קובי כתב:היה פה באן? וואוו! מתי קרה בפעם האחרונה לפני זאת?
שאפו כרמל. באן זו לא מילה גסה, או בדיחה - מצווה להשתמש בזה כשצריך. תודה.
לא על כל באן צריך להוציא הודעה מסודרת, זאת פשוט הייתה תקרית קיצונית
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
קובי כתב:היה פה באן? וואוו! מתי קרה בפעם האחרונה לפני זאת?
שאפו כרמל. באן זו לא מילה גסה, או בדיחה - מצווה להשתמש בזה כשצריך. תודה.
felix_r כתב:איזה רקורד הוא צריך להשיג? מילא לפני שנה, אבל עכשיו הוא כבר נמצא אחרי ששיחק עונה בליגת העל. ושיחק לא מעט. וזה לא שאם הוא ישאר במכבי, אז הוא לא ישחק בליגה.
אם בעונה שעברה, כשמכבי הייתה בלחץ אחרי איבוד אליפות נוסף ו 12 שחקנים ומאמן חדש, והוא עצמו עוד היה ילד חדש בקבוצה, ובכל זאת שיחק בליגה 423 דקות, אז העונה הוא ישחק פי שתיים. אין לו צורך לחפש דקות בליגה בקבוצה אחרת.
כמובן שדקות יורוליג בקבוצה ישראלית אחרת הוא לא יכול לקבל. אז למה לו לעזוב?
felix_r כתב:בנוסף, אסור לשכוח, שמכבי מביאה מאמנים אישיים מחו"ל כדי שישפרו לשחקנים את היכולת האישית. בתקשורת עכשיו כותבים על המאמן הקרואטי שעבד עם זוסמן, אבדיה ופליישר. אבל אנחנו יודעים שמכבי הביאה בהרבה כסף מאמן אישי גם לשגב בניסיון נואש לשפר את בול העץ הזה. לקבוצות הקטנות בליגה אין את התקציב להביא מאמנים אישיים.
moring1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:עוד הודעה אחת כזאת (לא משנה כלפי מי) ויגיע הזמן להגיד לך משהו (ספויילר - ''ביי'')moring1 כתב:חציל אתה זיין שכל. הגיע הזמן להגיד לך את זה...
וואו איזה איום, ממש הרתעת אותי חח. תצאי פתטית על נתינת באן לאדם שדובר אמת...החציל כבר מסריח מכל הכיוונים ואתם יודעים את זה. משחק אותה מינימום כתב הבית של מכבי ומתנשא על אנשים.
Holiday_Armadillo כתב:ביי
שמואל1 כתב:פיק: מכבי במו"מ עם ג'ורדן מיקי
באמת תהיתי למה האוזן כל כך מדגדגת לישמואל1 כתב:פיק: מכבי במו"מ עם ג'ורדן מיקי
lirca89 כתב:מישהו יכול לתת פרטים עליו?
החציל האצטקי כתב:הכל טוב.
את מה שפיק מספר פה אני כבר יודע.
השאלה היא האם מיקי החליט שהוא מוכן להתפשר בדרישות השכר שלו כדי לבוא לשחק כאן, כי הדרישות הראשוניות שלו היו גבוהות מדי.
הצקתי לו קצת בטוויטר, בעודו שואל את כל העולם מה לעשות עם הקריירה שלו.
אתם מוזמנים להצטרף אליי ולהפעיל עליו קצת לחץ.
אתה יכול לקשר לסקירה שלך? אני זוכר שכתבת עליו בסקאוטינגהחציל האצטקי כתב:הכל טוב.
השאלה היא האם מיקי החליט שהוא מוכן להתפשר בדרישות השכר שלו כדי לבוא לשחק כאן, כי הדרישות הראשוניות שלו היו גבוהות מדי.
שמואל1 כתב:אתה יכול לקשר לסקירה שלך? אני זוכר שכתבת עליו בסקאוטינגהחציל האצטקי כתב:הכל טוב.
שמואל1 כתב:אתה יכול לקשר לסקירה שלך? אני זוכר שכתבת עליו בסקאוטינגהחציל האצטקי כתב:הכל טוב.
אם מישהו עבד במכירות או בשירות לקוחות, לכו על זההחציל האצטקי כתב:הכל טוב.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־12 אורחים