריטית יותר.
מסכים לגמרי שאת עיקר המאמצים והכסף כנראה ישקיעו בעמדת הסנטר (מקווה שמיקי או ווד ולא מורלנד). קיין ורול הולכים כנראה לשחק בעמדה 3 דקות רבות (למרות שלרול יהיה בעיה גדולה עם שמירה על שחקנים בעמדה 3 ביורוליג). לדעתי הסגל צריך להשאר עם 7 זרים. 8 זרים זה יותר מדי ותמיד יהיו שניים שלא משחקים בליגה,
דבר שאני לא חושב שהוא נכון מבחינת חיבור שצריך לבנות לפחות בחודשים הראשונים של העונה. לגבי לתת מנוחה, אני מצטער אבל כל שחקן היום בכדורסל מקצועני יכול וצריך להיות מסוגל לשחק שני משחקים בשבוע אין תירוצים פה. אם וכאשר יהיו פציעות, השחקנים הישראלים (קולשוב?, דיבה, כהן, לוי?, זוסמן?) יצטרכו לתת את התפוקה בליגה.
במקרה שריי יושאל מה שאני מקווה (למרות שאני חושב שהוא פוטנציאל מצוין), צריך להביא עוד זר לעמדות 3-4, ולא 2-3 (ריברס שציינתם) וכמובן סנטר בלי קשר.