פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: ת'רד המלפפונים V5

11 אוגוסט 2018, 03:08

Jack55 כתב:
A_P_18 כתב:
MTA2311 כתב:זה מרגיש כל כך אקראי. לא תצליחו לשכנע אותי שיש איזשהי מחשבה בתהליך הבנייה הזה.

מסכים איתך , איך מכמעט "סיכום" עם אוקרו וויט שהוא 3-4 הגיעו עכשיו לטאריק בלאק שהוא בכלל 5 עם תכונות שונות לגמרי ממה שכביכול חיפשו בהתחלה . זה באמת נראה כאילו אין כיוון והכל אקראי.

הקטע עם וויט לא היה אמיתי, סתם המצאה של התקשורת וזה לא רלוונטי בכלל .

אף אחד לא אמר שעם בלאק זה לא אותו דבר.

11 אוגוסט 2018, 03:39

לא בלאק ולא וויט הם השחקן שמכבי צריכה והלוואי ואף אחד מהם לא יגיע , זה נראה כאילו מחפשים סתם שחקן שעונה להגדרה ' גבוה ' בלי הרבה מחשבה , מה כל כך ההגיון בלהביא שחקן כמו וויט ( אם באמת היה מועמד ) כשייש לך כבר 3 -4 כזה כמו קוליארו או להביא 5 סטייל טיוס רק בשביל להגיד שהשלמתה את הסגל , אם כבר מתעקשים על סנטר נמוך ( אני לא מבין למה זה לא שמשלמים לפי סנטימטרים ) אז לפחות שיהיה לו משחק פוסט לגיטימי מה שכנראה אין לבלאק, בוקר למשל היה הרבה יותר מתאים .

11 אוגוסט 2018, 08:32

MTA2311 כתב:זה מרגיש כל כך אקראי. לא תצליחו לשכנע אותי שיש איזשהי מחשבה בתהליך הבנייה הזה.

מה חדש?

11 אוגוסט 2018, 10:00

מה אקראי? השמועות אולי... ווייט לטענתם בכלל לא היה בתכניות. האיזכור של בלאק הוא הערכה של מישהו

Sent from my iPhone using Tapatalk

11 אוגוסט 2018, 10:53

מקאדו 3 כתב:לא בלאק ולא וויט הם השחקן שמכבי צריכה והלוואי ואף אחד מהם לא יגיע , זה נראה כאילו מחפשים סתם שחקן שעונה להגדרה ' גבוה ' בלי הרבה מחשבה , מה כל כך ההגיון בלהביא שחקן כמו וויט ( אם באמת היה מועמד ) כשייש לך כבר 3 -4 כזה כמו קוליארו או להביא 5 סטייל טיוס רק בשביל להגיד שהשלמתה את הסגל , אם כבר מתעקשים על סנטר נמוך ( אני לא מבין למה זה לא שמשלמים לפי סנטימטרים ) אז לפחות שיהיה לו משחק פוסט לגיטימי מה שכנראה אין לבלאק, בוקר למשל היה הרבה יותר מתאים .

מה זה 3-4 כזה כמו קלויארו?
הם אולי באותה עמדה אבל קשה לי לחשוב על שני שחקנים יותר שונים.
בשורה התחתונה, ואני לא מבין למה צריך לחזור על זה 200 פעם, למכבי אין שחקן אחד ויחיד שיכול לשמור על פורוורדים גבוהים. בגלל זה כדאי שההחתמה הבאה תהיה של שחקן כמו ווייט.
ובכסף שנשאר שיחתימו עוד סנטר באנגר הגנתי. גם ככה הם לא ימצאו עכשיו two-way center בכסף שהם מוכנים להוציא שיהיה שווה משהו. ובכל צקרה אובריינט הוא שחקן הפוסט של הקבוצה, רק צריך מישהו שיחפה עליו הגנתית.

11 אוגוסט 2018, 11:20

ביורוהופס מדווחים שהעסקה עם ווייט נפלה מסיבות כלכליות (שוק מוחלט.. לא יכול להיות..).

מישהו יכול להסביר לי למה בהגדלה בשקל תשעים שמכבי מחפשת לעשות לסגל, אנחנו מחפשים גבוה שיכול לשחק גם עם טיוס וגם עם אובראיינט (שגם ככה כבר די משלימים אחד את השני)? ועוד יש אנשים שרוצים שהוא גם יהיה סנטר 7 פוטר. למה זה משנה בכלל? במצב של השוק והכסף שמכבי מוכנה להשקיע, הוא צריך בעיקר להיות גבוה הגנתי, כל השאר זה בונוס. שני השמות שעלו בימים האחרונים הם נכס אם הם יגיעו, כי יש להם גם מימד התקפי בנוסף למימד הגנתי מובהק שהם מביאים לשולחן. בסוף ניתקע עם פראחוסקי.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

11 אוגוסט 2018, 12:16

Rampel כתב:ביורוהופס מדווחים שהעסקה עם ווייט נפלה מסיבות כלכליות (שוק מוחלט.. לא יכול להיות..).

מישהו יכול להסביר לי למה בהגדלה בשקל תשעים שמכבי מחפשת לעשות לסגל, אנחנו מחפשים גבוה שיכול לשחק גם עם טיוס וגם עם אובראיינט (שגם ככה כבר די משלימים אחד את השני)? ועוד יש אנשים שרוצים שהוא גם יהיה סנטר 7 פוטר. למה זה משנה בכלל? במצב של השוק והכסף שמכבי מוכנה להשקיע, הוא צריך בעיקר להיות גבוה הגנתי, כל השאר זה בונוס. שני השמות שעלו בימים האחרונים הם נכס אם הם יגיעו, כי יש להם גם מימד התקפי בנוסף למימד הגנתי מובהק שהם מביאים לשולחן. בסוף ניתקע עם פראחוסקי.

הדיווח מיורוהופס זה בולשיט.
הסוכן הכחיש שדיברו איתו בכלל וגם במכבי לא שמו את ווייט בראש סדר העדיפויות. הוא בכלל לא סוג השחקן שהם מחפשים כרגע.
פייק ניוז.

לי די ברור למה מכבי מחפשת קצת יותר סייז ולמה היא מעדיפה שחקנים שיכולים להתאים לשחק גם ליד אובריאנט וגם ליד טיוס.
מכבי צריכה לשאוף לייצר סגל כמה שיותר עמוק ומגוון ושחקן שמסוגל לעשות כמה דברים ובכמה עמדות ישרת אותה יותר משחקן חד-גוני כמו טאריק בלאק.

לא צריך לבנות את הסגל בהיסטריה.
עד אמצע ספטמבר גם ככה הקבוצות מתאמנות בסגלים חסרים בגלל הנבחרות.
אפשר לחכות ולראות מה מתפתח בשוק ואיזה שחקנים נפלטים. בסופו של דבר תמיד יש קאט אגרסיבי בספטמבר-אוקטובר ומשתחררים המון שחקנים איכותיים במחירים זולים.
לא יקרה כלום אם מכבי תמתין קצת. באירופה יש מעט מאוד קבוצות שמסוגלות לשלם את מה שהיא מציעה, ומי שיתעקש ללכת לNBA או לסין כבר ילך לשם.

11 אוגוסט 2018, 12:28

אפשר להוריד ציפיות, על פי מקורות בNBA, חתם עקרונית בוושינגטון ויזארדס

11 אוגוסט 2018, 12:34

נמרצהוב כתב:אפשר להוריד ציפיות, על פי מקורות בNBA, חתם עקרונית בוושינגטון ויזארדס

@wojespnbot

11 אוגוסט 2018, 12:46

נמרצהוב כתב:אפשר להוריד ציפיות, על פי מקורות בNBA, חתם עקרונית בוושינגטון ויזארדס

מי?

11 אוגוסט 2018, 12:54

עוד אחד נפל בבוט של הפייק ניוז. לא חתם ולא נעליים.

11 אוגוסט 2018, 19:38

יורופיד מדווחים שאוקארו וויט לא היה המצאה אלא באמת היה משא ומתן ושככל הנראה הוא פוצץ כי מכבי הציעו 700 אלף ואוקארו דרש מיליון .
אוקארו וויט לא ישחק במכבי ת"א ככל הנראה עקב פערים גדולים בין השחקן לבין המועדון במו"מ. וויט דורש מליון דולר, מכבי מוכנה לתת כרגע 700 אלף דולר ולכן מוותרת על התענוג.

11 אוגוסט 2018, 19:40

Jack55 כתב:יורופיד מדווחים שאוקארו וויט לא היה המצאה אלא באמת היה משא ומתן ושככל הנראה הוא פוצץ כי מכבי הציעו 700 אלף ואוקארו דרש מיליון .
אוקארו וויט לא ישחק במכבי ת"א ככל הנראה עקב פערים גדולים בין השחקן לבין המועדון במו"מ. וויט דורש מליון דולר, מכבי מוכנה לתת כרגע 700 אלף דולר ולכן מוותרת על התענוג.
הם כנראה מתבססים על יורוהופס.

11 אוגוסט 2018, 19:44

''היכולת הכספית מוצתה בתחת שלי''

11 אוגוסט 2018, 21:22

שועל כתב:''היכולת הכספית מוצתה בתחת שלי''

אין לי מושג איך אני עוד מסמפט אותך בהיותך כזה אוויל משריש.

11 אוגוסט 2018, 21:34

מי זה המועמד הזה שספורטנאדו מדווח עליו?כמה זה אמין?

11 אוגוסט 2018, 21:48

החציל האצטקי כתב:
שועל כתב:''היכולת הכספית מוצתה בתחת שלי''

אין לי מושג איך אני עוד מסמפט אותך בהיותך כזה אוויל משריש.

כנראה שגם אתה נשבית בקסמי

(לא באמת)

ושאפו על הביטוי הנהדר. השקעת.

11 אוגוסט 2018, 22:41

על מי אתה מדבר mmm לא ראיתי כלום

11 אוגוסט 2018, 22:45

טריק בלק...משהו כזה...

11 אוגוסט 2018, 22:49

ידיעה מאתמול. אפילו לא ידיעה.