Holiday_Armadillo כתב:כן אבל זה מהיום..TAYO כתב:Holiday_Armadillo כתב:רגע, איך תמונה שלו במדי מכבי זה דיבור על השאלה?
הוא כתב שהטוויסט בעלילה קרוב...
היה דיווח (לא הערכה) שהטוויסט מגיע לפני היום?
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:כן אבל זה מהיום..TAYO כתב:Holiday_Armadillo כתב:רגע, איך תמונה שלו במדי מכבי זה דיבור על השאלה?
לא אבל..טוב זה באמת אחד הדיונים המיותרים, בדיוק כמו השחקן עצמוTAYO כתב:Holiday_Armadillo כתב:כן אבל זה מהיום..TAYO כתב:Holiday_Armadillo כתב:רגע, איך תמונה שלו במדי מכבי זה דיבור על השאלה?
Holiday_Armadillo כתב:לא אבל..טוב זה באמת אחד הדיונים המיותרים, בדיוק כמו השחקן עצמוTAYO כתב:Holiday_Armadillo כתב:כן אבל זה מהיום..TAYO כתב:Holiday_Armadillo כתב:רגע, איך תמונה שלו במדי מכבי זה דיבור על השאלה?
אה, על זה אתה מדברTAYO כתב:Holiday_Armadillo כתב:לא אבל..טוב זה באמת אחד הדיונים המיותרים, בדיוק כמו השחקן עצמוTAYO כתב:Holiday_Armadillo כתב:כן אבל זה מהיום..TAYO כתב:הוא כתב שהטוויסט בעלילה קרוב...
נו למה קשה לך לתת לי מחמאה על זה שבטעות עליתי על הציוץ של קנדריק לפני כולם ונתתי לו את הקונטקסט הנכון ובכך הוכחתי שאני גם משועמם וגם טריויאלי אבל לפחות אוהב את הפורום?
Holiday_Armadillo כתב:אה, על זה אתה מדברTAYO כתב:Holiday_Armadillo כתב:לא אבל..טוב זה באמת אחד הדיונים המיותרים, בדיוק כמו השחקן עצמוTAYO כתב:Holiday_Armadillo כתב:כן אבל זה מהיום..
נו למה קשה לך לתת לי מחמאה על זה שבטעות עליתי על הציוץ של קנדריק לפני כולם ונתתי לו את הקונטקסט הנכון ובכך הוכחתי שאני גם משועמם וגם טריויאלי אבל לפחות אוהב את הפורום?
אני דיי בטוחה שזה היה בערך 5 דקות אחרי שהתחילו הדיבורים על השאלה
Jack55 כתב:רשמי:
יובל זוסמן נשאר במכבי FOX ת"א
הכשרון בן ה-20, השחקן המצטיין של אליפות אירופה לעתודה, ממשיך בצהוב-כחול. ספאחיה: "הצעד הנכון להמשך התפתחות הקריירה שלו ברמה הגבוהה ביותר"
http://maccabi.co.il/news.asp?id=6673
Jack55 כתב:Naor116 כתב:טמטום להשאיל אותו לדעתי , אני לא מבין למה לא יהיה לו מקום בסגל שמתגבש , הוא יוכל למלא 10-12 דקות ביורוליג ולפתוח פה בליגה
מכבי צריכה שחקן בעמדה 3 יותר ממנו .
אם יצליחו להעמיד פה את דארון היליארד ועוד גבוה לא רע, זה יהיה מושלם
SirCharles כתב:Jack55 כתב:Naor116 כתב:טמטום להשאיל אותו לדעתי , אני לא מבין למה לא יהיה לו מקום בסגל שמתגבש , הוא יוכל למלא 10-12 דקות ביורוליג ולפתוח פה בליגה
לא הייתי מביא עכשיו את היליארד שינגוס ליובל בדקות. הייתי משאיל את ריי ומביא עוד 3-4 (ווייט).
SirCharles כתב:Jack55 כתב:Naor116 כתב:טמטום להשאיל אותו לדעתי , אני לא מבין למה לא יהיה לו מקום בסגל שמתגבש , הוא יוכל למלא 10-12 דקות ביורוליג ולפתוח פה בליגה
לא הייתי מביא עכשיו את היליארד שינגוס ליובל בדקות. הייתי משאיל את ריי ומביא עוד 3-4 (ווייט).
jol9 כתב:SirCharles כתב:Jack55 כתב:Naor116 כתב:טמטום להשאיל אותו לדעתי , אני לא מבין למה לא יהיה לו מקום בסגל שמתגבש , הוא יוכל למלא 10-12 דקות ביורוליג ולפתוח פה בליגה
זוסמן לא הולך להיות פאקטור ביורוליג ככל הנראה, ואתה חייב שחקן איכותי יותר בעמדה 3 ממה שיש לנו.
TAYO כתב:Holiday_Armadillo כתב:רגע, איך תמונה שלו במדי מכבי זה דיבור על השאלה?
Adam כתב:TAYO כתב:Holiday_Armadillo כתב:רגע, איך תמונה שלו במדי מכבי זה דיבור על השאלה?
תהיו בריאים...
אם תכנסו לפרופיל שלו בטוויטר תבינו שכמה דקות לפני זה הוא פירסם משהו על זה ש-10 חודשים הוא יהיה בלי הספר שלו.
אחרי זה הוא אמר שיש טוויסט בעלילה. מה הסיבה? או שהספר שלו יבוא מדי פעם לארץ או שיש מצב (קלוש) שהוא קיבל חוזה ב-NBA / יושאל לD-LEAGUE (וכולנו יודעים שהאופציות האלה לא יקרו).
אויAdam כתב:אחד האוהדים בקבוצת האוהדים של מכבי דיבר עם קנדריק ריי בטוויטר על ההשאלה, וריי ענה לו כי אין לו מושג על מה מדובר וביקש קישור לכתבה של אסף מתוק מוואן (ושאל אם הכתב אמין, כי הוא לא שמע שום דבר על השאלה).
Adam כתב:אחד האוהדים בקבוצת האוהדים של מכבי דיבר עם קנדריק ריי בטוויטר על ההשאלה, וריי ענה לו כי אין לו מושג על מה מדובר וביקש קישור לכתבה של אסף מתוק מוואן (ושאל אם הכתב אמין, כי הוא לא שמע שום דבר על השאלה).
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Cobra, Google [Bot] ו־13 אורחים