המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:אז אתה *ממש* תאהב את העונות האחרונות
שועל כתב:Holiday_Armadillo כתב:אז אתה *ממש* תאהב את העונות האחרונות
הן פחות טובות? באיזו עונה כדאי לעצור?
אל תשקר לו, הן מאסטרפיס טלוויזיוניjol9 כתב:שועל כתב:Holiday_Armadillo כתב:אז אתה *ממש* תאהב את העונות האחרונות
הן פחות טובות? באיזו עונה כדאי לעצור?
אל תעצור, אבל הן אכן פחות טובות. זאת עדיין סדרה טובה.
אל תגזים, אתה אומר ''כל כך מהר'' ואנשים חושבים שזה קטסטרופה במימדים של heroesMTA2311 כתב:וואו זה הפך להיות כל כך גרוע כל כך מהר
jol9 כתב:בדיוק. זה גם לא גרוע. זה פשוט הרבה פחות טוב, ובגלל שההתחלה כ"כ טובה, אז זה עדיין נשאר בתחום הסביר.
אור, יצא לך להתחיל את הסדרה על הנאצים?
MTA2311 כתב:jol9 כתב:בדיוק. זה גם לא גרוע. זה פשוט הרבה פחות טוב, ובגלל שההתחלה כ"כ טובה, אז זה עדיין נשאר בתחום הסביר.
התבלבלת, זה לא הדיון על ביבי.
עדיין לא התחלתי, אני בשלבי סיום של וייטנאם.
jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:בדיוק. זה גם לא גרוע. זה פשוט הרבה פחות טוב, ובגלל שההתחלה כ"כ טובה, אז זה עדיין נשאר בתחום הסביר.
התבלבלת, זה לא הדיון על ביבי.
עדיין לא התחלתי, אני בשלבי סיום של וייטנאם.
ש"צ
וייטנאם קצת התישה אותי. עצרתי איפשהו בפרק 7. נראה לי שאני אחזור רק בשביל לסיים.
חייב להגיד, שהסדרות ההיסטוריות האלה מלמדות המון, ומקיפות מאוד. הן גם עשויות טוב.
לא לא, לא אמרתי שזה לא גרוע, זה גרוע מאוד, פשוט היו כמה עונות טובות מאוד שזה יותר ממה שאפשר להגיד על heroesjol9 כתב:בדיוק. זה גם לא גרוע. זה פשוט הרבה פחות טוב, ובגלל שההתחלה כ"כ טובה, אז זה עדיין נשאר בתחום הסביר.
Holiday_Armadillo כתב:לא לא, לא אמרתי שזה לא גרוע, זה גרוע מאוד, פשוט היו כמה עונות טובות מאוד שזה יותר ממה שאפשר להגיד על heroesjol9 כתב:בדיוק. זה גם לא גרוע. זה פשוט הרבה פחות טוב, ובגלל שההתחלה כ"כ טובה, אז זה עדיין נשאר בתחום הסביר.
Holiday_Armadillo כתב:לא לא, לא אמרתי שזה לא גרוע, זה גרוע מאוד, פשוט היו כמה עונות טובות מאוד שזה יותר ממה שאפשר להגיד על heroesjol9 כתב:בדיוק. זה גם לא גרוע. זה פשוט הרבה פחות טוב, ובגלל שההתחלה כ"כ טובה, אז זה עדיין נשאר בתחום הסביר.
Holiday_Armadillo כתב:שתי האחרונות כשהאחרונה זה השיא
אבל סבל זה חלק מהתוכנית ברגע שמתחייבים לראות
Holiday_Armadillo כתב:שתי האחרונות כשהאחרונה זה השיא
שועל כתב:Holiday_Armadillo כתב:שתי האחרונות כשהאחרונה זה השיא
אז יש לי עוד כמה עונות של הנאה צרופה.
לא מעט סדרות הפסקתי באמצע, זו נטייה די נפוצה של סדרות נראה לי לרדת באיכות אחרי כמה עונות.
jol9 כתב:שועל כתב:Holiday_Armadillo כתב:שתי האחרונות כשהאחרונה זה השיא
אז יש לי עוד כמה עונות של הנאה צרופה.
לא מעט סדרות הפסקתי באמצע, זו נטייה די נפוצה של סדרות נראה לי לרדת באיכות אחרי כמה עונות.
בגלל זה אני ככ מחזיק משובר שורות וסמוך על סול
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־2 אורחים