המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
toja27 כתב:אגב אני מאמין שההגנה הקבוצתית תהיה טובה יותר מהעונה שעברה, אני פשוט חושב שזה לא מספיק וצריך עוד שומרים אינדיווידואלים טובים כדי לסגור את הפינות.
MTA2311 כתב:toja27 כתב:אגב אני מאמין שההגנה הקבוצתית תהיה טובה יותר מהעונה שעברה, אני פשוט חושב שזה לא מספיק וצריך עוד שומרים אינדיווידואלים טובים כדי לסגור את הפינות.
קשה מאוד לקבוע שההגנה הקבוצתית תהיה טובה יותר כשחסרים פה עוד שני שחקנים מובילים.
MTA2311 כתב:toja27 כתב:אגב אני מאמין שההגנה הקבוצתית תהיה טובה יותר מהעונה שעברה, אני פשוט חושב שזה לא מספיק וצריך עוד שומרים אינדיווידואלים טובים כדי לסגור את הפינות.
קשה מאוד לקבוע שההגנה הקבוצתית תהיה טובה יותר כשחסרים פה עוד שני שחקנים מובילים.
אני יודעת שאנשים פה הרעילו את עצמם נגד האופציה שלו אבל החתמה רעה זה חד משמעית לאגל גל כתב:טאריק בלאק על סף חתימה במכבי על פי יורופיד
jol9 כתב:ג׳קסון, תומאס וקול שמרו בסדר גמור בתחילת העונה (מי יותר ומי פחות).
כמו שאור אמר... אנחנו באמצע אוגוסט, ומינוס שני שחקני חמישייה. להנחית אדם על הירח נראה קל ביחס
לבניית קבוצת כדורסל על פי האדונים ניקולה ודני.
Holiday_Armadillo כתב:כדאי גם לקרוא ראיונות איתו
בחור מאוד אינטילגנטי שלא יצא מוקדם מהקולג'ים כי רצה להרוויח תואר
את ''קריירת הקולג'ים הפושרת'' שלו כמו שהגדירו בערוץ הספורט, הוא עבר בגלל שהוא והמאמן לא הצליחו למצוא שפה משותפת, פחות בגלל יכולת
Jack55 כתב:אם ככה, יכול להיות שכבר היום בערב או מחר בבוקר תצא הודעה רשמית .
בכל מקרה, אני כבר יודע שחלק מפה לא כל כך מבסוטים מהשחקן אבל לדעתי זאת יכולה להיות החתמה נהדרת .
הוא יכול לתרום הרבה למכבי, יהיה לנו תמיד שחקן שיודע להתגלגל לטבעת וזה מאוד מאוד חשוב עם שחקנים כמו ווילבקין ופארגו בקבוצה שלנו
מה שגם אם תראו בסרטונים, בNBA כל פעם שהוא התגלגל לסל הוא הטביע את הכדור בצורה אכזרית, קשה מאוד לעצור אותו והוא יכול להיות נשק התקפי קטלני מאוד, שילוב שלו ושל פארגו יהיה מצוין .
החיסרון היחיד הוא הגובה והקליעה, אבל בנוגע לקליעה אני בכלל לא מוטרד עם קבוצת קליעה כמו שלנו .
MTA2311 כתב:הקבוצה הנמוכה בעולם
זה מה שהרוויח לו בזמנו מקום בחמישייה על פני מוזגובtoja27 כתב:Holiday_Armadillo כתב:כדאי גם לקרוא ראיונות איתו
בחור מאוד אינטילגנטי שלא יצא מוקדם מהקולג'ים כי רצה להרוויח תואר
את ''קריירת הקולג'ים הפושרת'' שלו כמו שהגדירו בערוץ הספורט, הוא עבר בגלל שהוא והמאמן לא הצליחו למצוא שפה משותפת, פחות בגלל יכולת
איך הוא בהגנה?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot], מרסר ו־15 אורחים