המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:לדעתי השופטים די הרגו את ספרטק היום, אבל תכלס בכלל לא אהבתי את הסגנון שלהם. בלי משחק פנים בכלל, הכל מתחיל מהגארדים, ומשם רק אילתורים.
סה"כ יותם היה טוב מאוד לדעתי. הוא השחקן שההגנה של היריבה הכי התרכזה בו, ולכן גם מספר גבוה ולא אופייני של איבודים.
במכבי לדעתי יהיה לו הרבה יותר קל לבוא לידי ביטוי ליד גבוהים טובים, וגם יהיו לו יותר מבטים פנויים לסל.
חבל שלא לקח שלשה בהתקפה האחרונה, אבל שוב, יותם הוא לא שחקן שטוב בלייצר לעצמו זריקות. מול קלאטי שהוא שומר מצויין, ואפילו בלי חסימה של גבוה, זה קשה שבעתיים.
שמואל - את הסטיגמות תשאיר לעצמך. לא אהבת כשהדביקו סטיגמות לשאראס, אז תשאיר אותם גם במקרה הזה בארון, ותשפוט ע"פ המשחק.
שמואל1 כתב:jol9 כתב:לדעתי השופטים די הרגו את ספרטק היום, אבל תכלס בכלל לא אהבתי את הסגנון שלהם. בלי משחק פנים בכלל, הכל מתחיל מהגארדים, ומשם רק אילתורים.
סה"כ יותם היה טוב מאוד לדעתי. הוא השחקן שההגנה של היריבה הכי התרכזה בו, ולכן גם מספר גבוה ולא אופייני של איבודים.
במכבי לדעתי יהיה לו הרבה יותר קל לבוא לידי ביטוי ליד גבוהים טובים, וגם יהיו לו יותר מבטים פנויים לסל.
חבל שלא לקח שלשה בהתקפה האחרונה, אבל שוב, יותם הוא לא שחקן שטוב בלייצר לעצמו זריקות. מול קלאטי שהוא שומר מצויין, ואפילו בלי חסימה של גבוה, זה קשה שבעתיים.
שמואל - את הסטיגמות תשאיר לעצמך. לא אהבת כשהדביקו סטיגמות לשאראס, אז תשאיר אותם גם במקרה הזה בארון, ותשפוט ע"פ המשחק.
זה מה שהיה במשחק. יותם איבד שני כדורים קריטיים בדקות האחרונות. זה לא מקרי, כבר כמה שנים שהידיים רועדות להלפרין ברגעי ההכרעה. כנראה זה האופי שלו, יש שחקנים שלא בנויים להתמודד עם לחץ. זה עדיין לא אומר שהוא לא שחקן נפלא, אבל לא הייתי נותן לו את הכדור בשניות האחרונות.
שמואל1 כתב:jol9 כתב:לדעתי השופטים די הרגו את ספרטק היום, אבל תכלס בכלל לא אהבתי את הסגנון שלהם. בלי משחק פנים בכלל, הכל מתחיל מהגארדים, ומשם רק אילתורים.
זה מה שהיה במשחק. יותם איבד שני כדורים קריטיים בדקות האחרונות. זה לא מקרי, כבר כמה שנים שהידיים רועדות להלפרין ברגעי ההכרעה. כנראה זה האופי שלו, יש שחקנים שלא בנויים להתמודד עם לחץ. זה עדיין לא אומר שהוא לא שחקן נפלא, אבל לא הייתי נותן לו את הכדור בשניות האחרונות.
jol9 כתב:שמואל1 כתב:jol9 כתב:לדעתי השופטים די הרגו את ספרטק היום, אבל תכלס בכלל לא אהבתי את הסגנון שלהם. בלי משחק פנים בכלל, הכל מתחיל מהגארדים, ומשם רק אילתורים.
הוא גם קלע שלשה גדולה בדקות האחרונות.
אני אשאל אחרת - אם צופה ניטרלי, שלא מכיר את יותם מהארץ, היה רואה את המשחק הזה, האם הוא גם היה אומר את מה שאמרת? כנראה שלא.
לכן זאת סטיגמה.
Allan Turing כתב:הוא היה מצוין, אבל הפסיד לספרטק את המשחק אם האיבוד המטופש הזה.
עם זאת במכבי יהיה לא קל יותר, הוא לא ישא בעול לבדו. למעשה, ספק אם המשחק ילך אליו בדקות האחרונות.
MTA2311 כתב:איך אפשר לבוא בטענות ליותם אחרי משחק כזה? כנראה שאלה שהחליטו שמסיבה מסויימת הם שונאים אותו, ימשיכו לשנוא אותו בלי קשר למציאות.
jol9 כתב:MTA2311 כתב:איך אפשר לבוא בטענות ליותם אחרי משחק כזה? כנראה שאלה שהחליטו שמסיבה מסויימת הם שונאים אותו, ימשיכו לשנוא אותו בלי קשר למציאות.
אני חייב לציין שהיום הלפרין הוא כבר סוג של קונצנזוס.
מצד אחד, אף אחד לא מצפה ממנו להיות קטש, או איזשהו מנהיג גדול על המגרש, מצד שני כולם מבינים ומסכימים, שמדובר בשחקן טוב מאוד וחיובי, שלא טועה הרבה (היום היה
יוצא מן הכלל), קבוצתי ועוד שלל תכונות טובות.
אז בשביל לשים את השלשה המכריעה, ישימו על המגרש את פניני או את בלו או את סמית', ובשביל לעשות אחד על אחד בדקה האחרונה ישימו את לאנגפורד.
אבל ליותם יש מקום בקבוצה וכשחקן חשוב.
MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:איך אפשר לבוא בטענות ליותם אחרי משחק כזה? כנראה שאלה שהחליטו שמסיבה מסויימת הם שונאים אותו, ימשיכו לשנוא אותו בלי קשר למציאות.
מצד אחד, אף אחד לא מצפה ממנו להיות קטש, או איזשהו מנהיג גדול על המגרש, מצד שני כולם מבינים ומסכימים, שמדובר בשחקן טוב מאוד וחיובי, שלא טועה הרבה (היום היה
אז בשביל לשים את השלשה המכריעה, ישימו על המגרש את פניני או את בלו או את סמית', ובשביל לעשות אחד על אחד בדקה האחרונה ישימו את לאנגפורד.
אתה חושב שהשנה שלו בסנט פטרסבורג הפכה אותו לקונצנזוס? אני זוכר תגובות מלאות בשנאה כלפיו מהקיץ האחרון כאילו מדובר בנעימי. אני חושב שאצל האוהדים יותם אף פעם לא יהיה קונצנזוס, ואשמח אם אחד מאותם אוהדים יסביר לי למה. גם היום לא חסרים משתמשים בפורום שסולדים מיותם.
MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:איך אפשר לבוא בטענות ליותם אחרי משחק כזה? כנראה שאלה שהחליטו שמסיבה מסויימת הם שונאים אותו, ימשיכו לשנוא אותו בלי קשר למציאות.
אתה חושב שהשנה שלו בסנט פטרסבורג הפכה אותו לקונצנזוס? אני זוכר תגובות מלאות בשנאה כלפיו מהקיץ האחרון כאילו מדובר בנעימי. אני חושב שאצל האוהדים יותם אף פעם לא יהיה קונצנזוס, ואשמח אם אחד מאותם אוהדים יסביר לי למה. גם היום לא חסרים משתמשים בפורום שסולדים מיותם.
חנו'ש כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:איך אפשר לבוא בטענות ליותם אחרי משחק כזה? כנראה שאלה שהחליטו שמסיבה מסויימת הם שונאים אותו, ימשיכו לשנוא אותו בלי קשר למציאות.
אני לא יכולה לדבר בשם אלה ששונאים אותו כי אני לא שונאת אותו.
אבל אני כן יכולה להגיד שכשזה מגיע להלפרין, יש לי אליו בעיקר הערכה מקצועית כשחקן טוב ואיכותי, אבל אין לי שום חיבור רגשי כלפיו וכנראה שלי ולרבים אחרים לעולם לא יהיה.
מבחינתי, יש משהו בו שתמיד יגרום לי לריחוק ממנו.
אם שמים שחקני אופי ונשמה על איזשהוא ציר דמיוני, בעיניי דריק למשל יהיה בקצה אחד של הציר בעוד שהלפרין (כמו גם שחקנים כדוגמת טרנס מוריס ואחרים) יהיו בקצה השני של הציר.
אולי זה רק ההרגשה שלי, אבל בכל מה שנוגע לאופי של הבחור או לכל אותם מונחים שאינם מקצועיים אלא יותר רגשיים של הכדורסל - בעיניי פשוט לא קיימים אצלו.
ושוב, כמובן שזה לא סותר את העובדה שאני חושבת שהוא שחקן טוב שיוכל לתרום לא מעט ברמה המקצועית למכבי במידה ויחזור בעתיד.
שמואל1 כתב:אגב יש לאחרונה מגמה פסולה בכדורסל המודרני של יותר ויותר קומבו גארדים שכונתיים שתופסים את עמדות הרכז, במיוחד באירופה. לצערי אנחנו רואים פחות רכזים טהורים וחכמים.
yarinsaky כתב:הלפרין לדעתי אף פעם לא יהיה קונסנזוס בקרב אוהדי מכבי, את המילה הזאת שומרים בד"כ לשחקנים כמו מיקי, פארקר, ניקולה וכדומה. אפילו ג'מצ'י שהיה גדול על הלפרין בכמה מספרים לא היה קונסנזוס בזמנו .( וגם לא הנפלד שתמיד ירדו על משחק ההתקפה שלו ).
חוץ, מזה, אפשר לחשוב שמי שכופר בהלפרין כאילו היה מרתין לות'ר שכפר בכור המצרף. אפשר לא לחבב אותו בכלל וגם לא להחזיק ממנו שחקן כל כך חיוני שמכבי צריכה לרדוף אחריו.
לדעתי מכבי לא צריכה אותו בשנה הבאה, אבל נראה מה יתפתח בגזרת לאנדסברג. איתו ועם אוחיון ובורשטיין מכבי לא צריכה עוד גארד ישראלי.
מה שכן, אם היה אפשר להביא את הלפרין במקום בורשטיין זה כמובן לא היה מזיק, להיפך.
עדיף לשמור כסף לרכז זר טוב.
משתמשים הגולשים בפורום זה: עידן ו־38 אורחים