10 יולי 2018, 23:04
MTA2311 כתב:toja27 כתב:החציל האצטקי כתב:גל גל כתב:תאמת אני קצת מפחד מההייפ סביב סקוטי ווילבקין
בהרכבים מסויים עם רול וקיין אני לא רואה מי יחדור לסל
הוא לא חודר הרבה לסל ושהא חודר יש בעיה מסויימת הוא בעיקר מעיף שלשות באחוזים מדהימים , אבל אני מפחד שפה זה יגמר
בגלל זה אתה צריך עוד שחקן התקפה טוב מעמדה 3. ועוד שחקני פנים. ועוד רכז שחודר כמו פארגו. ועוד גארד שיכול לחדור ולקבל בלוקים על המוח כמו ריי, אבל הוא ימשיך לעשות את זה כי אין לו אלוהים.
הכל בסדר. בונים יפה בינתיים.
אין מצב שאתה שם את וולבקין, פארגו, ריי והמילטון בקבוצה אחת. יש כדור אחד במשחק וחצי מהזמן הוא נמצא אצל הקבוצה האחרת. צריכים איזון בכל דבר.
יש איזון סביר כי מצד שני יש לך את רול, קיין, קלויארו, בולדן וטיוס שלא בדיוק צריכים את הכדור ביד.
זה שאלה של הרכבים, רוטציות ויכולות ניהול של המאמן.
אם רוצים איכות צריך לדעת גם לנהל אגו, אין מה לעשות.
10 יולי 2018, 23:07
13 יולי 2018, 02:26
13 יולי 2018, 02:32
13 יולי 2018, 02:40
13 יולי 2018, 02:41
Holiday_Armadillo כתב:לפחות לפי הדיווחים, מכבי לא רוצה את גולדן
הם מקווים כמעט כמוהו שהוא ייקבל חוזה ב-nba
13 יולי 2018, 02:42
13 יולי 2018, 02:48
שועל כתב:במידה והוא לא יקבל, מה האופציות של מכבי? יש לה מחויבות חוזית כלשהי מול פילי?
13 יולי 2018, 02:50
היכולות שלו זה משהו אחד, הצד המנטלי זה משהו אחרהחציל האצטקי כתב:Holiday_Armadillo כתב:לפחות לפי הדיווחים, מכבי לא רוצה את גולדן
שיקוו.
הוא נשאר, והם יישארו עם החוזה ל3 עונות שנתנו לו.
הוא גם לא כזה גרוע. לא צריך להגזים...
13 יולי 2018, 02:52
Holiday_Armadillo כתב:היכולות שלו זה משהו אחד, הצד המנטלי זה משהו אחרהחציל האצטקי כתב:Holiday_Armadillo כתב:לפחות לפי הדיווחים, מכבי לא רוצה את גולדן
שיקוו.
הוא נשאר, והם יישארו עם החוזה ל3 עונות שנתנו לו.
הוא גם לא כזה גרוע. לא צריך להגזים...
כבר השנה הוא לא ממש היה פה כי אמר בכל הזדמנות שהוא חושב שהוא מוכן ל-nba ושבעונה הבאה הוא יהיה שם (כי זה מה שסיכם עם ה-GM שמאז כבר לא שם), אז השנה כשהוא לא ישיג חוזה שהוא בטוח שמגיע לו?
אני סומכת עליו שיידע לקחת את זה למקומות הנכונים? לא, אני לא
13 יולי 2018, 02:52
החציל האצטקי כתב:שועל כתב:במידה והוא לא יקבל, מה האופציות של מכבי? יש לה מחויבות חוזית כלשהי מול פילי?
לפי מה שאחדש יודע, אפילו האופציה של ביי-אאוט לטובת מעבר לג'י-ליג לא אפשרית.
מכבי יכולה להגיע איתו לסיכום על סיום החוזה ולהפרד כידידים, אבל אחרי ששילמה לכוכב האדום סכום נכבד בעונה שעברה- אף אחד לא ימהר לעשות את זה.
אני לא רואה איך הוא לא ממשיך.
13 יולי 2018, 02:53
החציל האצטקי כתב:הפוסט מושקע, אבל העובדה שבולדן צפוי להמשיך (או לפחות: לא להמשיך בפילדלפיה) טורפת את הקלפים.
אני לא רואה איך מכבי נפטרת ממנו, ואני גם לא בטוח שהיא רוצה להפטר ממנו.
איתו על המגרש, מכבי כן צריכה שחקני התקפה איכותיים יותר מלסור ומקדניאלס.
איגור זה שחקן שצריך לבוא במקום זוסמן במידה ואכן עוזב להשאלה. כנראה שמסוגל לתרום יותר ממנו בטווח הקצר.
13 יולי 2018, 02:54
13 יולי 2018, 02:57
13 יולי 2018, 02:58
13 יולי 2018, 02:59
13 יולי 2018, 03:00
שועל כתב:''שחקני התקפה מוכשרים'' = כהן וקלויארו
13 יולי 2018, 03:01
החציל האצטקי כתב:אם מכבי תרצה להגיע להסכמה הדדית על פרידה כדי שילך לג'י-ליג, זה יהיה קל מאוד.
היא כמובן תצא פרייארית כי שילמה סכום עתק על עונה די בינונית שלו, אבל זה משהו שהיא כבר עושה ברגיל.
אני גם לא בטוח שתמצא עוד 2.08 שיכול לקלוע מבחוץ, לשמור ולקחת ריבאונד ברמה הזאת.
אולי כן, אבל אני הייתי מתנתק ממנו רק אחרי שיש לי שחקן איכותי ביד.
לג'י-ליג הוא תמיד יוכל לעזוב.
13 יולי 2018, 03:01
שועל כתב:''לקלוע ברמה הזו מבחוץ'' = בולדן
13 יולי 2018, 03:02
SirCharles כתב:שועל כתב:''שחקני התקפה מוכשרים'' = כהן וקלויארו
זה הניטפוק שלך מכל מה שכתבתי?
כן, קלויארו אמור להיות שחקן התקפה טוב. אתה לא קולע 29 נקודות במשחק בסדרת גמר מול קבוצה של אובדוביץ מבלי שיש לך כישרון התקפי.
כהן אמנם הראה רק במעט מקרים שהוא יכול לתרום ביורוליג אבל לליגה שלנו הוא גבוה התקפי מאוד מוכשר וגם ככה הוא אמור להיות בסה"כ הגבוה החמישי ביורוליג.