Adam כתב:איזה משתמש לא אמין (פגע אולי שלוש פעמים ב8 שנים האחרונות) באינטרבסקט רושם שמרפי הולוואי קרוב לחתימה במכבי ב'..
אין יותר מה לעשות עם המידע הזה, כי לא תהיה מכבי ב'.
טרול שלא פגע בכלום ושום דבר. אין מכבי ב
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Adam כתב:איזה משתמש לא אמין (פגע אולי שלוש פעמים ב8 שנים האחרונות) באינטרבסקט רושם שמרפי הולוואי קרוב לחתימה במכבי ב'..
אין יותר מה לעשות עם המידע הזה, כי לא תהיה מכבי ב'.
גל גל כתב:הוא אחלה שחקן לדעתי
ריבאונדר מעולה
לא יודע כמה מתאים לעשות ככה את קפיצת המדרגה אבל הוא לא רע
גל גל כתב:מרפי יכול לתת דקות בעמדה 4 והרבה
מה שזאנה לא יכול
Mmm כתב:מה שטוב בידיעה הזו אם היא נכונה שהולכים להחתים 2 זרים ולא רק זר אחד כמו שהסתפקו בהתחלה
TAYO כתב:Mmm כתב:מה שטוב בידיעה הזו אם היא נכונה שהולכים להחתים 2 זרים ולא רק זר אחד כמו שהסתפקו בהתחלה
השאלה לאילו עמדות? גארדים יש כבר, עמדה שלוש די עמוסה בשחקני שלוש בכאילו... אז 4 ו-5?
Sent from my iPhone using Tapatalk
החציל האצטקי כתב:TAYO כתב:Mmm כתב:מה שטוב בידיעה הזו אם היא נכונה שהולכים להחתים 2 זרים ולא רק זר אחד כמו שהסתפקו בהתחלה
השאלה לאילו עמדות? גארדים יש כבר, עמדה שלוש די עמוסה בשחקני שלוש בכאילו... אז 4 ו-5?
כן.
מי שהכי דומה ל-3 "קלאסי" זה קלויארו בכלל.
אני מניח שבכל מקרה נראה אותו משחק בעמדה הזאת השנה.
ההגנה שלו לא טובה, אבל התקפית הוא יכול לעשות דברים מעניינים.
TAYO כתב:Mmm כתב:מה שטוב בידיעה הזו אם היא נכונה שהולכים להחתים 2 זרים ולא רק זר אחד כמו שהסתפקו בהתחלה
TAYO כתב:החציל האצטקי כתב:TAYO כתב:Mmm כתב:מה שטוב בידיעה הזו אם היא נכונה שהולכים להחתים 2 זרים ולא רק זר אחד כמו שהסתפקו בהתחלה
כן.
אני עדיין מקווה לשמוע שקנדריק יצא להשאלה ושמחתימים עמדות 3-5 טופ יורוליג... אין לנו צורך בגארדים כשגם קיין וגם רול יכולים לשחק יופי בעמדה 2.
cannon כתב:אם יהיו רק 5 ישראלים וקבוצה אחת אז לא יהיו 12 שחקנים בטופס במשחק בארץ ולכן צריך 6 ישראלים ולא 5.
החציל האצטקי כתב:TAYO כתב:החציל האצטקי כתב:TAYO כתב:Mmm כתב:מה שטוב בידיעה הזו אם היא נכונה שהולכים להחתים 2 זרים ולא רק זר אחד כמו שהסתפקו בהתחלה
כן.
אני עדיין מקווה לשמוע שקנדריק יצא להשאלה ושמחתימים עמדות 3-5 טופ יורוליג... אין לנו צורך בגארדים כשגם קיין וגם רול יכולים לשחק יופי בעמדה 2.
זה לא הכיוון. החתימו את ריי כי מאמינים בו כפרוספקט. גם בקלויארו.
אני אישית חושב שבסיטואציה הזאת מפקירים את עמדות 3-4, אבל אם יביאו שני גבוהים ברמה גבוהה, שיתאימו לשחקנים שכבר כאן, אולי אפשר יהיה לחיות עם זה.
השאלה האמיתית היא כמה קלויארו יכול לתרום כ-3.
לדעתי, ברמה ההתקפית הוא יכול להצליח. הוא סוג של גרסת 3-4 של מייקל רול. אפשר אפילו להשוות אותו לגיא פניני שממש מזכיר אותו.
ברמה ההגנתית הוא בלאו הכי לא מביא כלום, ככה שההבדל לא יהיה משמעותי.
אני לא תופס לא מקיין ולא מרול שחקנים שמסוגלים להחזיק את עמדה 3 באופן בלעדי. ברור שלא חושב שישראלי יכול לעזור שם.
מפה לשם, אנג'לו יוכל להפוך להיות שחקן מאוד חשוב בסגל הזה.
שועל כתב:בן כמה קולרבי שמאמינים בו כפרוספקט?
וזה רע מאוד אם מישהו מאמין בריי כפרוספקט.
החציל האצטקי כתב:שועל כתב:בן כמה קולרבי שמאמינים בו כפרוספקט?
וזה רע מאוד אם מישהו מאמין בריי כפרוספקט.
קלויארו (קאלויירו, הוא הוגה את השם שלו) בן 29 עוד 10 ימים.
ברור שלא צעיר, אבל מביא יציבות ונסיון בליגות טובות.
ריי פרוספקט לא רע בכלל. פרוספקט לגמרי, אבל גם לא רע בכלל.
ושניהם לא באמת צריכים להיות פה. אחד היה 3 פותח שנה שעברה ולא הראה אפילו רמז ליכולת הגנתית, חוץ מכמה פוזשנים בודדים. השני מסתמן כרגע כרפליקה מושלמת בעמדה 4.cannon כתב:מייקל רול הגיע בדיוק באותו סטטוס כמו קלויארו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], JarJarBinx ו־19 אורחים