המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
גל גל כתב:שועל כתב:גל גל כתב:arie85 כתב:מקאדו 3 כתב:סוף זה יהיה דיימון סימפסון
לפני חודש חבר אמר לי שפרידמן ג'וניור רוצה אותו מאוד
זה כנראה מה שיקרה בסוף
לא דני הוא זה שבונה את הקבוצה
אני די משוכנע שהוא היה מעורב בעבר, ואין סיבה שלא בעתיד
בעבר הוא היה מעורב זה ברור
היום מי שבונה את מכבי זה הקרואטים בלבד
MTA2311 כתב:תמשיך זה מקסים בעיני
SirCharles כתב:ניג'ל הייז בסוף חתם בגלאטסראי? כי הוא עשוי להתאים.
פורוורד לא גבוה במיוחד אבל מאוד פיזי ואם מוטת ידיים אדירה.
לא סקורר גדול אבל מגן מצוין על שתי עמדות הפורוורד ושחקן דבק עם IQ כדורסל גבוה.
החציל האצטקי כתב:SirCharles כתב:ניג'ל הייז בסוף חתם בגלאטסראי? כי הוא עשוי להתאים.
סיכם בגלאטסריי. לא יצאה הודעה רשמית, אבל קשה לי לראות את מכבי מביאה אותו.
ממה שאני שומע, מכבי קרובה לסגור עם שחקן גבוה. אין לי מושג במי מדובר, אבל אני מעריך שבשעות הקרובות, יממה הקרובה, כבר נדע.
החציל האצטקי כתב:SirCharles כתב:ניג'ל הייז בסוף חתם בגלאטסראי? כי הוא עשוי להתאים.
ממה שאני שומע, מכבי קרובה לסגור עם שחקן גבוה. אין לי מושג במי מדובר, אבל אני מעריך שבשעות הקרובות, יממה הקרובה, כבר נדע.
Mmm כתב:החציל האצטקי כתב:SirCharles כתב:ניג'ל הייז בסוף חתם בגלאטסראי? כי הוא עשוי להתאים.
רק שלא יהיה באביט....זה משום מה מהודעות פה והדיווחים בפורום וזה שמכבבי דיברה איתו יש לי תחושה לא טובה שזה הוא...נקווה חציל שאם תדע משהו תרגיע אותנו...שלא יביאו פה עוד זבל
אז עכשיו בהתייחסות לאפשרות שהוא יהיה פה - אני מסכים איתך.שועל כתב:מקווה שלא. השחקן שמגיע צריך לתת גם הגנה וגם התקפה ברמה הכי גבוהה. שתיהן ממש חסרות בקו הקדמי הזה.
לא שזה יקרה אבל
שועל כתב:מקווה שלא. השחקן שמגיע צריך לתת גם הגנה וגם התקפה ברמה הכי גבוהה. שתיהן ממש חסרות בקו הקדמי הזה.
לא שזה יקרה אבל
jol9 כתב:שועל כתב:מקווה שלא. השחקן שמגיע צריך לתת גם הגנה וגם התקפה ברמה הכי גבוהה. שתיהן ממש חסרות בקו הקדמי הזה.
לא שזה יקרה אבל
אם אפשר להביא את באביט, אז קולורבי נשמע קצת מיותר, לא?
jol9 כתב:שועל כתב:מקווה שלא. השחקן שמגיע צריך לתת גם הגנה וגם התקפה ברמה הכי גבוהה. שתיהן ממש חסרות בקו הקדמי הזה.
לא שזה יקרה אבל
גם את קלויארו אפשר להזיז ל-3Jack55 כתב:jol9 כתב:שועל כתב:מקווה שלא. השחקן שמגיע צריך לתת גם הגנה וגם התקפה ברמה הכי גבוהה. שתיהן ממש חסרות בקו הקדמי הזה.
לא שזה יקרה אבל
יכול להיות אבל זה נותן לך יתרון של שני גבוהים שהם קלעים מצוינים מהשלוש, מה שכן אפשר להזיז את באביט גם לעמדה 3...
החציל האצטקי כתב:jol9 כתב:שועל כתב:מקווה שלא. השחקן שמגיע צריך לתת גם הגנה וגם התקפה ברמה הכי גבוהה. שתיהן ממש חסרות בקו הקדמי הזה.
לא שזה יקרה אבל
לא בהכרח.
אם מכבי מביאה את באביט ומחתימה גם 5 (במקום ריי), יש לה אפשרות להעמיד המון הרכבים מעניינים.
רול, קלוריו, באביט, זוסמן על קשת השלוש זה חבורה רצחנית של ידיות. בטח כשווילבקין מניע את כל העסק, למרות שגם עם פארגו בדרייב אנד קיקים.
גם אובריאנט יכול לתת לך ספייסינג מרשים מעמדה 5.
אבל, בכל הסיפור הזה מאוד חסר מישהו עם סייז ואורך שיגן על הטבעת.
באביט שומר סביר, ויכול לשמור קצת בחוץ וקצת בפנים, אבל יש לו בעיה גם ברמה הכוח וגם ברמת הורטיקליות.
הוא שחקן כנף. לא שחקן פנים.
שועל כתב:החציל האצטקי כתב:jol9 כתב:שועל כתב:מקווה שלא. השחקן שמגיע צריך לתת גם הגנה וגם התקפה ברמה הכי גבוהה. שתיהן ממש חסרות בקו הקדמי הזה.
לא שזה יקרה אבל
לא בהכרח.
אם מכבי מביאה את באביט ומחתימה גם 5 (במקום ריי), יש לה אפשרות להעמיד המון הרכבים מעניינים.
רול, קלוריו, באביט, זוסמן על קשת השלוש זה חבורה רצחנית של ידיות. בטח כשווילבקין מניע את כל העסק, למרות שגם עם פארגו בדרייב אנד קיקים.
גם אובריאנט יכול לתת לך ספייסינג מרשים מעמדה 5.
אבל, בכל הסיפור הזה מאוד חסר מישהו עם סייז ואורך שיגן על הטבעת.
באביט שומר סביר, ויכול לשמור קצת בחוץ וקצת בפנים, אבל יש לו בעיה גם ברמה הכוח וגם ברמת הורטיקליות.
הוא שחקן כנף. לא שחקן פנים.
לא דיברתי על אופציה שיוחתם עוד שחקן מלבדו, כי ברור לי שזה לא יקרה. אז זה כן בהכרח.