שועל כתב:שמואל1 כתב:שועל כתב:שמואל1 כתב:היכולת של אבדיה מדהימה ביחס לגילו. הוא פרוספקט NBA לכל דבר ועניין. אני לא חושב שכספי נראה טוב יותר בגיל הזה.
גם כספי מתאים יותר לאירופה. לא ממש שחקן NBA לגיטימי.
כספי יפתח בעוד זמן קצר את עונתו העשירית ב- NBA. באמתחתו עונה של 12+6. הוא בהחלט שחקן NBA לגיטימי.
מתגלגל מקבוצה לקבוצה כשחקן סופר שולי ולא מטביע שום חותם. לא זה מה שמייחסים לאבדיה, וזה נראה לי חסר פרופורציות. אבל מי יודע.
לא הבנתי מאיפה החלטת את מה שהדגשתי למטה- מישהו מדבר על אבדיה כפוטנציאל לבחירת לוטרי בדראפט? כולם מדברים עליו כ"כשרון גדול ומועמד לNBA בעוד כמה שנים", איפה ראית שמייחסים לו עתיד יותר מוצלח משל כספי?
כספי תמיד תואר כפרוספקט NBA ובחירת אמצע סיבוב ראשון/סוף סיבוב ראשון.ואכן שם נבחר. ואחרי 10 שנים הוא נחשב לשחקן לגיטימי בליגה. זה לא אומר שהוא שחקן טוב בליגה ואפילו לא שהוא מעל הממוצע- אבל הוא אכן לגיטימי בליגה. אני אישית מסיק את זה מחכמת ההמונים מאחר ואני צורך כמעט רק עיתונות NBA מארה"ב - אתה מוזמן להיכנס (למשל) לפורומים של ממפיס ולהיווכח שאין שם דעות של "מה השחקן הזה לעזאזל עושה בליגה?", גם אחרי השנתיים האחרונות והמאכזבות שלו.
דרך אגב, אתה יכול לבדוק כמה מהשחקנים שנבחרו במקומות 20-30 בדראפטים של 2007-2011 עדיין בליגה אחרי 8-12 שנה...(רמז: פחות מ50%. הרבה פחות מ50%)