פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: אנג'לו קלויארו חתם במכבי ת

28 יוני 2018, 12:06

moring1 כתב:
TAYO כתב:
MM3 כתב:
מקאדו 3 כתב:לפי הרשימה קיבלנו את לברון בגרוש וחצי ...

פחות לברון בגרוש וחצי ויותר נמרוד לוי ב 400 אלף דולר ואמריקאי . ברור שאם השחקן הזה יפתיע זה יהיה רק לטובה כי רמת הציפיות ממנו היא נמוכה. באופן כללי שחקן כזה לא צריך להגיע לקבוצת יורוליג. לא למכבי א׳ ב׳ או ג׳.

לא מבין למה לא לתת כבר עוד הזדמנות לדשון תומאס. בסך הכל הוא צעיר יותר ובגילו עוד יש לו לאן להתקדם.

לא מבין מה מצאת בתומאס. היה טוב בתחילת העונה ורק התדרדר. אני לא רואה שום מצב שבו הוא מביא תועלת לקבוצה בעונה הבאה ביורוליג.

תומאס כנראה לא יהיה אף פעם שומר גדול, אבל כשהוא בפוסט אפ הוא יכול לעשות סל על רוב השומרים ביורוליג ולכן מחייב דאבל אפ. אם הוא ילמד למצוא את השחקן החופשי בצורה יעילה, זה אחלה נשק התקפי.
לדעתי הוא שחקן לגיטימי לגמרי ביורוליג, מה שאני לא יכול להגיד על קלויארו. חוץ מזה, לחשוב שהוא רק בן 26... שחקנים כאלה מגיעים לשיאם הרבה פעמים בגיל 30... לא חבל לגלות עוד שנתיים שלוש שהיה לנו יהלום ביד?

28 יוני 2018, 13:29

TAYO כתב:
moring1 כתב:
TAYO כתב:
MM3 כתב:
מקאדו 3 כתב:לפי הרשימה קיבלנו את לברון בגרוש וחצי ...

פחות לברון בגרוש וחצי ויותר נמרוד לוי ב 400 אלף דולר ואמריקאי . ברור שאם השחקן הזה יפתיע זה יהיה רק לטובה כי רמת הציפיות ממנו היא נמוכה. באופן כללי שחקן כזה לא צריך להגיע לקבוצת יורוליג. לא למכבי א׳ ב׳ או ג׳.

לא מבין למה לא לתת כבר עוד הזדמנות לדשון תומאס. בסך הכל הוא צעיר יותר ובגילו עוד יש לו לאן להתקדם.

לא מבין מה מצאת בתומאס. היה טוב בתחילת העונה ורק התדרדר. אני לא רואה שום מצב שבו הוא מביא תועלת לקבוצה בעונה הבאה ביורוליג.

תומאס כנראה לא יהיה אף פעם שומר גדול, אבל כשהוא בפוסט אפ הוא יכול לעשות סל על רוב השומרים ביורוליג ולכן מחייב דאבל אפ. אם הוא ילמד למצוא את השחקן החופשי בצורה יעילה, זה אחלה נשק התקפי.
לדעתי הוא שחקן לגיטימי לגמרי ביורוליג, מה שאני לא יכול להגיד על קלויארו. חוץ מזה, לחשוב שהוא רק בן 26... שחקנים כאלה מגיעים לשיאם הרבה פעמים בגיל 30... לא חבל לגלות עוד שנתיים שלוש שהיה לנו יהלום ביד?

לא יהלום ולא זרקון. הוא חד מיימדי, לא מוסר, תחנה אחרונה ואפילו לא קוראים לו לנגפורד. לא שדרג את מכבי. היה עוד שחקן משלים. למכבי יש כרגע 4 זרים וכולם משלימים. הפדרמנים יביאו 2-3 זרים ואוי ואבוי אם גם הם יהיו משלימים.

28 יוני 2018, 13:36

שמוליק כתב:
TAYO כתב:
moring1 כתב:
TAYO כתב:
MM3 כתב:

לא יהלום ולא זרקון. הוא חד מיימדי, לא מוסר, תחנה אחרונה ואפילו לא קוראים לו לנגפורד. לא שדרג את מכבי. היה עוד שחקן משלים. למכבי יש כרגע 4 זרים וכולם משלימים. הפדרמנים יביאו 2-3 זרים ואוי ואבוי אם גם הם יהיו משלימים.

אתה לא רואה סיכוי ששחקן בן 26 יפתח קצת יותר אינטלגנציית משחק ויכניס אלמנט של מסירה? קליעה יש לו, משחק פוסט אפ יש לו, ריבאונד לא רע, מסה ראויה... לא הייתי ממהר להספיד. אגב, כריס סינגלטון לדעתי פנוי...

28 יוני 2018, 15:22

TAYO כתב:
שמוליק כתב:
TAYO כתב:
moring1 כתב:
TAYO כתב:לא מבין למה לא לתת כבר עוד הזדמנות לדשון תומאס. בסך הכל הוא צעיר יותר ובגילו עוד יש לו לאן להתקדם.

אתה לא רואה סיכוי ששחקן בן 26 יפתח קצת יותר אינטלגנציית משחק ויכניס אלמנט של מסירה? קליעה יש לו, משחק פוסט אפ יש לו, ריבאונד לא רע, מסה ראויה... לא הייתי ממהר להספיד. אגב, כריס סינגלטון לדעתי פנוי...

תומס היה כזה לפני שהביאו אותו, הוא נשאר כזה לאורך השנה. אם לספחיה היו האיכויות של בלאט אז ניתן היה לאלף אותו למעט חכמת משחק. האמת? ספחיה לא מאלף, לא מגדל צעירים, לא מנהל משחק מבריק, לא ידע להביא את הקבוצה לשיא בזמן הנכון אלא עשה זאת רק בחודש הראשון, לאחר מכן, ירידה מתמדת ביכולת ובאנרגיות, לא שלט בחדר הלבשה. רק עכשיו הפנמתי עד כמה ספחיה.....לא.

13 יולי 2018, 21:09

אם הוא בא במקום תומאס זו ירידה ברמה

Re: אנג'לו קלויארו חתם במכבי ת"א

13 יולי 2018, 21:12

reuelc כתב:אם הוא בא במקום תומאס זו ירידה ברמה
לא אם. הוא בא במקום תומאס.

13 יולי 2018, 21:15

400 אלף עליו, להשאיר את תומאס היה 620 אלף .
עכשיו שאני מסתכל על המצב שלנו אין שום ספק שאני משאיר את תומאס ב200 יותר מאשר להביא אותו .

Sent from my iPhone using Tapatalk

13 יולי 2018, 21:33

הבנאדם עוד לא שיחק פה דקה

13 יולי 2018, 21:47

גל גל כתב:הבנאדם עוד לא שיחק פה דקה

נכון, אבל לא צריך להיות מבין כדורסל גדול בשביל לראות שהשחקן הזה לא יתרום לך פה ברמה קריטית ביורוליג .
הוא בא לפה כשחקן משלים, הוא וכהן כמו תאומים רק שלקולורבי יש ניסיון טוב יותר באירופה .
אני אישית הייתי מעדיף לשים עוד 200 אלף בשביל להשאיר פה שחקן שאני יודע איזה איכויות ומה הוא יכול להביא לי במשחקים, שכבר מכיר את רוב הסגל (קיין, פארגו, דיבה, טיוס, כהן ורול), המערכת ואת המועדון, מאשר להביא שחקן חדש לגמריי שאין לו כלל ניסיון ביורוליג (מאשר לתומאס שכבר כמה שנים משחק במפעל הזה) .

13 יולי 2018, 21:48

לא רואה איפה הוא יותר טוב מכהן נגיד.. אולי רק בקליעה משלוש.
בכל מקרה ביזבוז נוראי של מקום בסגל מבחינת הזרים.

13 יולי 2018, 22:06

הוא וכהן לא מזכירים אחד את השני בשום דבר מהותי , שחקנים שונים.

13 יולי 2018, 22:35

מזכירים לא מזכירים אם אתה מעמיד לי את שניהם לבחירה לקבוצה שלי לא בטוח שאני לוקח את קולרבי לפני כהן.

13 יולי 2018, 23:09

הקטע בשחקן אלמוני הוא שאנחנו לא יודעים עליו כלום. קצת נראה שהוא טווינר שפרח בעידן שבו הנישה של סטרץ' 4 נהייתה קריטית ולשם הוא התפתח. איך הוא משחק ומה היכולות שלו? יש מעט מאוד עכברי כדורסל שבאמת יכולים לענות על זה. אף אחד פה לא יכול לשפוט אותו על הכלום מידע שיש עליו ברשת, לפחות לא עד שנראה מה הוא עושה במשחקי ההכנה.

כל מה שאנחנו יודעים עליו בודאות כרגע זה שהצוות המקצועי בונה על IQ הכדורסל שלו, משהו שבו תומאס באמת לא הבריק בלשון המעטה..

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

13 יולי 2018, 23:16

"איי קיו כדורסל גבוה" זו סתם אמירה חלולה שאומרים על שחקנים לבנים ולא אתלטיים.

14 יולי 2018, 00:51

בטוח היה אי שם, שחקן לבן ולא אתלטי שהיה לו איי. קיו כדורסל גבוה.

14 יולי 2018, 05:11

toja27 כתב:בטוח היה אי שם, שחקן לבן ולא אתלטי שהיה לו איי. קיו כדורסל גבוה.

מאז אינגלס לא היה פה אחד כזה

14 יולי 2018, 05:19

רול ?

14 יולי 2018, 05:29

גל גל כתב:רול ?

נופ

אנג'לו קלויארו חתם במכבי ת"א

14 יולי 2018, 08:09

צריך קודם כל לעשות הבחנה בין איי קיו כללי לאיי קיו כדורסל. באיי קיו כללי אין קשר לצבע עור. העניין הוא שבכדורסל, בגלל הנחיתות הפיזית לרוב של שחקנים לבנים, בעיקר אלו שמציגים תכונות שאינן תלויות יכולת אתלטית, ממשיכים לרמות הגבוהות. כך נוצר מצב שהמעט לבנים-לא אתלטיים שכן משחקים ברמות הגבוהות ישר מקבלים תוית של ״איי קיו כדורסל גבוה״ למרות שלידם יכול לשחק שחקן כהה עור עם איי קיו לא פחות גבוה משלהם רק שהוא נדרש פחות לתכונות האלו בזמן שהוא מרחף בדרך להטביע להם בפרצוף.

14 יולי 2018, 10:33

TAYO כתב:

צריך קודם כל לעשות הבחנה בין איי קיו כללי לאיי קיו כדורסל. באיי קיו כללי אין קשר לצבע עור. העניין הוא שבכדורסל, בגלל הנחיתות הפיזית לרוב של שחקנים לבנים, בעיקר אלו שמציגים תכונות שאינן תלויות יכולת אתלטית, ממשיכים לרמות הגבוהות. כך נוצר מצב שהמעט לבנים-לא אתלטיים שכן משחקים ברמות הגבוהות ישר מקבלים תוית של ״איי קיו כדורסל גבוה״ למרות שלידם יכול לשחק שחקן כהה עור עם איי קיו לא פחות גבוה משלהם רק שהוא נדרש פחות לתכונות האלו בזמן שהוא מרחף בדרך להטביע להם בפרצוף.

ובכל זאת, קולורבי שיחק ברמה פח וספאחיה אמר עליו אייקיו,...
פרסם תגובה