ת'רד המלפפונים V3 - סוף סוף משהו

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפפונים V3 - סוף סוף משהו

הודעהעל ידי שועל » 13 יולי 2018, 02:30

לא מתאים למה שנבנה. לא שומר, לא לוקח ריבאונד.
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי אחדשיודע » 13 יולי 2018, 02:34

Jack55 כתב:
אחדשיודע כתב:
החציל האצטקי כתב:במיאמי שיחק קצת ב-3 ליד ג'יימס ג'ונסון, לא?

הוא משחק לא מעט גם בעמדה 3, אבל את רוב הדקות שלו ב-NBA העביר כסטרץ' פור. ספציפית בסוף העונה במיאמי (15 משחקים) הוא אכן שיחק בעיקר כסמול פורוורד.

מה עבר למכבי בראש שהם הביאו את קולורבי ולא אותו למשל, התנהלות כל כך מטומטמת .

קודם כל, אתה לא יודע עדיין אם הוא יגיע לאירופה. וגם אם כן, המחיר שלו כנראה יהיה גבוה משל קלויארו.
אבל זה לא העניין. העניין הוא שלהתחיל עם שחקנים משלימים מגביל אותך בתהליך הבנייה ויכול ליצור בעיות מבניות בסגל. בסוף יוצא שמביאים את השחקנים המובילים בהתאם לחלקים המשלימים, ולא הפוך. שזה אבסורד.
אחדשיודע

הודעהעל ידי Jack55 » 13 יולי 2018, 02:36

אחדשיודע כתב:
Jack55 כתב:
אחדשיודע כתב:
החציל האצטקי כתב:במיאמי שיחק קצת ב-3 ליד ג'יימס ג'ונסון, לא?

הוא משחק לא מעט גם בעמדה 3, אבל את רוב הדקות שלו ב-NBA העביר כסטרץ' פור. ספציפית בסוף העונה במיאמי (15 משחקים) הוא אכן שיחק בעיקר כסמול פורוורד.

מה עבר למכבי בראש שהם הביאו את קולורבי ולא אותו למשל, התנהלות כל כך מטומטמת .

קודם כל, אתה לא יודע עדיין אם הוא יגיע לאירופה. וגם אם כן, המחיר שלו כנראה יהיה גבוה משל קלויארו.
אבל זה לא העניין. העניין הוא שלהתחיל עם שחקנים משלימים מגביל אותך בתהליך הבנייה ויכול ליצור בעיות מבניות בסגל. בסוף יוצא שמביאים את השחקנים המובילים בהתאם חלקים המשלימים, ולא הפוך. שזה אבסורד.

אני לגמרי איתך, קודם כל חייב להתחיל עם השחקנים המובילים של הקבוצה ולפי זה לראות איזה שחקנים צריכים שישלימו אותם, כל עונה מכבי חוזרת על אותה טעות ומתחילה עם המשלימים, זה נורא .
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי SirCharles » 13 יולי 2018, 03:23

החציל האצטקי כתב:
Jack55 כתב:משחק העונה נגד שיקאגו :

21 דקות של קטעים שלו.
בגדול? נגר מקסימום.

רק נציין שאת משחק השיא הזה הוא נתן במשחק האחרון של העונה מול הסקראבס של שיקגו
SirCharles

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 13 יולי 2018, 07:18

מכבי תל אביב ונמרוד לוי, שיצא אשתקד בהשאלה לעונת התחשלות במכבי אשדוד/באר טוביה, הגיעו להבנות סופיות על הסכם לשנתיים עד 2020 והפורוורד המוכשר ישוב לקבוצת האם שלו תחת נבן ספאחיה, כך נודע לראשונה ל-ONE. הודעה רשמית צפויה לצאת בקרוב
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי moring1 » 13 יולי 2018, 07:27

Holiday_Armadillo כתב:מכבי תל אביב ונמרוד לוי, שיצא אשתקד בהשאלה לעונת התחשלות במכבי אשדוד/באר טוביה, הגיעו להבנות סופיות על הסכם לשנתיים עד 2020 והפורוורד המוכשר ישוב לקבוצת האם שלו תחת נבן ספאחיה, כך נודע לראשונה ל-ONE. הודעה רשמית צפויה לצאת בקרוב

פחות מ30 אחוז מהשלוש?...לא מתאים.
moring1

הודעהעל ידי שמוליק » 13 יולי 2018, 08:46

moring1 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:מכבי תל אביב ונמרוד לוי, שיצא אשתקד בהשאלה לעונת התחשלות במכבי אשדוד/באר טוביה, הגיעו להבנות סופיות על הסכם לשנתיים עד 2020 והפורוורד המוכשר ישוב לקבוצת האם שלו תחת נבן ספאחיה, כך נודע לראשונה ל-ONE. הודעה רשמית צפויה לצאת בקרוב

אז גייק כהן קלויארו ונמרוד לוי מאיישים את עמדה 4? אחד החלשים בליגת ווינר.
כהן ו קלויארו רכים כמו YOLO, נמרוד לוי כבר לא ילד ואם בקדנציה הקודמת היה נער פוסטר, העונה באשדוד לא תהפוך אותו מייסאו באסטון
פדרמן ורקנאטי קוברים את מכבי.
שיעופו כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שמוליק

הודעהעל ידי שמוליק » 13 יולי 2018, 09:07

לפי ספורטנדו לוק באביט חוזר להיות מלפפון (הלואי ויוחתם)
המשמעות היא: אם מחפשים פאוורד וכבר יש לנו את כהן ולוי.... קלויארו הוא הטאלנט לעמדה 3?
פדרמן ורקנאטי קוברים את מכבי.
שיעופו כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שמוליק

הודעהעל ידי Adam » 13 יולי 2018, 09:10

משום מה זכרתי שהאחוזים שלו משלוש טובים יותר... מפתיע בהתחשב לזה שהוא זורק המון משם. גרינברג נתן הרבה חופש לנמרוד לוי העונה, משהו שהוא לא הולך לקבל במכבי ועל כן יהיה חייב לשפר את האחוזים לשלוש אצלו, כי אני בטוח שבונים עליו כסטרץ'-פור.
אגב אני חושב ששנה הבאה ג'ייק כהן יוכל לתפקד כשחקן יורוליג לגיטימי (לא כוכב, אך בהחלט רול-פלייר). בכל עונה הוא מתקדם, ועובד על הגוף שלו (כבר ממש לא רך כמו פעם, עם כי עדיין לא מספיק אגרסיבי) ומשקיע. אני מאוד אוהב את מה שנהיה ממנו.
תמונה
מכבי תל אביב 23/24:
PG: בראון, בלאט
SG: בולדווין, דיברתולומאו, קליבלנד
SF: קולסון, מנקו, פניני
PF: ווב, סורקין, כהן
C: ניבו, ריברו
Adam

הודעהעל ידי TAYO » 13 יולי 2018, 09:15

אני חושב שבהתחשב בכיוון ההחתמות עד עכשיו, אפשר להניח שיהיו למכבי סגלים נפרדים כמעט לגמרי לליגה וליורוליג.

Sent from my iPhone using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
TAYO

הודעהעל ידי arie85 » 13 יולי 2018, 09:16

שמוליק כתב:
moring1 כתב:

כהן ו קלויארו רכים כמו YOLO, נמרוד לוי כבר לא ילד ואם בקדנציה הקודמת היה נער פוסטר, העונה באשדוד לא תהפוך אותו מייסאו באסטון

הוא מגיע במקום משעור, זה די ברור שמכבי מחכה לראות אם בולדן יחזור ואם לא, הם יחתימו זר נוסף בעמדה הזאת, הלא אם מכבי יחזירו את אלכסנדר (אני בהחלט רואה סרט כזה)
arie85

הודעהעל ידי arie85 » 13 יולי 2018, 09:24

TAYO כתב:אני חושב שבהתחשב בכיוון ההחתמות עד עכשיו, אפשר להניח שיהיו למכבי סגלים נפרדים כמעט לגמרי לליגה וליורוליג.

שש זרים מתוך שמונה הזרים שישחקו באירופה, ישחקו גם בליגה וחלק מישראלים ישחקו רק בליגה
מכבי תעמיד העונה סגל של 14 שחקנים כי אין בררה בגלל החוק הרוסי.
זה ממש לא אומר שיהיו סגלים נפרדים עם מאמנים נפרדים ומחנות אימונים נפרדות
arie85

הודעהעל ידי TAYO » 13 יולי 2018, 09:37

arie85 כתב:
שמוליק כתב:
moring1 כתב:

הוא מגיע במקום משעור, זה די ברור שמכבי מחכה לראות אם בולדן יחזור ואם לא, הם יחתימו זר נוסף בעמדה הזאת, הלא אם מכבי יחזירו את אלכסנדר (אני בהחלט רואה סרט כזה)

ג׳ו ״הכסף שלכם אצלי״ אלכסנדר? לא יחזור גם בתור נער מגבות.

סמל אישי של המשתמש
TAYO

ת'רד המלפפונים V3 - סוף סוף משהו

הודעהעל ידי TAYO » 13 יולי 2018, 09:39

arie85 כתב:
TAYO כתב:אני חושב שבהתחשב בכיוון ההחתמות עד עכשיו, אפשר להניח שיהיו למכבי סגלים נפרדים כמעט לגמרי לליגה וליורוליג.

שש זרים מתוך שמונה הזרים שישחקו באירופה, ישחקו גם בליגה וחלק מישראלים ישחקו רק בליגה
מכבי תעמיד העונה סגל של 14 שחקנים כי אין בררה בגלל החוק הרוסי.
זה ממש לא אומר שיהיו סגלים נפרדים עם מאמנים נפרדים ומחנות אימונים נפרדות

מה שכתבת זה בדיוק מה שהתכוונתי. שני סגלים כמעט נפרדים. לא טענתי שיהיו מאמנים שונים/אימונים נפרדים.
לדעתי יהיו 9 זרים אגב.

סמל אישי של המשתמש
TAYO

הודעהעל ידי Adam » 13 יולי 2018, 09:50

מאמין שיהיו 8 זרים, 6 ישראלים (5 ו-1 צעיר כמו אבדיה או מהנוער).
לא יודע כמה זרים מכבי יכולה לרשום בסה"כ לעונה בליגה, אך אם זה 9 - הם יעדיפו כרגיל לשמור את המשבצת הזאת להמשך העונה (פציעות או אי פגיעה עם הזרים הנוכחים). במידה זה 8 - קנדריק ריי כנראה לא יירשם לליגה.
תמונה
מכבי תל אביב 23/24:
PG: בראון, בלאט
SG: בולדווין, דיברתולומאו, קליבלנד
SF: קולסון, מנקו, פניני
PF: ווב, סורקין, כהן
C: ניבו, ריברו
Adam

הודעהעל ידי שמואל1 » 13 יולי 2018, 10:35

Ynet : לוק באביט מועמד
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 13 יולי 2018, 10:42

שמואל1 כתב:Ynet : לוק באביט מועמד
הם מצטטים את אותו דיווח שפורסם פה אתמול
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי lirca89 » 13 יולי 2018, 11:36

לאור הקו האחורי שנבנה והעובדה שהמשאבים הכספיים שנותרו אינם גדולים, חייבים להמר באחת העמדות. לכן הייתי דווקא מהמר בעמדה 4 על קלויארו ודני אבדיה (אל תסקלו באבנים עדיין).
הרבה יותר קל לשלב שחקן צעיר בתוך מערכת עם שחקנים מנוסים וטובים מאשר בקבוצה חדשה לגמרי מהניילונים כמו בשנה החולפת. כל זה בעיקר בגלל שמדובר בפרוספקט כל כך גדול כמו שמדברים עליו.
מאותה סיבה בדיוק אני חושב שגם כדאי להשאיר את זוסמן וככה לבנות היררכיה שלא תשתנה בהרבה בין היורוליג לליגה הישראלית (בטח לא כמו בעונה האחרונה).

אז הסגל ייראה ככה:
PG: פארגו, ווילבקין
SG: ג'ון די, ריי, קיין
SF: רול, זוסמן
PF: קלויארו, אבדיה, כהן, לוי
C: טיוס, סנטר זר
lirca89

הודעהעל ידי SirCharles » 13 יולי 2018, 11:48

lirca89 כתב:לאור הקו האחורי שנבנה והעובדה שהמשאבים הכספיים שנותרו אינם גדולים, חייבים להמר באחת העמדות. לכן הייתי דווקא מהמר בעמדה 4 על קלויארו ודני אבדיה (אל תסקלו באבנים עדיין).
הרבה יותר קל לשלב שחקן צעיר בתוך מערכת עם שחקנים מנוסים וטובים מאשר בקבוצה חדשה לגמרי מהניילונים כמו בשנה החולפת. כל זה בעיקר בגלל שמדובר בפרוספקט כל כך גדול כמו שמדברים עליו.
מאותה סיבה בדיוק אני חושב שגם כדאי להשאיר את זוסמן וככה לבנות היררכיה שלא תשתנה בהרבה בין היורוליג לליגה הישראלית (בטח לא כמו בעונה האחרונה).

אז הסגל ייראה ככה:

אז אתה רוצה ששתי עמדות הפורוורד יהיו מורכבות מ6 שחקנים לבנים ולא אתלטים שרק אחד מהם (זוסמן) הוא פוטנציאל למגן טוב? לשחק עם קו פורוורדים כזה ביורוליג זה המקבילה הכדורסלנית לגאנג באנג.
SirCharles

הודעהעל ידי TAYO » 13 יולי 2018, 11:51

SirCharles כתב:
lirca89 כתב:לאור הקו האחורי שנבנה והעובדה שהמשאבים הכספיים שנותרו אינם גדולים, חייבים להמר באחת העמדות. לכן הייתי דווקא מהמר בעמדה 4 על קלויארו ודני אבדיה (אל תסקלו באבנים עדיין).

אז הסגל ייראה ככה:

אז אתה רוצה ששתי עמדות הפורוורד יהיו מורכבות מ6 שחקנים לבנים ולא אתלטים שרק אחד מהם (זוסמן) הוא פוטנציאל למגן טוב? לשחק עם קו פורוורדים כזה ביורוליג זה המקבילה הכדורסלנית לגאנג באנג.

גאנג באנג? פוגרום.

סמל אישי של המשתמש
TAYO

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, Google [Bot] ו־9 אורחים