כדורסל מאירופה V6

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: כדורסל מאירופה V6

הודעהעל ידי er79 » 17 יולי 2018, 16:04

דילייני יצא בהכחשה בטוויטר
er79

הודעהעל ידי אדם » 17 יולי 2018, 16:17

לעשות את ההשואה הזו בין דיליני לווילבקין בכלל לא השוואה נכונה או בעלת יכולת לחרוץ בצורה עובדתית .
גם מבחינת כושר וחדות משחק,גם השוני ביינהם מבחינת היכולות והדברים שהם מביאים למשחק גם בסגנון משחק.
1הגיל והכושר שוולבקין מגיע הרבה יותר טובים,וולבקין מגיע בכושר שיא בגיל הנכון אם הרעב הנכון להוכיח ולהיתקדם.
דיליניי מגיע אחרי שהוא היה בחוץ כמעט שנתיים גם בגיל מתקדם הרבה יותר וגם אם שיחק פה ושם המוד שלשחק שאתה הכוכב הראשי ושכובד המשחק והלחץ עליך ולהיות רגיל לשחק 30 דקות ולהיות מוכן לזה שוב מנטלי ומבחינת מוכנות וכושר זה לא בשניה אחרי שהגוף היתרגל למשו אחר ולכמה דקות פה ושם והראש נקי מלחצים ולעשות את הסוויץ לא כזה קל וראינו את זה גם במקרה ווימס.
זה שחלק פה אוהבים את דיליני לא צריך להעוור אותכם מהעובדות וזה שחלק שמו את דילייני באיזה רמה מסוימת ובתבנית של כוכב על לא אומרת שזה נכון בשטח וגם מהצד השני זה שווילבקין חתם אצלנו לא אומר שצריך להגן על ההחתמה בכל מחיר ולחשוב שהגיע אלינו הכוכב הכי גדול באירופה,צריך לשים את העובדות בשטח ולראות בצורה אמיתית וכנה את ההחתמות והיכולות של כל שחקן ושחקן.

1גם טיריס ריס נתן מעונת באירן כולל גם מעונתו בברצלונה נתן עונות מדהימות והביא הישגים עונה אחרי עונה והןא לא נופל ובטח עולה על דיליני מבחינת הישגים ותארים ועדין גם הוא לא מצליח לחזור למוד ולבריכה של הגדולים ולראש הנכןן בשביל לקפוץ פנימה שוב.

אף אחד לא יכןל להגיד מי יותר היה טוב לנו או מתאים מבחינת מייק גימס ,דיליני או ווילבקין,סגנונות שונים וגילאים ןמקום אחר בקרירה.
מה שכן ידוע זה שהיה למכבי את הכסף לבחור ואת היכולת והיא בחרה,ספאחיה מכיר טוב את דיליני היה עוזר מאמן בקבוצה שלו באנביאי ואני מאמין שאם היה רוצה היה משפיע עליו .
אני גם חושב שההצעה על מיק גימס באה לפני שווילבקין עלה על המדף ועלתה האופציה הזאת אני חושב שהיתעסקו בווילבקין בערך שבוע וחצי אבל בצורה מהירה וביצעו את העסקה בצורה זריזה יחסית בלי שהשם שלו היה אצלנו על המדף במשך חודש,אני חושב שאף אחד במכבי לא שם אותו כמועמד לעונה הבאה, גם בגלל שהיה חוזה ולא חשבו שישחררו אותו ושעלה משו בין מכבי לסוכן מכבי נכנסה לזה בבום.

הקרירה של דיליני חמודה מאוד ובעלת עונה מדהימה אחת בקובאן שהיסתימה בגמר אם אני זוכר נכון אבל גם צריך לזכור את המאמן והשחקנים הנוספים שהיו שם באותה עונה ,ראנדלוף ,סינגלטון ועוד כוכבים שהיתקבצו יחד ונתנו עונה מדהימה וחלקם עונת פריצה שאחריה ועד היום מקבלים חוזי עתק בזכות אותה עונה.
דווקא דיליני בגמר היה רע ואני זוכר את המשחק והיתרחק מהכדור ולא לקח את המשחק עליו ורק בסוף קצת היתעורר לעומת זו ראנדלוף פצוע ניסה וניסה ,בכל מקרה זה לא אומר כלום זה רק מראה שיש תבנית שחלק מהגולשים פה שמו בה את דיליני והיא לאו דווקא קשורה למציאות או לאיזה משו בשטח ,דיליני נתן עונה וחצי שנתים טובות, בקבוצה גדולה הוא לא היה באירופה ואף אחד לא יודע איך זה יהיה ברגע שיש לחצים ובקבוצה גדולה שמחויבת לתארים ולהישגיות ומלאת ציפיות.
2 רמות מעל ווילבקין ממש לא .
חסרונות של גובה וסייז קטן והגנה בינונית ומצאפים רעים בהגנה קשורות גם בענין דיליני .
הדברים שכתבתי נכונים גם לגבי ווילבקין ,הלוואי שהוא כן יעשה את הצעד אצלנו ברמה הבאה ויצליח להביא את היכולות שלו גם אצלנו,גם הוא נתן עונת יורוקאפ ויורוליג טובות סך הכל.
אדם

הודעהעל ידי felix_r » 17 יולי 2018, 16:24

er79 כתב:דילייני יצא בהכחשה בטוויטר

בפעם הבאה תקשיב לי ;)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי cannon » 17 יולי 2018, 16:28

מאיק צירבס חוזר לכוכב האדום.
cannon

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 17 יולי 2018, 16:28

er79 כתב:דילייני יצא בהכחשה בטוויטר
I DID NOT SIGN OR AM CLOSE TO SIGNING ANY CONTRACT WITH ANY TEAM... This isn’t from “sources” it’s from THE SOURCE
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 17 יולי 2018, 16:29

אדם כתב:לעשות את ההשואה הזו בין דיליני לווילבקין בכלל לא השוואה נכונה או בעלת יכולת לחרוץ בצורה עובדתית .
גם מבחינת כושר וחדות משחק,גם השוני ביינהם מבחינת היכולות והדברים שהם מביאים למשחק גם בסגנון משחק.
1הגיל והכושר שוולבקין מגיע הרבה יותר טובים,וולבקין מגיע בכושר שיא בגיל הנכון אם הרעב הנכון להוכיח ולהיתקדם.
דיליניי מגיע אחרי שהוא היה בחוץ כמעט שנתיים גם בגיל מתקדם הרבה יותר וגם אם שיחק פה ושם המוד שלשחק שאתה הכוכב הראשי ושכובד המשחק והלחץ עליך ולהיות רגיל לשחק 30 דקות ולהיות מוכן לזה שוב מנטלי ומבחינת מוכנות וכושר זה לא בשניה אחרי שהגוף היתרגל למשו אחר ולכמה דקות פה ושם והראש נקי מלחצים ולעשות את הסוויץ לא כזה קל וראינו את זה גם במקרה ווימס.
זה שחלק פה אוהבים את דיליני לא צריך להעוור אותכם מהעובדות וזה שחלק שמו את דילייני באיזה רמה מסוימת ובתבנית של כוכב על לא אומרת שזה נכון בשטח וגם מהצד השני זה שווילבקין חתם אצלנו לא אומר שצריך להגן על ההחתמה בכל מחיר ולחשוב שהגיע אלינו הכוכב הכי גדול באירופה,צריך לשים את העובדות בשטח ולראות בצורה אמיתית וכנה את ההחתמות והיכולות של כל שחקן ושחקן.

1גם טיריס ריס נתן מעונת באירן כולל גם מעונתו בברצלונה נתן עונות מדהימות והביא הישגים עונה אחרי עונה והןא לא נופל ובטח עולה על דיליני מבחינת הישגים ותארים ועדין גם הוא לא מצליח לחזור למוד ולבריכה של הגדולים ולראש הנכןן בשביל לקפוץ פנימה שוב.

אף אחד לא יכןל להגיד מי יותר היה טוב לנו או מתאים מבחינת מייק גימס ,דיליני או ווילבקין,סגנונות שונים וגילאים ןמקום אחר בקרירה.
מה שכן ידוע זה שהיה למכבי את הכסף לבחור ואת היכולת והיא בחרה,ספאחיה מכיר טוב את דיליני היה עוזר מאמן בקבוצה שלו באנביאי ואני מאמין שאם היה רוצה היה משפיע עליו .
אני גם חושב שההצעה על מיק גימס באה לפני שווילבקין עלה על המדף ועלתה האופציה הזאת אני חושב שהיתעסקו בווילבקין בערך שבוע וחצי אבל בצורה מהירה וביצעו את העסקה בצורה זריזה יחסית בלי שהשם שלו היה אצלנו על המדף במשך חודש,אני חושב שאף אחד במכבי לא שם אותו כמועמד לעונה הבאה, גם בגלל שהיה חוזה ולא חשבו שישחררו אותו ושעלה משו בין מכבי לסוכן מכבי נכנסה לזה בבום.

הקרירה של דיליני חמודה מאוד ובעלת עונה מדהימה אחת בקובאן שהיסתימה בגמר אם אני זוכר נכון אבל גם צריך לזכור את המאמן והשחקנים הנוספים שהיו שם באותה עונה ,ראנדלוף ,סינגלטון ועוד כוכבים שהיתקבצו יחד ונתנו עונה מדהימה וחלקם עונת פריצה שאחריה ועד היום מקבלים חוזי עתק בזכות אותה עונה.
דווקא דיליני בגמר היה רע ואני זוכר את המשחק והיתרחק מהכדור ולא לקח את המשחק עליו ורק בסוף קצת היתעורר לעומת זו ראנדלוף פצוע ניסה וניסה ,בכל מקרה זה לא אומר כלום זה רק מראה שיש תבנית שחלק מהגולשים פה שמו בה את דיליני והיא לאו דווקא קשורה למציאות או לאיזה משו בשטח ,דיליני נתן עונה וחצי שנתים טובות, בקבוצה גדולה הוא לא היה באירופה ואף אחד לא יודע איך זה יהיה ברגע שיש לחצים ובקבוצה גדולה שמחויבת לתארים ולהישגיות ומלאת ציפיות.
2 רמות מעל ווילבקין ממש לא .
חסרונות של גובה וסייז קטן והגנה בינונית ומצאפים רעים בהגנה קשורות גם בענין דיליני .
הדברים שכתבתי נכונים גם לגבי ווילבקין ,הלוואי שהוא כן יעשה את הצעד אצלנו ברמה הבאה ויצליח להביא את היכולות שלו גם אצלנו,גם הוא נתן עונת יורוקאפ ויורוליג טובות סך הכל.

אדם היקר, באמת שמאוד רציתי לקרוא את היצירה שלך, אבל החלטתי להתחיל עם משהו קומפקטי יותר, כמו "החטא ועונשו" של דוסטוייבסקי או "מלחמה ושלום" של לב טולסטוי.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי felix_r » 17 יולי 2018, 17:09

קולטון אייברסון בטנריפה הספרדית
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי שמוליק » 17 יולי 2018, 17:19

felix_r כתב:קולטון אייברסון בטנריפה הספרדית

שכחתי מקיומו.
פדרמן ורקנאטי קוברים את מכבי.
שיעופו כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שמוליק

הודעהעל ידי felix_r » 17 יולי 2018, 17:26

שמוליק כתב:
felix_r כתב:קולטון אייברסון בטנריפה הספרדית

שכחתי מקיומו.

כמו שאומרים "לא השאיר חותם" :)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Weems13 » 17 יולי 2018, 18:02

נמניה בייליצה החליט לחזור לאירופה. מעניין מי תיקח אותו.
If it's 10, try to make it 20...
Weems13

הודעהעל ידי Rampel » 17 יולי 2018, 18:09

Weems13 כתב:נמניה בייליצה החליט לחזור לאירופה. מעניין מי תיקח אותו.
אם אתה מתבסס על יורוהופס, אז יצא לך בול ורד כהן חחח

יש הבדל תהומי בין "החליט לחזור לאירופה" לבין "לא חתם על חוזה בפילי ולמרות שהעדיפות הראשונה שלו היא NBA.. אירופה יכולה להיות אופציה בשבילו".

גם ציינו בכתבה שהוא ידרוש חוזה גבוה שמעטות הקבוצות האירופאיות שיוכלו לעמוד בו.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 17 יולי 2018, 18:11

Rampel כתב:

יש הבדל תהומי בין "החליט לחזור לאירופה" לבין "לא חתם על חוזה בפילי ולמרות שהעדיפות הראשונה שלו היא NBA.. אירופה יכולה להיות אופציה בשבילו".

ציוץ של ווז'

Free agent forward Nemanja Bjelica -- who had agreed to a one-year deal with the 76ers -- informed the team on Monday that he will stay in Europe this season, league sources tell ESPN. He never signed his contract with Philadelphia
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 17 יולי 2018, 18:12

Holiday_Armadillo כתב:
Rampel כתב:

ציוץ של ווז'

Free agent forward Nemanja Bjelica -- who had agreed to a one-year deal with the 76ers -- informed the team on Monday that he will stay in Europe this season, league sources tell ESPN. He never signed his contract with Philadelphia

בהצלחה לבולדן.
לאן ילך בייליצה?
צסק"א? פנר?
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי Rampel » 17 יולי 2018, 18:14

Holiday_Armadillo כתב:
Rampel כתב:

ציוץ של ווז'

אז זה כבר מעניין.. ועם כל כמה שזה שחקן נדיר ששווה לשפוך עליו כסף ובול מה שמכבי צריכה, אני לא חושב שזה משהו שמכבי יכולה להרשות לעצמה. מה גם שאין ספק שיהיה עליו ביקוש מכל העשירות של היבשת.

סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 17 יולי 2018, 18:19

החציל האצטקי כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
Rampel כתב:

ציוץ של ווז'

בהצלחה לבולדן.
לאן ילך בייליצה?
צסק"א? פנר?
מניחה שאו זה או זה ואם הייתי צריכה להמר אז הייתי אומרת שטורקיה
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי שועל » 17 יולי 2018, 18:23

כנראה שיש לו הצעה קונקרטית.
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי er79 » 17 יולי 2018, 18:35

אם הוא חוזר לאירופה הרציו אומר שפנר אבל הוא לא 4? יש שם את דאטומה ומלי.
er79

הודעהעל ידי שועל » 17 יולי 2018, 18:36

er79 כתב:אם הוא חוזר לאירופה הרציו אומר שפנר אבל הוא לא 4? יש שם את דאטומה ומלי.

גם הוא וגם דאוטמה יכולים לשחק ב2 העמדות.
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי אדם » 17 יולי 2018, 18:46

4תקרא לא תקרא,תקראו או לא אני כתבתי מי שיקרא שיהיה לו בהצלחה וגם מי שלא באהבה אני כותב לעצמי ומי שנהנה מזה בשמחה.
אדם

הודעהעל ידי Weems13 » 17 יולי 2018, 18:47

לדעתי הוא לא יילך לפנר. יש להם כבר את מלי, דאטומה, וסלי ולוברן בעמדות הפנים, בנוסף לשחקן הטורקי/ירדני הצעיר דובריולו שקיבל הרבה קרדיט מאובראדוביץ השנה. מה גם שפנר מחפשת רכז/קומבו גארד סקורר במקום וואנמייקר ושם הם ישקיעו את מירב הכסף. לדעתי, בייליצה יחתום בצסקא.
If it's 10, try to make it 20...
Weems13

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־13 אורחים