18 יולי 2018, 22:03
Rampel כתב:ושניהם לא באמת צריכים להיות פה. אחד היה 3 פותח שנה שעברה ולא הראה אפילו רמז ליכולת הגנתית, חוץ מכמה פוזשנים בודדים. השני מסתמן כרגע כרפליקה מושלמת בעמדה 4.cannon כתב:מייקל רול הגיע בדיוק באותו סטטוס כמו קלויארו.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
18 יולי 2018, 22:05
toja27 כתב:Rampel כתב:ושניהם לא באמת צריכים להיות פה. אחד היה 3 פותח שנה שעברה ולא הראה אפילו רמז ליכולת הגנתית, חוץ מכמה פוזשנים בודדים. השני מסתמן כרגע כרפליקה מושלמת בעמדה 4.cannon כתב:מייקל רול הגיע בדיוק באותו סטטוס כמו קלויארו.
לדעתי לא שלא צריכים להיות פה אלא שצריכים להיות בתפקידים המתאימים להם. רול אחלה, אבל לא כשחקן מרכזי בחמישיה הפותחת , אני סבור שגם אנג'לו יכול להועיל לקבוצה אבל בתור שחקן מחליף ב 4.
18 יולי 2018, 22:06
אם יביאו טווינר או קומבו פורוורד לפניהם, אז מילא. כרגע זה לא המצב.toja27 כתב:Rampel כתב:ושניהם לא באמת צריכים להיות פה. אחד היה 3 פותח שנה שעברה ולא הראה אפילו רמז ליכולת הגנתית, חוץ מכמה פוזשנים בודדים. השני מסתמן כרגע כרפליקה מושלמת בעמדה 4.cannon כתב:מייקל רול הגיע בדיוק באותו סטטוס כמו קלויארו.
לדעתי לא שלא צריכים להיות פה אלא שצריכים להיות בתפקידים המתאימים להם. רול אחלה, אבל לא כשחקן מרכזי בחמישיה הפותחת , אני סבור שגם אנג'לו יכול להועיל לקבוצה אבל בתור שחקן מחליף ב 4.
18 יולי 2018, 22:10
שועל כתב:toja27 כתב:Rampel כתב:ושניהם לא באמת צריכים להיות פה. אחד היה 3 פותח שנה שעברה ולא הראה אפילו רמז ליכולת הגנתית, חוץ מכמה פוזשנים בודדים. השני מסתמן כרגע כרפליקה מושלמת בעמדה 4.cannon כתב:מייקל רול הגיע בדיוק באותו סטטוס כמו קלויארו.
אני סבור שניתן למצוא שחקנים הרבה יותר טובים גם על המשבצת הזו. ואני סבור שאחרי שיש כבר רול אחד, אין מקום לאחד נוסף. גם ככה אנחנו לא מושפעים בזרים.
18 יולי 2018, 22:15
toja27 כתב:שועל כתב:toja27 כתב:Rampel כתב:ושניהם לא באמת צריכים להיות פה. אחד היה 3 פותח שנה שעברה ולא הראה אפילו רמז ליכולת הגנתית, חוץ מכמה פוזשנים בודדים. השני מסתמן כרגע כרפליקה מושלמת בעמדה 4.cannon כתב:מייקל רול הגיע בדיוק באותו סטטוס כמו קלויארו.
אני סבור שניתן למצוא שחקנים הרבה יותר טובים גם על המשבצת הזו. ואני סבור שאחרי שיש כבר רול אחד, אין מקום לאחד נוסף. גם ככה אנחנו לא מושפעים בזרים.
כנראה שאפשר, אבל מניסיון, לא תמיד מצליחים למצוא אותם.
בסה"כ אני חושב שששחקן מחליף בעמדה 4 עם קליעה טובה מבחוץ, יכולת לנוע יפה בלי הכדור ולמסור יכול להשתלב ולהועיל לקבוצה כמו מכבי "היילטס" תל אביב , לדעתי צריכים גם כאלו.
18 יולי 2018, 22:39
MTA2311 כתב:toja27 כתב:שועל כתב:toja27 כתב:Rampel כתב:ושניהם לא באמת צריכים להיות פה. אחד היה 3 פותח שנה שעברה ולא הראה אפילו רמז ליכולת הגנתית, חוץ מכמה פוזשנים בודדים. השני מסתמן כרגע כרפליקה מושלמת בעמדה 4.
בסה"כ אני חושב שששחקן מחליף בעמדה 4 עם קליעה טובה מבחוץ, יכולת לנוע יפה בלי הכדור ולמסור יכול להשתלב ולהועיל לקבוצה כמו מכבי "היילטס" תל אביב , לדעתי צריכים גם כאלו.
אולי, אבל כרגע הוא שחקן חמישייה.
19 יולי 2018, 00:10
19 יולי 2018, 00:34
BIG sofo כתב:ג'ורדן לויד (אקס הפועל אילת) חתם בטורונטו
היה יכול להיות מצויין במקום קנדריק ריי
היה אחד השחקנים הטובים בליגה בעונה שעברה
http://basket.co.il/player.asp?PlayerId=10784
19 יולי 2018, 00:36
MTA2311 כתב:toja27 כתב:שועל כתב:toja27 כתב:Rampel כתב:ושניהם לא באמת צריכים להיות פה. אחד היה 3 פותח שנה שעברה ולא הראה אפילו רמז ליכולת הגנתית, חוץ מכמה פוזשנים בודדים. השני מסתמן כרגע כרפליקה מושלמת בעמדה 4.
אולי, אבל כרגע הוא שחקן חמישייה.
19 יולי 2018, 01:07
19 יולי 2018, 01:40
BIG sofo כתב:ג'ורדן לויד (אקס הפועל אילת) חתם בטורונטו
היה יכול להיות מצויין במקום קנדריק ריי
היה אחד השחקנים הטובים בליגה בעונה שעברה
http://basket.co.il/player.asp?PlayerId=10784
19 יולי 2018, 01:42
Coach B כתב:בולדן כבר לא רלוונטי למכבי הוא בנבא
19 יולי 2018, 11:19
19 יולי 2018, 11:23
felix_r כתב:טיילר אניס חתם בפנרבחצ'ה
19 יולי 2018, 11:24
החציל האצטקי כתב:felix_r כתב:טיילר אניס חתם בפנרבחצ'ה
החתמה מוזרה.
19 יולי 2018, 11:27
felix_r כתב:החציל האצטקי כתב:felix_r כתב:טיילר אניס חתם בפנרבחצ'ה
החתמה מוזרה.
למה?
19 יולי 2018, 11:45
החציל האצטקי כתב:felix_r כתב:החציל האצטקי כתב:felix_r כתב:טיילר אניס חתם בפנרבחצ'ה
החתמה מוזרה.
למה?
הוא רכז טהור. לא סקורר גדול. לא פיזי במיוחד. לא בדיוק על העמדה של וונאמייקר.
כבר יש להם את סלוקאס ודיקסון. הייתי מצפה שמי שיגיע יהיה קומבו גארד.
מה שבטוח- הוא אמור להתאים למשחק הפיק אנד רול שלו מצויין.
19 יולי 2018, 11:59
kfir כתב:יכול להיות שהוא מתכנן לשחק עם 2 מובילי כדור
19 יולי 2018, 13:40
19 יולי 2018, 15:20