15 יולי 2018, 21:09
החציל האצטקי כתב:Rampel כתב:מה הבעיה עם סנטר שיודע לצאת החוצה ולקלוע גם מבחוץ או מחצי מרחק? ולמה זה אומר שהוא חלש?
לטעמי עמדות 1-3-5 הן עמדות מפתח, כשעמדה 3 מכילה שחקן פנים-חוץ כמה שיותר ורסטילי. המילטון הוא גרסת העניים של עמדה כזו וזו אופציה יותר ריאלית מפרוספקטים שיהיו פה רק אחרי שיאבדו ביצה. אבל מצד שני, יש להתפשר בעמדה 4 ויש לשים בה רק את קלויארו ולוי.. לכן אם הסנטר שבא גם הוא ורסטילי, הוא יכול לשחק לצד טיוס ולחפות על הפער בעמדה הזו.
לצורך העניין, גם נייג'ל הייז שחציל מפמפם פה הוא אולי אופציה ריאלית ל-3/4 שיחפה גם על עמדה 4 ואפשר להתעסק פשוט בסנטר טוב:
ווילבקין, פארגו, ג'ונדי
קיין, ריי, קולשוב
הייז, רול, אבדיה
קלויארו, לוי
סנטר זר, טיוס, כהן
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
לא יודע מי הסנטר שלך, אבל הייז הוא 4 שיכול לשחק (מעט) ב3, ועמדה 4 נראית כמו חור שרק מחכה שייכנסו לתוכו.
תגיד לי מה אתה מביא ב5.
"סנטר זר" יכול להיות 1001 שחקנים.
אבדיה, ג'ונדי, קולשוב, לוי וכהן יכולים לחבר 8-10 דקות טובות ביחד במקסימום. לא הייתי מתייחס אליהם בכלל.
15 יולי 2018, 21:10
15 יולי 2018, 21:11
גל גל כתב:בוא נשאל שאלה בנוסח קצת אחר וניהיה קצת ריאלים
מה אתה היית עושה במכבי אם היו מחליטים להביא רק עוד 2 זרים ולא עוד 3
אתה מביא 3+5 ?
4+5 ?
4.5+3 ?
איפה אתה מתפשר
15 יולי 2018, 21:24
זה לא קצת ריאליים, זה ריאליים. סיכוי קלוש מאוד עד לא קיים שיהיו פה 9 זרים ולאור מה שעולה פה ממקורבים כאלו ואחרים, אני בכלל מקווה שיהיו פה 8..גל גל כתב:החציל האצטקי כתב:Rampel כתב:מה הבעיה עם סנטר שיודע לצאת החוצה ולקלוע גם מבחוץ או מחצי מרחק? ולמה זה אומר שהוא חלש?
לטעמי עמדות 1-3-5 הן עמדות מפתח, כשעמדה 3 מכילה שחקן פנים-חוץ כמה שיותר ורסטילי. המילטון הוא גרסת העניים של עמדה כזו וזו אופציה יותר ריאלית מפרוספקטים שיהיו פה רק אחרי שיאבדו ביצה. אבל מצד שני, יש להתפשר בעמדה 4 ויש לשים בה רק את קלויארו ולוי.. לכן אם הסנטר שבא גם הוא ורסטילי, הוא יכול לשחק לצד טיוס ולחפות על הפער בעמדה הזו.
לצורך העניין, גם נייג'ל הייז שחציל מפמפם פה הוא אולי אופציה ריאלית ל-3/4 שיחפה גם על עמדה 4 ואפשר להתעסק פשוט בסנטר טוב:
ווילבקין, פארגו, ג'ונדי
קיין, ריי, קולשוב
הייז, רול, אבדיה
קלויארו, לוי
סנטר זר, טיוס, כהן
לא יודע מי הסנטר שלך, אבל הייז הוא 4 שיכול לשחק (מעט) ב3, ועמדה 4 נראית כמו חור שרק מחכה שייכנסו לתוכו.
תגיד לי מה אתה מביא ב5.
אבדיה, ג'ונדי, קולשוב, לוי וכהן יכולים לחבר 8-10 דקות טובות ביחד במקסימום. לא הייתי מתייחס אליהם בכלל.
בוא נשאל שאלה בנוסח קצת אחר וניהיה קצת ריאלים
אתה מביא 3+5 ?
4+5 ?
4.5+3 ?
איפה אתה מתפשר
15 יולי 2018, 21:27
15 יולי 2018, 21:28
גל גל כתב:החציל האצטקי כתב:Rampel כתב:מה הבעיה עם סנטר שיודע לצאת החוצה ולקלוע גם מבחוץ או מחצי מרחק? ולמה זה אומר שהוא חלש?
ווילבקין, פארגו, ג'ונדי
קיין, ריי, קולשוב
הייז, רול, אבדיה
קלויארו, לוי
סנטר זר, טיוס, כהן
תגיד לי מה אתה מביא ב5.
אתה מביא 3+5 ?
4+5 ?
4.5+3 ?
איפה אתה מתפשר
15 יולי 2018, 21:30
er79 כתב:גל גל כתב:החציל האצטקי כתב:Rampel כתב:מה הבעיה עם סנטר שיודע לצאת החוצה ולקלוע גם מבחוץ או מחצי מרחק? ולמה זה אומר שהוא חלש?
ווילבקין, פארגו, ג'ונדי
קיין, ריי, קולשוב
הייז, רול, אבדיה
קלויארו, לוי
סנטר זר, טיוס, כהן
תגיד לי מה אתה מביא ב5.
אתה מביא 3+5 ?
4+5 ?
4.5+3 ?
איפה אתה מתפשר
דווקא הייתי הולך על 3.5 ו-5. אי אפשר להסתפק רק בטיוס מתחת לסלים. ה-3.5 ייתן קונטרה לשתי עמדות שהן כרגע לא מציאה גדולה על הנייר (רול, קולשוב?, קאלוריו, כהן ולוי). זה שחקן מתבקש. בעולם אוטופי כמו שחציל משווע אליו ובצדק חייבים 3,4,5. אבל לא יהיו פה 9 זרים אז לפחות שיהיו 8.
15 יולי 2018, 21:35
15 יולי 2018, 21:35
15 יולי 2018, 21:37
החציל האצטקי כתב:ממממ, עם כל הכבוד לביירון מאלנס, ממש לא הייתי מהמר עליו אם הייתי יודע שהוא הביגמן היחיד והעיקרי שלי.
האוול כמדומני לא חתם בשום מקום ותאורטית יכול להגיע לכאן.
15 יולי 2018, 21:41
Jack55 כתב:החציל האצטקי כתב:ממממ, עם כל הכבוד לביירון מאלנס, ממש לא הייתי מהמר עליו אם הייתי יודע שהוא הביגמן היחיד והעיקרי שלי.
הלוואי שמכבי עדיין לא ויתרו על האופציה של של הוואל, קצת שקט בגזרה שלו .
יכול להיות תוספת חשובה מאוד במקרה שמכבי הולכים רק על עוד זר אחד לקו הקדמי .
15 יולי 2018, 21:48
החציל האצטקי כתב:Jack55 כתב:החציל האצטקי כתב:ממממ, עם כל הכבוד לביירון מאלנס, ממש לא הייתי מהמר עליו אם הייתי יודע שהוא הביגמן היחיד והעיקרי שלי.
הלוואי שמכבי עדיין לא ויתרו על האופציה של של הוואל, קצת שקט בגזרה שלו .
יכול להיות תוספת חשובה מאוד במקרה שמכבי הולכים רק על עוד זר אחד לקו הקדמי .
להביא את ריצ'רד האוול זה לבנות את הקבוצה משיקולים לא-מקצועיים. לא היית מסתכל עליו אם לא היה ישראלי.
בדיוק מה שמכבי אמרה שהיא לא תעשה בקיץ.
אני מצטער, אבל אני אמשיך לחיות עם המחשבה שיגיעו 9 זרים. אני לא רואה את זה קורה אחרת.
15 יולי 2018, 21:50
Jack55 כתב:ברור שלא, אבל למה לא להביא שחקן שלא תופס מקום של זר שיכול להיות דומיננטי ולתת תוספת לקבוצה גם ביורוליג ?
הרי במילא היה לך את שגב כסנטר שלישי שנה שעברה, אז למה שלא תביא את הוואל במקומו, זה יכול להיות שדרוג אדיר, מכבי חייבת 5 ישראלים בקבוצה שלה והיא צריכה להביא את ההכי טובים שיכולים לתת עזרה גם ביורוליג, אין הרבה כאלה חוץ מכספי וליף, הוואל הוא אולי מהבודדים שכן יכולים לתרום קצת .
15 יולי 2018, 21:53
החציל האצטקי כתב:Jack55 כתב:ברור שלא, אבל למה לא להביא שחקן שלא תופס מקום של זר שיכול להיות דומיננטי ולתת תוספת לקבוצה גם ביורוליג ?
הרי במילא היה לך את שגב כסנטר שלישי שנה שעברה, אז למה שלא תביא את הוואל במקומו, זה יכול להיות שדרוג אדיר, מכבי חייבת 5 ישראלים בקבוצה שלה והיא צריכה להביא את ההכי טובים שיכולים לתת עזרה גם ביורוליג, אין הרבה כאלה חוץ מכספי וליף, הוואל הוא אולי מהבודדים שכן יכולים לתרום קצת .
כי בעלות מעביד הוא יעלה לך מיליון דולר, שאתה יכול להביא בהם גם 3 וגם 4 זרים לחמישייה. למשל.
אם הוואל היה בא לפה זה כ4 פותח, וככזה הוא לא מספיק טוב בסגל שנוצר כאן.
מרגע שהלכו על קלויארו, הוא מבחינתי ירד מהפרק.
15 יולי 2018, 21:55
15 יולי 2018, 21:59
החציל האצטקי כתב:יהיה בסדר.
אם מישהו חושב ברצינות על קלויארו במכבי כ4 פותח, הוא צריך להתפטר עכשיו.
הבן אדם לא שומר על עציץ. משהו שלא 3 ולא 5 יפתרו.
גם לא בן וואלאס וטיישון פרינס.
15 יולי 2018, 22:01
Jack55 כתב:החציל האצטקי כתב:יהיה בסדר.
זה באמת יהיה קטסטרופה, מיהרו מאוד עם ההחתמה שלו .
היו צריכים לחכות שבולדן יחזור וזהו .
15 יולי 2018, 22:04
החציל האצטקי כתב:Jack55 כתב:החציל האצטקי כתב:יהיה בסדר.
זה באמת יהיה קטסטרופה, מיהרו מאוד עם ההחתמה שלו .
היו צריכים לחכות שבולדן יחזור וזהו .
נהה, זה לא נורא.
הוא יכול להיות בסדר ליד השחקנים הנכונים. יש לו איכויות. פשוט צריך קבוצה עמוקה ואיכותית, עם שיטה, שהוא ישתלב בה.
אם לא תהיה פה קבוצה פח, גם הוא יתרום.
15 יולי 2018, 22:08
Jack55 כתב:לא יודע, זה כמעט כמו לשים את ג'ייק כהן כ4 פותח (אני אפילו לא קורא לו ג'ייק כהן משודרג)
אם מכבי רוצים להצליח יש להם שתי ברירות
1. להביא 9 זרים ולתת לקלויארו להעלות מהספסל, אם זה יהיה ככה אני כן סבבה איתו .
2. להפציץ ב2 ההחתמות הבאות (3 + 5), בעדיפות לסנטר בשביל שיוכל לחפות על כך שקלויארו פותח .
** דרך אגב אני לא יודע מה מכבי מתכוונים לעשות אם בולדן אכן נשאר, איתו אנחנו 7 זרים .
15 יולי 2018, 22:09
החציל האצטקי כתב:Jack55 כתב:לא יודע, זה כמעט כמו לשים את ג'ייק כהן כ4 פותח (אני אפילו לא קורא לו ג'ייק כהן משודרג)
אם מכבי רוצים להצליח יש להם שתי ברירות
1. להביא 9 זרים ולתת לקלויארו להעלות מהספסל, אם זה יהיה ככה אני כן סבבה איתו .
2. להפציץ ב2 ההחתמות הבאות (3 + 5), בעדיפות לסנטר בשביל שיוכל לחפות על כך שקלויארו פותח .
** דרך אגב אני לא יודע מה מכבי מתכוונים לעשות אם בולדן אכן נשאר, איתו אנחנו 7 זרים .
זאת האופציה היחידה לדעתי.
שום 3 ו5 לא יכולים לכסות את כל החורים לבד. תביא את אמביד ולברון ועדיין יש לך חורים בכל העמדות.
אתה צריך 3 זרים. אין מנוס.