16 יולי 2018, 21:56
Rampel כתב:שועל כתב:Rampel כתב:הוא מרוויח בבאסקוניה מיליון דולר לעונה וזה בלי הבאייאאוט שתצטרך לשלם עליו הקבוצה שתרים אותו (ואני מסכים שכנראה שמאוד תהנה ממנו).שועל כתב:בינתיים מכבי עשתה רק החתמה יקרה אחת הקיץ. זה שחקן ששווה לשים עליו את הכסף. הוא לא אמור להיות יקר בטירוף.
אבל כנראה שלמכבי יש מקום רק לעוד החתמה יקרה אחת ואני הייתי מעדיף לראות השקעה בעמדת הסנטר לשם שינוי. הרבה יותר קל להמר בעמדות הפורוורד מאשר בעמדות הסנטר..
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
מי אמר שהם מבקשים ביי אאוט ומי אמר באיזה סכום? מכבי לא יכולה להמר ב2 ההחתמות הבאות. אלו צריכים להיות 2 שחקני חמישייה.
א. בכלל לא בטוח שאלו יהיו 2 החתמות ולא אחת.
ב. למה הימור לא יכול להיות שחקן חמישיה? המילטון לרמה הזו זה לא הימור? אבל אם הוא יהיה פה, הוא יהיה שחקן חמישיה. זה לא סותר.
16 יולי 2018, 22:05
שועל כתב:Rampel כתב:שועל כתב:Rampel כתב:הוא מרוויח בבאסקוניה מיליון דולר לעונה וזה בלי הבאייאאוט שתצטרך לשלם עליו הקבוצה שתרים אותו (ואני מסכים שכנראה שמאוד תהנה ממנו).שועל כתב:בינתיים מכבי עשתה רק החתמה יקרה אחת הקיץ. זה שחקן ששווה לשים עליו את הכסף. הוא לא אמור להיות יקר בטירוף.
אבל כנראה שלמכבי יש מקום רק לעוד החתמה יקרה אחת ואני הייתי מעדיף לראות השקעה בעמדת הסנטר לשם שינוי. הרבה יותר קל להמר בעמדות הפורוורד מאשר בעמדות הסנטר..
מי אמר שהם מבקשים ביי אאוט ומי אמר באיזה סכום? מכבי לא יכולה להמר ב2 ההחתמות הבאות. אלו צריכים להיות 2 שחקני חמישייה.
ב. למה הימור לא יכול להיות שחקן חמישיה? המילטון לרמה הזו זה לא הימור? אבל אם הוא יהיה פה, הוא יהיה שחקן חמישיה. זה לא סותר.
א. זה לא יהיה רע מאוד, זה יהיה קטסטרופה.
ב. המילטון לא יכול להיות שחקן חמישייה. הימורים הביאו כבר מספיק. צריך 2 שחקנים מוכחים.
16 יולי 2018, 22:09
Rampel כתב:שועל כתב:Rampel כתב:שועל כתב:Rampel כתב:הוא מרוויח בבאסקוניה מיליון דולר לעונה וזה בלי הבאייאאוט שתצטרך לשלם עליו הקבוצה שתרים אותו (ואני מסכים שכנראה שמאוד תהנה ממנו).
ב. המילטון לא יכול להיות שחקן חמישייה. הימורים הביאו כבר מספיק. צריך 2 שחקנים מוכחים.
א. יש לך בסגל את ריי קלויארו ורול שתופסים מקום של 3 זרים. אם לא יקרה סוג של נס, תכין את עצמך לפחות ל"רע מאוד".
ב. כשהוצאת שליש מתקציב השחקנים על עמדה אחת, תתכונן להתפשר לפחות בעמדה אחת אחרת (כרגע מצבנו רע בשתי עמדות).
16 יולי 2018, 22:20
שועל כתב:Rampel כתב:שועל כתב:Rampel כתב:שועל כתב:מי אמר שהם מבקשים ביי אאוט ומי אמר באיזה סכום? מכבי לא יכולה להמר ב2 ההחתמות הבאות. אלו צריכים להיות 2 שחקני חמישייה.
א. יש לך בסגל את ריי קלויארו ורול שתופסים מקום של 3 זרים. אם לא יקרה סוג של נס, תכין את עצמך לפחות ל"רע מאוד".
ב. כשהוצאת שליש מתקציב השחקנים על עמדה אחת, תתכונן להתפשר לפחות בעמדה אחת אחרת (כרגע מצבנו רע בשתי עמדות).
איזה שליש תקציב? מכבי הוציאה סכום ממש משמעותי רק על ווילבקין.
לא יודע מה יהיה, וזה לא כל כך משנה האמת כי אם כן כל הת'רד הזה לא ממש רלוונטי. צריך עוד 2 זרים וזרים יקרים. האם מכבי כבר הביאה בעבר 3 זרים יקרים? בהחלט.
16 יולי 2018, 22:44
Rampel כתב:שועל כתב:Rampel כתב:שועל כתב:Rampel כתב:
איזה שליש תקציב? מכבי הוציאה סכום ממש משמעותי רק על ווילבקין.
לא יודע מה יהיה, וזה לא כל כך משנה האמת כי אם כן כל הת'רד הזה לא ממש רלוונטי. צריך עוד 2 זרים וזרים יקרים. האם מכבי כבר הביאה בעבר 3 זרים יקרים? בהחלט.
כמעט 2 מיליון על ווילבקין ועוד 750 אלף על פארגו. בהתחשב בזה שתקציב השחקנים עומד על בערך 8 מיליון דולר, זה שליש מהתקציב (ואני לא נכנס לזה שרול מרוויח עוד חצי מיליון וטיוס עוד 900 אלף).
שתהייה בעניינים שאני לגמרי בראש שלך, הלוואי ויהיו פה 2 זרים נוספים ראויים, לסתום את החורים בעמדות הפנים. אבל מעבר לזה שזו משימה קשה כבר בסגל הזה, לצערי זה גם מאוד לא אופייני למכבי של השנים האחרונות (או יותר נכון, לבנייה המעוותת של וויצ'יץ').
17 יולי 2018, 11:21
17 יולי 2018, 11:45
my man כתב:Rampel כתב:הוא מרוויח בבאסקוניה מיליון דולר לעונה וזה בלי הבאייאאוט שתצטרך לשלם עליו הקבוצה שתרים אותו (ואני מסכים שכנראה שמאוד תהנה ממנו).שועל כתב:בינתיים מכבי עשתה רק החתמה יקרה אחת הקיץ. זה שחקן ששווה לשים עליו את הכסף. הוא לא אמור להיות יקר בטירוף.
אתה ככל הנראה צודק ואני לא מאמין שאני שוב מפתח ציפיות..
נמאס לי כבר..
אני באמת מאד אוהב את טימה..(הוא עוד יהפוך להיות הארל קלארק הבא שלי..)
17 יולי 2018, 11:58
17 יולי 2018, 12:05
cannon כתב:אדריאן בנקס עזב את העכברושים ועבר לברינדיסי.
אקסל טופאן עוזב במפתיע את ז’לגיריס ועובר לדייויד בלאט ואולימפיאקוס. אחלה החתמה
17 יולי 2018, 12:06
17 יולי 2018, 12:31
17 יולי 2018, 12:37
17 יולי 2018, 12:38
17 יולי 2018, 12:41
er79 כתב:וואו דילייני באפס. איזה מפגרים מכבי. יכלו לשלם פחות מאשר שילמו על ווילבקין ולהביא גארד על. חבל.
17 יולי 2018, 12:41
ankram כתב:my man כתב:Rampel כתב:הוא מרוויח בבאסקוניה מיליון דולר לעונה וזה בלי הבאייאאוט שתצטרך לשלם עליו הקבוצה שתרים אותו (ואני מסכים שכנראה שמאוד תהנה ממנו).שועל כתב:בינתיים מכבי עשתה רק החתמה יקרה אחת הקיץ. זה שחקן ששווה לשים עליו את הכסף. הוא לא אמור להיות יקר בטירוף.
נמאס לי כבר..
מה מיוחד בטימה? היתה לו עונה מאד בינונית , בסקוניה לא ממשיכים איתו , ולא סתם , למה הוא מתאים לנו?
הוא לא לוקח ריבאונד , בקושי מוסר , ואם מוסר אז זה מתקזז עם איבודים , לא חוסם , לא עושים עליו פאולים , קלעי טוב מ 3 , סביר מהעונשין , מה מיוחד בו לעמדה 4?
17 יולי 2018, 12:43
17 יולי 2018, 12:43
toja27 כתב:ankram כתב:my man כתב:Rampel כתב:הוא מרוויח בבאסקוניה מיליון דולר לעונה וזה בלי הבאייאאוט שתצטרך לשלם עליו הקבוצה שתרים אותו (ואני מסכים שכנראה שמאוד תהנה ממנו).שועל כתב:בינתיים מכבי עשתה רק החתמה יקרה אחת הקיץ. זה שחקן ששווה לשים עליו את הכסף. הוא לא אמור להיות יקר בטירוף.
נמאס לי כבר..
מה מיוחד בטימה? היתה לו עונה מאד בינונית , בסקוניה לא ממשיכים איתו , ולא סתם , למה הוא מתאים לנו?
הוא לא לוקח ריבאונד , בקושי מוסר , ואם מוסר אז זה מתקזז עם איבודים , לא חוסם , לא עושים עליו פאולים , קלעי טוב מ 3 , סביר מהעונשין , מה מיוחד בו לעמדה 4?
אני גם התאכזבתי משהו ממנו העונה במיוחד לאחר ההייפ שהיה כאן לגביו בקיץ שעבר.
17 יולי 2018, 12:46
17 יולי 2018, 12:47
toja27 כתב:לגבי דילייני, עשה רושם שקשה להבין לאן נושבת הרוח איתו בקיץ הזה. בסוף היה יכול להיות סצנריו שהיה נשאר בנבא ומכבי היו נשארים קרחים מכאן ומכאן. אני חושב שמכבי היו צריכים ללכת על דילייני וולבקין ביחד לקיץ הזה.
17 יולי 2018, 12:48
er79 כתב:וואו דילייני באפס. איזה מפגרים מכבי. יכלו לשלם פחות מאשר שילמו על ווילבקין ולהביא גארד על. חבל.