המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Jack55 כתב:אחדשיודע כתב:החציל האצטקי כתב:במיאמי שיחק קצת ב-3 ליד ג'יימס ג'ונסון, לא?
הוא משחק לא מעט גם בעמדה 3, אבל את רוב הדקות שלו ב-NBA העביר כסטרץ' פור. ספציפית בסוף העונה במיאמי (15 משחקים) הוא אכן שיחק בעיקר כסמול פורוורד.
מה עבר למכבי בראש שהם הביאו את קולורבי ולא אותו למשל, התנהלות כל כך מטומטמת .
אחדשיודע כתב:Jack55 כתב:אחדשיודע כתב:החציל האצטקי כתב:במיאמי שיחק קצת ב-3 ליד ג'יימס ג'ונסון, לא?
הוא משחק לא מעט גם בעמדה 3, אבל את רוב הדקות שלו ב-NBA העביר כסטרץ' פור. ספציפית בסוף העונה במיאמי (15 משחקים) הוא אכן שיחק בעיקר כסמול פורוורד.
מה עבר למכבי בראש שהם הביאו את קולורבי ולא אותו למשל, התנהלות כל כך מטומטמת .
קודם כל, אתה לא יודע עדיין אם הוא יגיע לאירופה. וגם אם כן, המחיר שלו כנראה יהיה גבוה משל קלויארו.
אבל זה לא העניין. העניין הוא שלהתחיל עם שחקנים משלימים מגביל אותך בתהליך הבנייה ויכול ליצור בעיות מבניות בסגל. בסוף יוצא שמביאים את השחקנים המובילים בהתאם חלקים המשלימים, ולא הפוך. שזה אבסורד.
החציל האצטקי כתב:Jack55 כתב:משחק העונה נגד שיקאגו :
21 דקות של קטעים שלו.
בגדול? נגר מקסימום.
Holiday_Armadillo כתב:מכבי תל אביב ונמרוד לוי, שיצא אשתקד בהשאלה לעונת התחשלות במכבי אשדוד/באר טוביה, הגיעו להבנות סופיות על הסכם לשנתיים עד 2020 והפורוורד המוכשר ישוב לקבוצת האם שלו תחת נבן ספאחיה, כך נודע לראשונה ל-ONE. הודעה רשמית צפויה לצאת בקרוב
moring1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מכבי תל אביב ונמרוד לוי, שיצא אשתקד בהשאלה לעונת התחשלות במכבי אשדוד/באר טוביה, הגיעו להבנות סופיות על הסכם לשנתיים עד 2020 והפורוורד המוכשר ישוב לקבוצת האם שלו תחת נבן ספאחיה, כך נודע לראשונה ל-ONE. הודעה רשמית צפויה לצאת בקרוב
פחות מ30 אחוז מהשלוש?...לא מתאים.
שמוליק כתב:moring1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מכבי תל אביב ונמרוד לוי, שיצא אשתקד בהשאלה לעונת התחשלות במכבי אשדוד/באר טוביה, הגיעו להבנות סופיות על הסכם לשנתיים עד 2020 והפורוורד המוכשר ישוב לקבוצת האם שלו תחת נבן ספאחיה, כך נודע לראשונה ל-ONE. הודעה רשמית צפויה לצאת בקרוב
אז גייק כהן קלויארו ונמרוד לוי מאיישים את עמדה 4? אחד החלשים בליגת ווינר.
כהן ו קלויארו רכים כמו YOLO, נמרוד לוי כבר לא ילד ואם בקדנציה הקודמת היה נער פוסטר, העונה באשדוד לא תהפוך אותו מייסאו באסטון
TAYO כתב:אני חושב שבהתחשב בכיוון ההחתמות עד עכשיו, אפשר להניח שיהיו למכבי סגלים נפרדים כמעט לגמרי לליגה וליורוליג.
Sent from my iPhone using Tapatalk
arie85 כתב:שמוליק כתב:moring1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מכבי תל אביב ונמרוד לוי, שיצא אשתקד בהשאלה לעונת התחשלות במכבי אשדוד/באר טוביה, הגיעו להבנות סופיות על הסכם לשנתיים עד 2020 והפורוורד המוכשר ישוב לקבוצת האם שלו תחת נבן ספאחיה, כך נודע לראשונה ל-ONE. הודעה רשמית צפויה לצאת בקרוב
אז גייק כהן קלויארו ונמרוד לוי מאיישים את עמדה 4? אחד החלשים בליגת ווינר.
כהן ו קלויארו רכים כמו YOLO, נמרוד לוי כבר לא ילד ואם בקדנציה הקודמת היה נער פוסטר, העונה באשדוד לא תהפוך אותו מייסאו באסטון
הוא מגיע במקום משעור, זה די ברור שמכבי מחכה לראות אם בולדן יחזור ואם לא, הם יחתימו זר נוסף בעמדה הזאת, הלא אם מכבי יחזירו את אלכסנדר (אני בהחלט רואה סרט כזה)
arie85 כתב:TAYO כתב:אני חושב שבהתחשב בכיוון ההחתמות עד עכשיו, אפשר להניח שיהיו למכבי סגלים נפרדים כמעט לגמרי לליגה וליורוליג.
Sent from my iPhone using Tapatalk
שש זרים מתוך שמונה הזרים שישחקו באירופה, ישחקו גם בליגה וחלק מישראלים ישחקו רק בליגה
מכבי תעמיד העונה סגל של 14 שחקנים כי אין בררה בגלל החוק הרוסי.
זה ממש לא אומר שיהיו סגלים נפרדים עם מאמנים נפרדים ומחנות אימונים נפרדות
הם מצטטים את אותו דיווח שפורסם פה אתמולשמואל1 כתב:Ynet : לוק באביט מועמד
lirca89 כתב:לאור הקו האחורי שנבנה והעובדה שהמשאבים הכספיים שנותרו אינם גדולים, חייבים להמר באחת העמדות. לכן הייתי דווקא מהמר בעמדה 4 על קלויארו ודני אבדיה (אל תסקלו באבנים עדיין).
הרבה יותר קל לשלב שחקן צעיר בתוך מערכת עם שחקנים מנוסים וטובים מאשר בקבוצה חדשה לגמרי מהניילונים כמו בשנה החולפת. כל זה בעיקר בגלל שמדובר בפרוספקט כל כך גדול כמו שמדברים עליו.
מאותה סיבה בדיוק אני חושב שגם כדאי להשאיר את זוסמן וככה לבנות היררכיה שלא תשתנה בהרבה בין היורוליג לליגה הישראלית (בטח לא כמו בעונה האחרונה).
אז הסגל ייראה ככה:
PG: פארגו, ווילבקין
SG: ג'ון די, ריי, קיין
SF: רול, זוסמן
PF: קלויארו, אבדיה, כהן, לוי
C: טיוס, סנטר זר
SirCharles כתב:lirca89 כתב:לאור הקו האחורי שנבנה והעובדה שהמשאבים הכספיים שנותרו אינם גדולים, חייבים להמר באחת העמדות. לכן הייתי דווקא מהמר בעמדה 4 על קלויארו ודני אבדיה (אל תסקלו באבנים עדיין).
הרבה יותר קל לשלב שחקן צעיר בתוך מערכת עם שחקנים מנוסים וטובים מאשר בקבוצה חדשה לגמרי מהניילונים כמו בשנה החולפת. כל זה בעיקר בגלל שמדובר בפרוספקט כל כך גדול כמו שמדברים עליו.
מאותה סיבה בדיוק אני חושב שגם כדאי להשאיר את זוסמן וככה לבנות היררכיה שלא תשתנה בהרבה בין היורוליג לליגה הישראלית (בטח לא כמו בעונה האחרונה).
אז הסגל ייראה ככה:
PG: פארגו, ווילבקין
SG: ג'ון די, ריי, קיין
SF: רול, זוסמן
PF: קלויארו, אבדיה, כהן, לוי
C: טיוס, סנטר זר
אז אתה רוצה ששתי עמדות הפורוורד יהיו מורכבות מ6 שחקנים לבנים ולא אתלטים שרק אחד מהם (זוסמן) הוא פוטנציאל למגן טוב? לשחק עם קו פורוורדים כזה ביורוליג זה המקבילה הכדורסלנית לגאנג באנג.
משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, Google [Bot] ו־9 אורחים