המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
רואה שמישהו אימץ את ההלצה שליHoliday_Armadillo כתב:ושבועיים מהכרזה על זה ששמעון נשאר לעוד עונהMTA2311 כתב:אנחנו מרחק שבוע מפוש של "דוני הכלב, another season in yellow"
שועל כתב:
מקאדו 3 כתב:שועל כתב:
לא קצת אנדרסייז בשביל סנטר ? יש לו נסיון יורוליג ?
my man כתב:מקאדו 3 כתב:שועל כתב:
גבר הוא פוינט גארד
מקאדו 3 כתב:my man כתב:מקאדו 3 כתב:שועל כתב:
גבר הוא פוינט גארד
מה זה משנה ? בכדורסל המודרני עמדות לא משנות כלום , הכדורסל התקדם !
Jack55 כתב:רציתי לרשום את איך שלדעתי העמדות יראו בגדול
1. פארגו, ריי
2. ווילבקין, רול, דיבה, אבדיה
3. קלויארו, קיין, X
4. אובראיינט, כהן, לוי
5. X, טיוס
כמובן שיש שחקנים שיודעים לשחק טוב בכמה עמדות אבל בגדול לדעתי ככה זה יראה .
הישראלי שיגיע ככל הנראה יגיע לעמדה 3 (או שזוסמן יישאר)
והזר הבא (וכנראה האחרון) יגיע לעמדה 5 בוודאות.
לא רואה את מכבי מעמידה 9 זרים אבל לכו תדעו, הם עוד יכולים להפתיע .
בכל מקרה החמישייה אמורה להראות משהו בסגנון הזה:
פארגו, ווילבקין, קלויארו/קיין, אובראיינט, X
או - ווילבקין, רול, קלויארו/קיין, אובראיינט, X
אני יותר אוהב את האופציה השנייה אבל לדכתי יעדיפו לפתוח עם פארגו וווילבקין ביחד כאשר פארגו יהיה הרכז הפותח וווילבקין הפותח בעמדה 2.
במצב הזה יש לך מהספסל - ריי, קיין(נגיד קלויארו יפתח), רול וטייס שיתנו תוספת נהדרת מהספסל
וכמובן שגם דיבה, כהן, לוי והישראלי הנוסף שיגיע יוכלו לתת כמה דקות טובות .
וכמובן שבמכבי תמיד יוכלו לשחק עם הרוטציה ובאמצע המשחק להזיז את ווילבקין לרכז הפותח ולהכניס את רול או קיין לעמדה 2 .
לדעתי הסגל נראה לא רע בכלל ובמצב של 8 זרים (הריאלי) אני לחלוטין מתפשר על עמדה 3 של קלויארו וקיין (כשרול גם יכול לתת דקות טובות כמובן) .
הסנטר שיגיע יהיה מאוד קריטי, אם מכבי יצליחו להביא לפה מישהו רציני ולשים 700-900 אלף על השחקן הבא יכול מאוד להיות שנצליח לעשות דברים מאוד יפים, אבל קודם שיביאו לפה סנטר חזק .
בהשוואה לעונה קודמת זה נראה הרבה יותר טוב:
לוי במקומו של שגב
ווילבקין במקומו של קול
פארגו במקומו של ג’קסון
קלויארו במקומו של תומאס
אובראיינט במקומו של בולדן
X במקומו של פרחובסקי
ריי במקומו של משעור (נכון שהם לא אותה עמדה אבל הוא סוג של במקומו כי השנה יהיו 6 ישראלים לעומת 7 שהיו בעונה הקודמת)
אני מרוצה מהכל (אולי חוץ מקלויארו על תומאס)
פארגו על ג’קסון זה עדיף, הוא לא יקבל 30 דקות כל ערב, ווילבקין יכול לקבל הרבה דקות בעמדה 1 ובמצב הזה לתת לפארגו לנוח, גם ריי ייתן הרבה דקות בעמדה 1 אני מאמין.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Mmm כתב:איזה סנטרים ניתן להביא במחירים האלה שעוד פנויים ומתאימים לנו?
toja27 כתב:Mmm כתב:איזה סנטרים ניתן להביא במחירים האלה שעוד פנויים ומתאימים לנו?
לא חושב שיביאו עוד סנטר. אובראיינט וטיוס עם נגיעות ג'ק כהן זה המתכון החדש של מכבי לעמדה 5 העונה.
Jack55 כתב:toja27 כתב:Mmm כתב:איזה סנטרים ניתן להביא במחירים האלה שעוד פנויים ומתאימים לנו?
לא חושב שיביאו עוד סנטר. אובראיינט וטיוס עם נגיעות ג'ק כהן זה המתכון החדש של מכבי לעמדה 5 העונה.
אם מביאים 3 במקום עוד סנטר אז הוא צריך להיות שחקן שחקן, מישהו שטוב בשני צדדי המשחק, סקורר ברמה גבוהה אבל שגם יודע לתת עבודה יפה בהגנה .
היליארד לדוגמה שם לא רע .
toja27 כתב:Jack55 כתב:toja27 כתב:Mmm כתב:איזה סנטרים ניתן להביא במחירים האלה שעוד פנויים ומתאימים לנו?
אם מביאים 3 במקום עוד סנטר אז הוא צריך להיות שחקן שחקן, מישהו שטוב בשני צדדי המשחק, סקורר ברמה גבוהה אבל שגם יודע לתת עבודה יפה בהגנה .
היליארד לדוגמה שם לא רע .
אני חושב שצריכים עוד שחקן שיכול לשחק בשתי העמדות 3-4, לא רק 3, שיהיה חזק, גבוה ושחקן הגנה טוב.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Jack55 ו־16 אורחים