28 יוני 2018, 12:06
moring1 כתב:TAYO כתב:MM3 כתב:מקאדו 3 כתב:לפי הרשימה קיבלנו את לברון בגרוש וחצי ...
פחות לברון בגרוש וחצי ויותר נמרוד לוי ב 400 אלף דולר ואמריקאי . ברור שאם השחקן הזה יפתיע זה יהיה רק לטובה כי רמת הציפיות ממנו היא נמוכה. באופן כללי שחקן כזה לא צריך להגיע לקבוצת יורוליג. לא למכבי א׳ ב׳ או ג׳.
לא מבין למה לא לתת כבר עוד הזדמנות לדשון תומאס. בסך הכל הוא צעיר יותר ובגילו עוד יש לו לאן להתקדם.
לא מבין מה מצאת בתומאס. היה טוב בתחילת העונה ורק התדרדר. אני לא רואה שום מצב שבו הוא מביא תועלת לקבוצה בעונה הבאה ביורוליג.
28 יוני 2018, 13:29
TAYO כתב:moring1 כתב:TAYO כתב:MM3 כתב:מקאדו 3 כתב:לפי הרשימה קיבלנו את לברון בגרוש וחצי ...
פחות לברון בגרוש וחצי ויותר נמרוד לוי ב 400 אלף דולר ואמריקאי . ברור שאם השחקן הזה יפתיע זה יהיה רק לטובה כי רמת הציפיות ממנו היא נמוכה. באופן כללי שחקן כזה לא צריך להגיע לקבוצת יורוליג. לא למכבי א׳ ב׳ או ג׳.
לא מבין למה לא לתת כבר עוד הזדמנות לדשון תומאס. בסך הכל הוא צעיר יותר ובגילו עוד יש לו לאן להתקדם.
לא מבין מה מצאת בתומאס. היה טוב בתחילת העונה ורק התדרדר. אני לא רואה שום מצב שבו הוא מביא תועלת לקבוצה בעונה הבאה ביורוליג.
תומאס כנראה לא יהיה אף פעם שומר גדול, אבל כשהוא בפוסט אפ הוא יכול לעשות סל על רוב השומרים ביורוליג ולכן מחייב דאבל אפ. אם הוא ילמד למצוא את השחקן החופשי בצורה יעילה, זה אחלה נשק התקפי.
לדעתי הוא שחקן לגיטימי לגמרי ביורוליג, מה שאני לא יכול להגיד על קלויארו. חוץ מזה, לחשוב שהוא רק בן 26... שחקנים כאלה מגיעים לשיאם הרבה פעמים בגיל 30... לא חבל לגלות עוד שנתיים שלוש שהיה לנו יהלום ביד?
28 יוני 2018, 13:36
שמוליק כתב:TAYO כתב:moring1 כתב:TAYO כתב:MM3 כתב:
תומאס כנראה לא יהיה אף פעם שומר גדול, אבל כשהוא בפוסט אפ הוא יכול לעשות סל על רוב השומרים ביורוליג ולכן מחייב דאבל אפ. אם הוא ילמד למצוא את השחקן החופשי בצורה יעילה, זה אחלה נשק התקפי.
לדעתי הוא שחקן לגיטימי לגמרי ביורוליג, מה שאני לא יכול להגיד על קלויארו. חוץ מזה, לחשוב שהוא רק בן 26... שחקנים כאלה מגיעים לשיאם הרבה פעמים בגיל 30... לא חבל לגלות עוד שנתיים שלוש שהיה לנו יהלום ביד?
לא יהלום ולא זרקון. הוא חד מיימדי, לא מוסר, תחנה אחרונה ואפילו לא קוראים לו לנגפורד. לא שדרג את מכבי. היה עוד שחקן משלים. למכבי יש כרגע 4 זרים וכולם משלימים. הפדרמנים יביאו 2-3 זרים ואוי ואבוי אם גם הם יהיו משלימים.
28 יוני 2018, 15:22
TAYO כתב:שמוליק כתב:TAYO כתב:moring1 כתב:TAYO כתב:לא מבין למה לא לתת כבר עוד הזדמנות לדשון תומאס. בסך הכל הוא צעיר יותר ובגילו עוד יש לו לאן להתקדם.
לא יהלום ולא זרקון. הוא חד מיימדי, לא מוסר, תחנה אחרונה ואפילו לא קוראים לו לנגפורד. לא שדרג את מכבי. היה עוד שחקן משלים. למכבי יש כרגע 4 זרים וכולם משלימים. הפדרמנים יביאו 2-3 זרים ואוי ואבוי אם גם הם יהיו משלימים.
אתה לא רואה סיכוי ששחקן בן 26 יפתח קצת יותר אינטלגנציית משחק ויכניס אלמנט של מסירה? קליעה יש לו, משחק פוסט אפ יש לו, ריבאונד לא רע, מסה ראויה... לא הייתי ממהר להספיד. אגב, כריס סינגלטון לדעתי פנוי...
13 יולי 2018, 21:09
13 יולי 2018, 21:12
לא אם. הוא בא במקום תומאס.reuelc כתב:אם הוא בא במקום תומאס זו ירידה ברמה
13 יולי 2018, 21:15
13 יולי 2018, 21:33
13 יולי 2018, 21:47
גל גל כתב:הבנאדם עוד לא שיחק פה דקה
13 יולי 2018, 21:48
13 יולי 2018, 22:06
13 יולי 2018, 22:35
13 יולי 2018, 23:09
13 יולי 2018, 23:16
14 יולי 2018, 00:51
14 יולי 2018, 05:11
toja27 כתב:בטוח היה אי שם, שחקן לבן ולא אתלטי שהיה לו איי. קיו כדורסל גבוה.
14 יולי 2018, 05:19
14 יולי 2018, 05:29
גל גל כתב:רול ?
14 יולי 2018, 08:09
toja27 כתב:בטוח היה אי שם, שחקן לבן ולא אתלטי שהיה לו איי. קיו כדורסל גבוה.
14 יולי 2018, 10:33
TAYO כתב:toja27 כתב:בטוח היה אי שם, שחקן לבן ולא אתלטי שהיה לו איי. קיו כדורסל גבוה.
צריך קודם כל לעשות הבחנה בין איי קיו כללי לאיי קיו כדורסל. באיי קיו כללי אין קשר לצבע עור. העניין הוא שבכדורסל, בגלל הנחיתות הפיזית לרוב של שחקנים לבנים, בעיקר אלו שמציגים תכונות שאינן תלויות יכולת אתלטית, ממשיכים לרמות הגבוהות. כך נוצר מצב שהמעט לבנים-לא אתלטיים שכן משחקים ברמות הגבוהות ישר מקבלים תוית של ״איי קיו כדורסל גבוה״ למרות שלידם יכול לשחק שחקן כהה עור עם איי קיו לא פחות גבוה משלהם רק שהוא נדרש פחות לתכונות האלו בזמן שהוא מרחף בדרך להטביע להם בפרצוף.
Sent from my iPhone using Tapatalk