המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שועל כתב:אני מנסה להבין למה מתלהבים כאן מאובריינט כאילו מכבי מביאה מינימום את דאנקן בשיאו
חביב פלוס
החציל האצטקי כתב:אחלה חדשות.
אני מחבב אותו. הוא באמת קצת יצא מהראדאר בשנה האחרונה, למרות שבסה"כ עשה התקדמות יפה בשארלוט ולפני זה בג'י-ליג.
הוא באמת נמצא על סף הNBA מבחינת כשרון, וזה בדיוק השוק שמכבי צריכה לכוון אליו.
מבחינה פיזית יש לו פרופיל מעניין מאוד. לדעתי הוא 4 ולא 5, אבל הוא לגמרי יכול לשחק גם כסנטר בהרכבי סמול בול.
עשה עבודה יפה כדי לשפר את הקליעה שלו מבחוץ ומהקו. אני מאמין שבאירופה הוא ירים לא מעט זריקות מהטווח המקוצר.
גם מבחינה פיזית הוא נראה יותר רזה ואתלטי ממה שהגיע לליגה.
סה"כ, בחור בן 25, עם כשרון, פיזיות, אפסייד.
הוא ריבאונדר מעולה ושחקן אנרגטי, יכול למסור ויכול לייצר התקפה בכמה צורות. ההגנה שלו חשודה, אבל יש לו כלים טובים והוא יוכל לתרום גם שם, אם יהיה מחוייב.
מעניין מאוד.
SirCharles כתב:ממה שראיתי וקראתי עליו הוא נראה 4.5 - לא מספיק גבוה לסנטר ולא מספיק זריז ואתלטי ל4. לאורך השנים עם אחוזי קליעה נמוכים מ2 יחסית לשחקן פנים ולמרות שהוא מסוגל לקלוע מבחוץ גם משם האחוזים לא משהו. בקולג' היה מאבד לא מעט. ריבאונדר התקפה טוב.
אותי ההגנה שלו מדאיגה. לא מספיק זריז או אתלט לשמור על הפיקנרול/פופ וגם לא חוסם גדול וריבאונדר הגנה לא משהו.
הוא אמור לפתוח כ4 או 5?
סאטון שחקן נחמד מאוד שיכול להגן על עמדות 1 עד 4, אבל הוא גרסה קצת יותר פיזית של דאנדרה קיין (כולל האחוזים הרעים מ3 ומהקו) והוא נושק ל32 אז אין פה הרבה אפסייד.
TAYO כתב:בעצם יש כרגע בסגל החדש של מכבי (כולל נגיד אובריינט) שחקן שלא מסוגל לתפור שלשה?
Sent from my iPhone using Tapatalk
החציל האצטקי כתב:TAYO כתב:בעצם יש כרגע בסגל החדש של מכבי (כולל נגיד אובריינט) שחקן שלא מסוגל לתפור שלשה?
קייןTAYO כתב:בעצם יש כרגע בסגל החדש של מכבי (כולל נגיד אובריינט) שחקן שלא מסוגל לתפור שלשה?
Jack55 כתב:תחשבו על זה :
רול, קלויארו, ווילבקין, פארגו, דיבה, כהן, לוי - כולם קלעי שלשות מצוינים + (אולי למעט פארגו שהוא גם קלעי לא רע, כולם פה מתמחים בקליעה מחוץ לקשת)
תוסיפו לכולם את ריי וקיין (ונקווה שגם את אוברייאנט) שגם הם יכולים לקלוע שלשות (בוא נגיד שנגרים הם לא) .
וואו, אנחנו הולכים להיות מפחידים מחוץ לקשת, נראלי לא היה סגל עם יכולת קליעה כזאת מתחילת העשור .
SirCharles כתב:ממה שראיתי וקראתי עליו הוא נראה 4.5 - לא מספיק גבוה לסנטר ולא מספיק זריז ואתלטי ל4. לאורך השנים עם אחוזי קליעה נמוכים מ2 יחסית לשחקן פנים ולמרות שהוא מסוגל לקלוע מבחוץ גם משם האחוזים לא משהו. בקולג' היה מאבד לא מעט. ריבאונדר התקפה טוב.
אותי ההגנה שלו מדאיגה. לא מספיק זריז או אתלט לשמור על הפיקנרול/פופ וגם לא חוסם גדול וריבאונדר הגנה לא משהו.
הוא אמור לפתוח כ4 או 5?
סאטון שחקן נחמד מאוד שיכול להגן על עמדות 1 עד 4, אבל הוא גרסה קצת יותר פיזית של דאנדרה קיין (כולל האחוזים הרעים מ3 ומהקו) והוא נושק ל32 אז אין פה הרבה אפסייד.
החציל האצטקי כתב:Jack55 כתב:תחשבו על זה :
רול, קלויארו, ווילבקין, פארגו, דיבה, כהן, לוי - כולם קלעי שלשות מצוינים + (אולי למעט פארגו שהוא גם קלעי לא רע, כולם פה מתמחים בקליעה מחוץ לקשת)
תוסיפו לכולם את ריי וקיין (ונקווה שגם את אוברייאנט) שגם הם יכולים לקלוע שלשות (בוא נגיד שנגרים הם לא) .
וואו, אנחנו הולכים להיות מפחידים מחוץ לקשת, נראלי לא היה סגל עם יכולת קליעה כזאת מתחילת העשור .
לא כאלה מפחידים.
זה הכדורסל שמשחקים היום בעולם.
כולם צריכים לקלוע.
החציל האצטקי כתב:אני רוצה להאמין שיש דברים בגו עם היליארד. זה שחקן שרציתי כאן הרבה זמן.
החציל האצטקי כתב:אני רוצה להאמין שיש דברים בגו עם היליארד. זה שחקן שרציתי כאן הרבה זמן.
arie85 כתב:החציל האצטקי כתב:אני רוצה להאמין שיש דברים בגו עם היליארד. זה שחקן שרציתי כאן הרבה זמן.
גם אם יחתום, מכבי לא תחתים 9 זרים העונה הלא אם יש פיצול
Holiday_Armadillo כתב:קייןTAYO כתב:בעצם יש כרגע בסגל החדש של מכבי (כולל נגיד אובריינט) שחקן שלא מסוגל לתפור שלשה?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־11 אורחים