ת'רד המלפפונים V4

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפפונים V4

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 23 יולי 2018, 01:18

שוב, מכבי עדיין רוצה את הישראלים הבכירים אצלה בסגל.
זוסמן לגמרי יכול להיות חלק מההווה שלה. אין סיבה שלא יהיה חלק משמעותי מאוד מהסגל בליגה. הוא שווה כאן 20-25 דקות ומשם יתפתח.
בלאו הכי לא נראה שיביאו לכאן 3.

אין סיבה להשקיע מאמצים בקולשוב כשיש לך את אבדיה וזוסמן ביד כבר.
זוסמן יקבל הזדמנות. אם יעבדו איתו נכון והוא ידע למנף את הטורניר הזה, הוא גם יקבל צ'אנסים ביורוליג.
לא כמו בליגה, אבל יותר מבעונה שעברה.

עם כל הכבוד לדקות משחק בגלבוע/גליל, לא לשם הוא צריך לכוון.

ראינו את שון דוסון "מתקדם" בליגה. זה לא בהכרח כזה וואו לשחק פה. שישחק במכבי. פשוט שישחק.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי felix_r » 23 יולי 2018, 02:21

החציל האצטקי כתב:שוב, מכבי עדיין רוצה את הישראלים הבכירים אצלה בסגל.
זוסמן לגמרי יכול להיות חלק מההווה שלה. אין סיבה שלא יהיה חלק משמעותי מאוד מהסגל בליגה. הוא שווה כאן 20-25 דקות ומשם יתפתח.

זוסמן יקבל הזדמנות. אם יעבדו איתו נכון והוא ידע למנף את הטורניר הזה, הוא גם יקבל צ'אנסים ביורוליג.

ראינו את שון דוסון "מתקדם" בליגה. זה לא בהכרח כזה וואו לשחק פה. שישחק במכבי. פשוט שישחק.

מסכים איתך שזוסמן צריך להשאר.
לא רואה איך קולשוב קשור אליו, ובמיוחד איך קולשוב קשור לאבדיה. קולשוב יבנה קריירה בארץ. אבדיה יעוף ל NBA ברגע שיגיע לרמה שמכבי כן יכולה לנצל.

אין שום סיבה לא לבנות על זוסמן וקולשוב כישראלים המובילים. לשניהם יש את הסייז והפיזיות הנכונים, בניגוד לרוב הישראלים, שתמיד חסר להם משהו, או גובה, או פיזיות, או קליעה...
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 23 יולי 2018, 02:32

אני לא רואה מקום לשני ישראלים על אותה עמדה במכבי.
מתוך ההנחה הפשוטה שבכל עמדה אני רוצה לראות זר.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי סומבץ » 23 יולי 2018, 02:39

סתם שאלה עקב ריבוי הת'רדים בנושאים דומים והבלבול שחל אצלי בגלל זה לאור ההודעות האחרונות:
האם שחקנים ששייכים למכבי אבל לא ברור אם ישחקו בה בעונה הבאה נחשבים ל'מלפפונים'?
סומבץ

הודעהעל ידי Rampel » 23 יולי 2018, 08:08

felix_r כתב:
החציל האצטקי כתב:שוב, מכבי עדיין רוצה את הישראלים הבכירים אצלה בסגל.

מסכים איתך שזוסמן צריך להשאר.
לא רואה איך קולשוב קשור אליו, ובמיוחד איך קולשוב קשור לאבדיה. קולשוב יבנה קריירה בארץ. אבדיה יעוף ל NBA ברגע שיגיע לרמה שמכבי כן יכולה לנצל.

אין שום סיבה לא לבנות על זוסמן וקולשוב כישראלים המובילים. לשניהם יש את הסייז והפיזיות הנכונים, בניגוד לרוב הישראלים, שתמיד חסר להם משהו, או גובה, או פיזיות, או קליעה...

התפיסה הזו נכונה, אבל לא לשנים הקרובות. זוס קיבל הזדמנויות והוכיח שהוא לא שם. אם מישהו חושב שהוא הראה משהו יוצא דופן מבחינת היכולות שלו באליפות הזו, אז הוא לא וגם הוא וגם מקורביו מפארים את זה, כאילו כדי להוכיח שמכבי לא נתנו לו צ'אנס. אבל בפועל, הם פשוט מוכיחים שהוא לא ברמה. הוא צריך זמן כדי "להיכנס לקצב"? (14 דקות בממוצע למשחק, זה מספיק זמן בשביל להוכיח את עצמך.. אבל כן, בטח, שחקן NBA) אז שיחפש אותו במקום אחר בהשאלה ואני אומר את זה לגמרי באהבה. אם הוא ימשיך לעבוד קשה, הוא יחזור טוב יותר.

זוס וקולשוב יכולים להיות הישראלים המובילים במכבי ולצורך העניין יכולים למלא בעוד כמה שנים את התפקיד של קיין ורול בסגל הזה. כרגע הם משחקים על אותה עמדה ובסגל הנבנה אין מקום לשניהם. כבר ראינו אחד מהם, שהוכיח (גם לעצמו) שהוא צריך להתבשל. עכשיו זה הזמן לבדוק את השני.

ובנוגע לאבדיה, אני מצפה מפרוספקט NBA להילחם בדיוק על אותן 14 הדקות ולהוכיח את עצמו. אם זה יקרה, ה-14 יהפכו ל-20. אם יעבדו איתו נכון, עוד יצמח פה פויינט פורוורד ברמה גבוהה ובאמת עוד נראה אותו עושה מסלול מאוד דומה לכספי. חובת ההוכחה עליו.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי שמואל1 » 23 יולי 2018, 09:16

פיק: זוסמן פנה למכבי - "תנו לי לעזוב, לא רוצה לשבת על הספסל"
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי ankram » 23 יולי 2018, 09:20

צודק.

Sent from my iPhone using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי Jack55 » 23 יולי 2018, 09:25

שמואל1 כתב:פיק: זוסמן פנה למכבי - "תנו לי לעזוב, לא רוצה לשבת על הספסל"

לצאת בהשאלה חשוב לדייק שלא יתבלבלו .
ואם יעבור זה יהיה לגבלוע עם בית הלחמי .

תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי Adam » 23 יולי 2018, 09:42

מקווה מאוד שזוסמן יושאל. באמת שאין סיבה להחזיק אותו כאן בכוח כשידוע שמכבי יכולה לתת לו במקסימום 20 דקות בליגה (במקרה הטוב).
אצל בית הלחמי (שידוע כאחד שמפרגן מאוד לישראלים בדקות) הוא יוכל להתפתח כשחקן ולקבל ביטחון ומכסת דקות בלתי מוגבלת (בהתאם ליכולתו).
תראו איך עונה אחת עזרה לנמרוד לוי באשדוד אצל גרינברג. אני מקווה שזה יבוא לידי ביטוי כמובן גם במכבי (לפחות בליגה).
תמונה
מכבי תל אביב 23/24:
PG: בראון, בלאט
SG: בולדווין, דיברתולומאו, קליבלנד
SF: קולסון, מנקו, פניני
PF: ווב, סורקין, כהן
C: ניבו, ריברו
Adam

הודעהעל ידי toja27 » 23 יולי 2018, 09:59

עונה שעברה, ספאחיה הפתיע ועלה בתחילת העונה עם זוסמן שנתן תוצרת יפה. ברגע שהיה קצת לחץ , זוסמן סופסל. אפשר להבין את זה ואפשר שלא. אני אישית אשמח לראות את זוסמן יותר.
מבחינה מקצועית ולא ראיתי ממש את הטורניר אבל מהעונה שעברה- זוסמן חייב לשפר את היצירת מצבים לעצמו ולאחרים מתוך כדרור, לשחק עם יותר קשיחות ולעלות קצת מסת שריר.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי אלמוג » 23 יולי 2018, 10:01

toja27 כתב:עונה שעברה, ספאחיה הפתיע ועלה בתחילת העונה עם זוסמן שנתן תוצרת יפה. ברגע שהיה קצת לחץ , זוסמן סופסל. אפשר להבין את זה ואפשר שלא. אני אישית אשמח לראות את זוסמן יותר.
מבחינה מקצועית ולא ראיתי ממש את הטורניר אבל מהעונה שעברה- זוסמן חייב לשפר את היצירת מצבים לעצמו ולאחרים מתוך כדרור, לשחק עם יותר קשיחות ולעלות קצת מסת שריר.

הוא צריך להוביל קבוצה, או לפחות להיות אחד משלושת המובילים בקבוצה.
ללכת לגליל זה הרעיון האידיאלי עבורו, ובעיקר עבורנו.
תמונה
אלמוג

הודעהעל ידי toja27 » 23 יולי 2018, 10:10

אלמוג כתב:
toja27 כתב:עונה שעברה, ספאחיה הפתיע ועלה בתחילת העונה עם זוסמן שנתן תוצרת יפה. ברגע שהיה קצת לחץ , זוסמן סופסל. אפשר להבין את זה ואפשר שלא. אני אישית אשמח לראות את זוסמן יותר.

הוא צריך להוביל קבוצה, או לפחות להיות אחד משלושת המובילים בקבוצה.
ללכת לגליל זה הרעיון האידיאלי עבורו, ובעיקר עבורנו.

יכול להיות שזה הכיוון באמת שהוא צריך ללכת אליו, למרות שלדעתי האישית, לא בטוח שהוא יוביל קבוצה גם כמו גליל .
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי שמואל1 » 23 יולי 2018, 10:34

זופר אבדיה: דני ישחק במכבי בעונה הבאה
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי TAYO » 23 יולי 2018, 10:38

שמואל1 כתב:זופר אבדיה: דני ישחק במכבי בעונה הבאה

נראה לי שגדול עליו...
סמל אישי של המשתמש
TAYO

הודעהעל ידי ankram » 23 יולי 2018, 10:38

Adam כתב:מקווה מאוד שזוסמן יושאל. באמת שאין סיבה להחזיק אותו כאן בכוח כשידוע שמכבי יכולה לתת לו במקסימום 20 דקות בליגה (במקרה הטוב).
אצל בית הלחמי (שידוע כאחד שמפרגן מאוד לישראלים בדקות) הוא יוכל להתפתח כשחקן ולקבל ביטחון ומכסת דקות בלתי מוגבלת (בהתאם ליכולתו).
תראו איך עונה אחת עזרה לנמרוד לוי באשדוד אצל גרינברג. אני מקווה שזה יבוא לידי ביטוי כמובן גם במכבי (לפחות בליגה).

יותר מזה, במכבי הוא יהיה גג שחקן שעומד בפינה מחכה לפירור, זורק שלשה ובהתאם לזה מקבל דקות משחק, אותו הדבר עשו עם משעור ואכלו לקרדה. בגליל אולי לפחות הוא יוכל לקחת שחקן לסל, לעזור בהובלת הכדור, לשמור על כוכב היריבה, לשחק פיק נ רול, ללמוד לקלוע תוך תנועה, להיות בדקות קריטיות.

סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי ankram » 23 יולי 2018, 10:39

TAYO כתב:
שמואל1 כתב:זופר אבדיה: דני ישחק במכבי בעונה הבאה

נראה לי שגדול עליו...

אחוות יגוסלבים.

סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי שועל » 23 יולי 2018, 11:33

ankram כתב:
Adam כתב:מקווה מאוד שזוסמן יושאל. באמת שאין סיבה להחזיק אותו כאן בכוח כשידוע שמכבי יכולה לתת לו במקסימום 20 דקות בליגה (במקרה הטוב).

יותר מזה, במכבי הוא יהיה גג שחקן שעומד בפינה מחכה לפירור, זורק שלשה ובהתאם לזה מקבל דקות משחק, אותו הדבר עשו עם משעור ואכלו לקרדה. בגליל אולי לפחות הוא יוכל לקחת שחקן לסל, לעזור בהובלת הכדור, לשמור על כוכב היריבה, לשחק פיק נ רול, ללמוד לקלוע תוך תנועה, להיות בדקות קריטיות.

הוא יכל לעשות את זה במכבי. עניין של ביטחון.
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 23 יולי 2018, 11:35

אם זוסמן מתעקש, צריך לבוא לקראתו.
אבל אם אפשר לדבר איתו, ואפשר להבטיח לו דקות אמיתיות, צריך לחשוב איך עושים את זה.
בכל מקרה- הוא לא יהיה שחקן קצה ספסל השנה במכבי.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי ankram » 23 יולי 2018, 11:37

שועל כתב:
ankram כתב:

הוא יכל לעשות את זה במכבי. עניין של ביטחון.

לא יכל לעשות את זה במכבי כי במכבי שמו אותו בפינה, ילד טוב, עשה מה שהמאמן אמר לו. תעמוד שם בצד וחכה לכדור לשלשה. זאת בדיוק הטעות שעשו עם משעור, לפחות פה לזוסמן יש יתרון כי יש לו יד, אבל הוא מביא כל כל הרבה לשולחן שזה סתם בזבוז בשבילו להיות אך ורק d&3

סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 23 יולי 2018, 11:39

ankram כתב:לא יכל לעשות את זה במכבי כי במכבי שמו אותו בפינה, ילד טוב, עשה מה שהמאמן אמר לו. תעמוד שם בצד וחכה לכדור לשלשה. זאת בדיוק הטעות שעשו עם משעור, לפחות פה לזוסמן יש יתרון כי יש לו יד, אבל הוא מביא כל כל הרבה לשולחן שזה סתם בזבוז בשבילו להיות אך ורק d&3

זה הרבה עניין שלו ושל ספאחיה.
אם נבן מאמין בו ברמה של לתת לו את המפתחות בחמישייה, אפשר לשכנע אותו להשאר.
אבל הוא צריך לקבל הזדמנות ולקבל את הכדור לידיים ליותר מסתם 3&D.

הוא שחקן שראוי לשחק ברמות האלה ולקבל החלטות. האם הוא מוכן? לא בטוח. אבל הוא שווה את ההזדמנות.
הרכש בעמדות 2-3 דווקא לטובתו.

אם נביא עוד שני גבוהים איכותיים מספיק, אפשר להסתדר גם עם זוס כשחקן חמישייה.
אבל זה עניין של נבן, של ניקולה ושל זוס. הוא לא יכול לבוא מנמוך יותר.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot], Itaycohen7 ו־18 אורחים