20 יולי 2018, 21:32
החציל האצטקי כתב:אחדשיודע כתב:SirCharles כתב:2/3- קיין, זוסמן - קיין המגן הטוב בסגל וזוסמן מראה בעתודה שהוא מתפתח ליופי של שחקן הגנה. ד"א לאור התצוגות שלו באליפות והכיוון המסתמן שלא יביאו עוד 3 זר אני חושב שכדאי מאוד שישאירו אותו. חסר לנו מישהו שישמור על סמולים פיזיים וגבוהים.
צריך לדבר על זה. אם לא יוחתם כאן הקיץ 2/3 פותח (וכנראה שלא), זאת עוד החלטה נוראית בתהליך הבנייה העקום של מכבי.
למה לעזאזל היו צריכים למהר לסגור עם 3 זרים משלימים בעמדות הללו? אי אפשר היה להמיר שניים מהם בשחקן איכותי אחד? אופן קבלת ההחלטות במכבי מרתיח את הדעת.
אתה צודק ברמה המקצועית.
ברמה האנושית, שניהם מאוד נכונים למכבי, כנראה.
זה היה שיקול מרכזי בהחלטה להמשיך איתם- חד משמעית.
20 יולי 2018, 21:35
אחדשיודע כתב:SirCharles כתב:2/3- קיין, זוסמן - קיין המגן הטוב בסגל וזוסמן מראה בעתודה שהוא מתפתח ליופי של שחקן הגנה. ד"א לאור התצוגות שלו באליפות והכיוון המסתמן שלא יביאו עוד 3 זר אני חושב שכדאי מאוד שישאירו אותו. חסר לנו מישהו שישמור על סמולים פיזיים וגבוהים.
צריך לדבר על זה. אם לא יוחתם כאן הקיץ 2/3 פותח (וכנראה שלא), זאת עוד החלטה נוראית בתהליך הבנייה העקום של מכבי.
למה לעזאזל היו צריכים למהר לסגור עם 3 זרים משלימים בעמדות הללו? אי אפשר היה להמיר שניים מהם בשחקן איכותי אחד? אופן קבלת ההחלטות במכבי מרתיח את הדעת.
20 יולי 2018, 22:33
שועל כתב:אחדשיודע כתב:SirCharles כתב:2/3- קיין, זוסמן - קיין המגן הטוב בסגל וזוסמן מראה בעתודה שהוא מתפתח ליופי של שחקן הגנה. ד"א לאור התצוגות שלו באליפות והכיוון המסתמן שלא יביאו עוד 3 זר אני חושב שכדאי מאוד שישאירו אותו. חסר לנו מישהו שישמור על סמולים פיזיים וגבוהים.
כרגע יש 5 זרים על 3 עמדות. זה לא חריג. 4 זרים על 3 עמדות נשמע לי מעט מדי, למרות שבעבר זה מה שהיה בדרך כלל.
ברור אבל שאחד מהם היה צריך להיות 3 ברמה גבוהה יותר.
20 יולי 2018, 22:35
20 יולי 2018, 22:39
אחדשיודע כתב:שועל כתב:אחדשיודע כתב:SirCharles כתב:2/3- קיין, זוסמן - קיין המגן הטוב בסגל וזוסמן מראה בעתודה שהוא מתפתח ליופי של שחקן הגנה. ד"א לאור התצוגות שלו באליפות והכיוון המסתמן שלא יביאו עוד 3 זר אני חושב שכדאי מאוד שישאירו אותו. חסר לנו מישהו שישמור על סמולים פיזיים וגבוהים.
כרגע יש 5 זרים על 3 עמדות. זה לא חריג. 4 זרים על 3 עמדות נשמע לי מעט מדי, למרות שבעבר זה מה שהיה בדרך כלל. פשר להחתים גם 30 שחקנים, זה לא מה שיביא אותך גבוה באירופה.
ברור אבל שאחד מהם היה צריך להיות 3 ברמה גבוהה יותר.
עזוב את זה, אני מדבר ברמה הכללית. אם אין לכם כסף / מקום לזרים נוספים, למה לעזאזל החתמתם 3 זרים משלימים לעמדות 2-3? האיכות פי כמה וכמה חשובה מהכמות.
ולא, לא היה קורה שום דבר אם היו מוותרים על רול/קיין לצורך העניין בשביל להביא לכאן שחקן פותח איכותי לעמדה 2/3.
20 יולי 2018, 22:39
החציל האצטקי כתב:אחדשיודע כתב:SirCharles כתב:2/3- קיין, זוסמן - קיין המגן הטוב בסגל וזוסמן מראה בעתודה שהוא מתפתח ליופי של שחקן הגנה. ד"א לאור התצוגות שלו באליפות והכיוון המסתמן שלא יביאו עוד 3 זר אני חושב שכדאי מאוד שישאירו אותו. חסר לנו מישהו שישמור על סמולים פיזיים וגבוהים.
אתה צודק ברמה המקצועית.
ברמה האנושית, שניהם מאוד נכונים למכבי, כנראה.
זה היה שיקול מרכזי בהחלטה להמשיך איתם- חד משמעית.
20 יולי 2018, 22:43
שועל כתב:למה נוסף לציטוט שלי משהו שלא כתבתי?![]()
שועל כתב:לא יודע, אני לא בטוח שהייתי מוותר על 5 זרים בעמדות האלו. ברור שהיו צריכים להביא לפחות עוד זר אחד ברמה גבוהה כתחליף לאחד מהם.
20 יולי 2018, 23:48
אחדשיודע כתב:SirCharles כתב:2/3- קיין, זוסמן - קיין המגן הטוב בסגל וזוסמן מראה בעתודה שהוא מתפתח ליופי של שחקן הגנה. ד"א לאור התצוגות שלו באליפות והכיוון המסתמן שלא יביאו עוד 3 זר אני חושב שכדאי מאוד שישאירו אותו. חסר לנו מישהו שישמור על סמולים פיזיים וגבוהים.
20 יולי 2018, 23:53
אחדשיודע כתב:שועל כתב:למה נוסף לציטוט שלי משהו שלא כתבתי?![]()
מוזר. תוקן.שועל כתב:לא יודע, אני לא בטוח שהייתי מוותר על 5 זרים בעמדות האלו. ברור שהיו צריכים להביא לפחות עוד זר אחד ברמה גבוהה כתחליף לאחד מהם.
אז אתה מעדיף 5 זרים ש-3 מתוכם בינוניים ולא שייכים לרמה הגבוהה של אירופה, על 4 זרים ש-3 מהם ברמה הגבוהה ביותר?
אני לא רואה שום סיבה מוצדקת לבזבז את התחמושת/התקציב רק כדי למלא משבצות על הספסל. קודם כל צריכים להרכיב חמישייה איכותית, זה א'-ב'.
21 יולי 2018, 00:10
החציל האצטקי כתב:אייסי ופאל, נשמע טוב יותר לדעתך?
אופציות עצבניות בפיק אנד רול. הגנה, פיזיות.
21 יולי 2018, 00:15
21 יולי 2018, 01:43
שועל כתב:אחדשיודע כתב:שועל כתב:למה נוסף לציטוט שלי משהו שלא כתבתי?![]()
מוזר. תוקן.שועל כתב:לא יודע, אני לא בטוח שהייתי מוותר על 5 זרים בעמדות האלו. ברור שהיו צריכים להביא לפחות עוד זר אחד ברמה גבוהה כתחליף לאחד מהם.
אז אתה מעדיף 5 זרים ש-3 מתוכם בינוניים ולא שייכים לרמה הגבוהה של אירופה, על 4 זרים ש-3 מהם ברמה הגבוהה ביותר?
אני לא רואה שום סיבה מוצדקת לבזבז את התחמושת/התקציב רק כדי למלא משבצות על הספסל. קודם כל צריכים להרכיב חמישייה איכותית, זה א'-ב'.
2 האופציות גרועות.
מה שצריך להיות זה גם וגם.
toja27 כתב:אחדשיודע כתב:SirCharles כתב:2/3- קיין, זוסמן - קיין המגן הטוב בסגל וזוסמן מראה בעתודה שהוא מתפתח ליופי של שחקן הגנה. ד"א לאור התצוגות שלו באליפות והכיוון המסתמן שלא יביאו עוד 3 זר אני חושב שכדאי מאוד שישאירו אותו. חסר לנו מישהו שישמור על סמולים פיזיים וגבוהים.
מבחינתי אם היו מחתימים 3 או אפילו 2 איכותי יותר, תלוי איפה רוצים להציב בעיקר את רול וקיין , במקום ריי, היה פותר את רוב הבעיות באיזון הסגל. אני דווקא בעד להמשיך עם רול וקיין גם לעונה הקרובה.
toja27 כתב:סליחה שכחתי לציין למרות שהזכרתי זאת בעבר, גם ההחתמה של פארגו אחרי שהחתימו את וולבקין , בראייה שלי גורמת לאיזה חוסר איזון גם מבחינת שחקנים מובילים שמשחקים על אותה עמדה וגם בבחינת הגובה של הקו האחורי שיווצר כשהם ישחקו באותו זמן ביחד( ועוד לא דיברתי על ריי ודיבה).
21 יולי 2018, 02:13
Holiday_Armadillo כתב:זה משנה? הוא בן 38
21 יולי 2018, 02:19
21 יולי 2018, 02:20
21 יולי 2018, 17:59
22 יולי 2018, 00:19
23 יולי 2018, 13:43
23 יולי 2018, 13:51
23 יולי 2018, 13:53
קובי כתב:על הנייר, פל הוא פח.